to memoj dirat. Nismo.mi.kao onifakat wrote:Samo ostro....nego kad zavrsimo sa Sarajevom, kad ce na red doci Banjaluka i Z.Mostar? Sta je problem sa njihovim fasizmom, nijesu valjda sugavi?
Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2351 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2352 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Sarajevo se valjda treba porediti sa Zagrebom i Beogradom. E moji zastitnici Bosne, fildzan vam iz ociju viri 
-
mario001
#2353 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Kad Bosnjaci u Beogradu ubiju 2600 nevinih klinaca onda se mozemo porediti, ovako tesko_BataZiv_0809 wrote:Sarajevo se valjda treba porediti sa Zagrebom i Beogradom. E moji zastitnici Bosne, fildzan vam iz ociju viri
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2354 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Ko o tome prica i ko to uopste spori?mario001 wrote:Kad Bosnjaci u Beogradu ubiju 2600 nevinih klinaca onda se mozemo porediti, ovako tesko
-
mario001
#2355 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Sporis ti, time sto bi se nasa mutli, kulti, kurcevitost, antifasizam ili sta vec trebala porediti sa agresorima na nasu zemlju..._BataZiv_0809 wrote:Ko o tome prica i ko to uopste spori?mario001 wrote:Kad Bosnjaci u Beogradu ubiju 2600 nevinih klinaca onda se mozemo porediti, ovako tesko
- fakat
#2356 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Tu se nista ne pitamo, inace oba grada su vrlo udesno._BataZiv_0809 wrote:Sarajevo se valjda treba porediti sa Zagrebom i Beogradom. E moji zastitnici Bosne, fildzan vam iz ociju viri
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2357 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Tacno, ali kao i Sarajevo i dalje imaju alternativu mejnstrimu. Kao i svaka metrpola i politicki centar. Porediti Sarajevo sa Banjalukom i zapadnom obalom Mostara je fula teska.fakat wrote:
Tu se nista ne pitamo, inace oba grada su vrlo udesno.
Ali hoce to kad se u dubini duse sniva fildzan
-
KENJAC
#2358 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Vidi sefe. Nemoj ni natrenutak pomislit da je meni manje opasan Srpski nacionalizam ili gluho bilo Hrvatski. Cetnici su moga djeda mucili u zatvoru 12 dana i pustili ba kuci da umre. Citava moja porodica je vise clanova izgubila od Cetnika nego svih ostalih vojska zajedno. Hrvatski nacional fasizam je napravio Jasenovac i to dovoljno za iducih milion godina !!! Bosnjacki ili Muslimanski ne zaostaje ni sekunde za ovim zadnjim jer je evidentno masovno ucesce pomenute populacije u pomenutim zvjerstvima ! I sta sad !? Kad god spomenem Mustafu ( a o njemu je tema) moram prije svake recenice izrecitovat imena Radovana , Ratka , Dragoljuba .... ? Da je jednom za sva vremena jasno , nacionalna iskljucivost najvise steti bas tom narodu ! Traziti opravdanje za svoje gluposti u komsiluku je prije svega znak nacionalne nezrelosti !fakat wrote:Samo ostro....nego kad zavrsimo sa Sarajevom, kad ce na red doci Banjaluka i Z.Mostar? Sta je problem sa njihovim fasizmom, nijesu valjda sugavi?
- Sanjarko
#2359 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Jesmo fasist, pola nas ne podrzava ovo, manjina podrzava, ostali ravnodusni.
Bas mo fasisti.
Da nije
bilo bi
.
Spocitavaju nam ljudi koji cetnike i ustase i koljace, ubice i druge zlocince rehabilitiraju, slave, podrzavaju i daju im imena ulica, skola itd. Cak i penzije, ordenje itd.
'pic.. vam materina balije, poturice'.

Bas mo fasisti.
Da nije
Spocitavaju nam ljudi koji cetnike i ustase i koljace, ubice i druge zlocince rehabilitiraju, slave, podrzavaju i daju im imena ulica, skola itd. Cak i penzije, ordenje itd.
