GeeTnT wrote:Mustafa tematski presisa broj stranica Ratka i Radovana... ako ovako nastavi mogao bi dobiti i naziv grada. Mozda umjesto Ploca, npr Busuladzicevo...
Ja ne razumijem čuđenje tipa - kako ovakve teme (navodno one gdje se ''pljuje po svemu bošnjačkom'') privlače veće interesovanje nego tako te o Ratku, Radovanu, četnicima i ustašama? Pa se to onda predstavlja kao dokaz neke antibošnjačke kampanje na forumu
A stvar je potpuno jednostavna... Ove teme imaju dijaloški potencijal, one o Ratku i Radovanu baš i ne, bar u kontekstu ovog foruma... Manje-više svi ovdje o Ratku i Radovanu mislimo isto, i tu teško da može biti nekih suprotstavljenih mišljenja, prepirke, suprotstavljanja argumenata, osim eventualno nekog cjepidlačenja...
Sa druge strane, kada je riječ o Mustafi Busuladžiću i tako nekim temama sličnog tipa, postoje oni koji misle ovako i oni koji misle onako, i jasno da je onda interesovanje za raspavu kud i kamo veće... Mislim nažalost je tako... Ja bih volio da i o Busuladžiću svi imamo jedinstven stav, kao i o Ratku i Radovanu, međutim, jebiga, izgleda da to nije slučaj...