'pic.. vam materina balije, poturice'.
-
Fudo387
#2360 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
...nema tu pomoci.KENJAC wrote:Ocigledno da ne poznajes geografiju ! Da ne poznajes istoriju to smo ranije skontali, al kad opet dodjemo na vlast , ti i takvi cete imati priliku da " revidirate stavove"Fudo387 wrote:Ma jeftina brlja, nema sta drugo da ga jebes.KENJAC wrote:Sve je isto samo njega nema ! Potomci Ustasa brane Ustase , Potomci Cetnika brane Cetnike, Pitarev sin ce uvijek za Sarajevo navijat a potomak Manijaka ce dusu dat za Grbavicu. Jebi ga , uzalud daljna diskusija. Sad su na vlasti ova prva dvojica i sad se njihova pita. Sad se skola zove po Mustafi i Radovanu i sad je tako. Al nije nicija do zore gorjela. Vratit cemo se mi ! Opet cete na sjevarna otocja naseg Jadrana , opet cete po Austrijskim sumama zmire da igrate, opet ce nase sudije kuci u tri poslje podne jer bit ce neko drugi ko ce presude donosit. A do tad " strpljen spasen" !!!
Pitaj Wikipediju gdje i kako su se revidirali stavovi !
Samo izolacija.
- Tito_i_Partija
#2361 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Boricemo se protiv srpskog nacionalizma u BL i hrvatskog nacionalizma u Mostaru tako sto cemo rehabilitirat' deklarisanog ustasu.fakat wrote:Samo ostro....nego kad zavrsimo sa Sarajevom, kad ce na red doci Banjaluka i Z.Mostar? Sta je problem sa njihovim fasizmom, nijesu valjda sugavi?
- LBVIEW
#2362 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Jedino sto je evidentno je tvoja nepismenost te pokusaj revizije historije.KENJAC wrote:Vidi sefe. Nemoj ni natrenutak pomislit da je meni manje opasan Srpski nacionalizam ili gluho bilo Hrvatski. Cetnici su moga djeda mucili u zatvoru 12 dana i pustili ba kuci da umre. Citava moja porodica je vise clanova izgubila od Cetnika nego svih ostalih vojska zajedno. Hrvatski nacional fasizam je napravio Jasenovac i to dovoljno za iducih milion godina !!! Bosnjacki ili Muslimanski ne zaostaje ni sekunde za ovim zadnjim jer je evidentno masovno ucesce pomenute populacije u pomenutim zvjerstvima ! I sta sad !? Kad god spomenem Mustafu ( a o njemu je tema) moram prije svake recenice izrecitovat imena Radovana , Ratka , Dragoljuba .... ? Da je jednom za sva vremena jasno , nacionalna iskljucivost najvise steti bas tom narodu ! Traziti opravdanje za svoje gluposti u komsiluku je prije svega znak nacionalne nezrelosti !fakat wrote:Samo ostro....nego kad zavrsimo sa Sarajevom, kad ce na red doci Banjaluka i Z.Mostar? Sta je problem sa njihovim fasizmom, nijesu valjda sugavi?
- insomnia78
#2363 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Sramota da se ovakve stvari dopustaju
- salik79
#2364 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
A kako drugacije da budemo prihvaceni od susjeda i komsija?! Ne mozemo mi vazda u kontruTito_i_Partija wrote:Boricemo se protiv srpskog nacionalizma u BL i hrvatskog nacionalizma u Mostaru tako sto cemo rehabilitirat' deklarisanog ustasu.fakat wrote:Samo ostro....nego kad zavrsimo sa Sarajevom, kad ce na red doci Banjaluka i Z.Mostar? Sta je problem sa njihovim fasizmom, nijesu valjda sugavi?
- animals
#2365 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
U Beogradu cetnik deklarisani , predsjednik, cetnik predsjednik vlade..
cetnik, Seselj sere po citav dan u svim emisijama na tv..
i sad jedan Mustafa toliki problem..
-
Ripicipi
#2366 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Je l' vi ista jebeno radite u zivotu zbog sebe i SVOG OBRAZA???salik79 wrote:A kako drugacije da budemo prihvaceni od susjeda i komsija?! Ne mozemo mi vazda u kontruTito_i_Partija wrote:Boricemo se protiv srpskog nacionalizma u BL i hrvatskog nacionalizma u Mostaru tako sto cemo rehabilitirat' deklarisanog ustasu.fakat wrote:Samo ostro....nego kad zavrsimo sa Sarajevom, kad ce na red doci Banjaluka i Z.Mostar? Sta je problem sa njihovim fasizmom, nijesu valjda sugavi?Ako su nam susjedi i komsije fasisti, kako da mi ocekujemo da budemo ikada prihvaceni od njih, ako cemo biti notorni antifasisti?! Mislim da je ovo najlaksi nacin za priblizavanje stavova - light fasizmom u susret notornom fasizmu - gradimo mostove!
Ono, sam sa sobom u mislima, je l'??
- insomnia78
#2367 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Zajebava se. Sta se lozis
- Connaisseur Karlin
#2368 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Ko Bosanjcima brani da se bore protiv fasitickih ideooligja Srba i Hrvata sirom BiH ?fakat wrote:Samo ostro....nego kad zavrsimo sa Sarajevom, kad ce na red doci Banjaluka i Z.Mostar? Sta je problem sa njihovim fasizmom, nijesu valjda sugavi?
- salik79
#2369 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
insomnia78 wrote:Zajebava se. Sta se lozis
Al', priznat ces, ima smisla!
- insomnia78
#2370 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Pa da. Jedino jos to nismo probali.
- salik79
#2371 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Zato i nismo raja i niko nece s nama...Mozda ovo upali

- Sanjarko
#2372 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Jos pola nas je protiv toga, minimalno pola.animals wrote:U Beogradu cetnik deklarisani , predsjednik, cetnik predsjednik vlade..
Sta jbt trebamo mi uradit silom prisilit ljude i ljudima nametnut nesto, diktaturu, tiraniju itd.
Ne kontaju ljudi sta je demokratija i sta je zakon.
Ljudi odlucili demokratski i sve po zakonu, sta sad mi trebamo, pofajtat se sa njima i diktaturu, tiraniju itd. im uvest.
Last edited by Sanjarko on 01/11/2016 18:41, edited 2 times in total.
- fakat
#2373 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
salik79 wrote:A kako drugacije da budemo prihvaceni od susjeda i komsija?! Ne mozemo mi vazda u kontruTito_i_Partija wrote:Boricemo se protiv srpskog nacionalizma u BL i hrvatskog nacionalizma u Mostaru tako sto cemo rehabilitirat' deklarisanog ustasu.fakat wrote:Samo ostro....nego kad zavrsimo sa Sarajevom, kad ce na red doci Banjaluka i Z.Mostar? Sta je problem sa njihovim fasizmom, nijesu valjda sugavi?Ako su nam susjedi i komsije fasisti, kako da mi ocekujemo da budemo ikada prihvaceni od njih, ako cemo biti notorni antifasisti?! Mislim da je ovo najlaksi nacin za priblizavanje stavova - light fasizmom u susret notornom fasizmu - gradimo mostove!
Last edited by fakat on 01/11/2016 18:59, edited 1 time in total.
- Sanjarko
- animals
#2375 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!
Pa jebiga , zajebali se ljudi..Vizionar 1985 wrote:Jos pola nas je protiv toga, minimalno pola.animals wrote:U Beogradu cetnik deklarisani , predsjednik, cetnik predsjednik vlade..
Sta jbt trebamo mi uradit silom prisilit ljude i ljudima nametnut nesto, diktaturu, tiraniju itd.
Ne kontaju ljudi sta je demokratija i sta je zakon.
Ljudi odlucili demokratski i sve po zakonu, sta sad mi trebamo, pofajtat se sa njima i diktaturu, tiraniju itd. im uvest.
culi samo ono da je bio ustasa i Hrvat..
pa bilo ih je dosta u to doba..velika vecina..
sta da se radi..