Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Locked
KENJAC

#1726 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by KENJAC »

salik79 wrote:Sto se Ive Andrica tice, prof.dr. Rusmir Mahmutcehajic ga je rastavio na proste faktore u svojoj knjizi "Andricevstvo: Protiv etike sjecanja". Zato, man'te se suplje...
Je em ti sumpor ! :shock: Rusmir Mahmutcehajic prica o Ivi Andricu ! Ej ..... Rusmir Mahmutcehajic. Da recite mi da se zajebava! Ej ..... Rusmir Mah.....
Ponekad pomislim da ima jos do dna. Nema ! Stigli smo !
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1727 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by _BataZiv_0809 »

KENJAC wrote:
salik79 wrote:Sto se Ive Andrica tice, prof.dr. Rusmir Mahmutcehajic ga je rastavio na proste faktore u svojoj knjizi "Andricevstvo: Protiv etike sjecanja". Zato, man'te se suplje...
Je em ti sumpor ! :shock: Rusmir Mahmutcehajic prica o Ivi Andricu ! Ej ..... Rusmir Mahmutcehajic. Da recite mi da se zajebava! Ej ..... Rusmir Mah.....
E cuj Rusmir Mahmutcehajic :lol:

O jebem ti zeno majku boziju :fazlija:
Fudo387

#1729 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by Fudo387 »

Zanimljivo kako ova tema nabi 70 stranica dok si rek'o keks, a ona o dodijeli priznanja dokazanim ratnim zlocincima metilja na 18 strana. Kako, majku mu?
SmokingMan

#1730 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by SmokingMan »

A ima li ko u pdf.u taj ćitab "gospodina kritičara" Rusmira Mahmutćehajića da se to malo prelista. :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1731 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by Chmoljo »

Fudo387 wrote:Zanimljivo kako ova tema nabi 70 stranica dok si rek'o keks, a ona o dodijeli priznanja dokazanim ratnim zlocincima metilja na 18 strana. Kako, majku mu?
sve ćetnici moj fudo...
Fudo387

#1732 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
KENJAC wrote:
E cuj Rusmir Mahmutcehajic :lol:

O jebem ti zeno majku boziju :fazlija:
Zasto?
To vas dvojica zelite reci da Rusmir nije dovoljno kompetentan da napise kriticki osvrt na Ivine vratolomije?
Mozda je neobrazovan, glup?
Mohamad Sissoko

#1733 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by Mohamad Sissoko »

Fudo387 wrote:Zanimljivo kako ova tema nabi 70 stranica dok si rek'o keks, a ona o dodijeli priznanja dokazanim ratnim zlocincima metilja na 18 strana. Kako, majku mu?
Pun forum bosanskih levićara. :D
Fudo387

#1734 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by Fudo387 »

Chmoljo wrote:
sve ćetnici moj fudo...
Nisam to napisao.
Eto, kako ti objasnjavas ovaj neobicni fenomen?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1735 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by _BataZiv_0809 »

Haj ba Fudo prosetaj :D
Fudo387

#1738 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by Fudo387 »

Subara, nisi sekunde humoristican.
Tema je ozbiljna, i nastavis li sa provokacijama trazicu dozvolu od Chmolje da te bubnem u pleksus. :D
Haj sad, uozbilji se.
KENJAC

#1739 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by KENJAC »

Ja sam jos pod sokom :shock: ! Vi ga duze znate , jel se ovaj Fudo zajebava ?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1740 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by Chmoljo »

Fudo387 wrote:
Chmoljo wrote:
sve ćetnici moj fudo...
Nisam to napisao.
Eto, kako ti objasnjavas ovaj neobicni fenomen?
ja ništa ne objašnjavam niti šta primjećujem. ti si taj koji vidi diskrepanciju, pa očito da imaš neko mišljenje ili sumnju, koju bi bilo lijepo čuti.
Fudo387

#1741 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by Fudo387 »

KENJAC wrote:Ja sam jos pod sokom :shock: ! Vi ga duze znate , jel se ovaj Fudo zajebava ?
Ne zajebajem. Ima li i jedan razlog da ja pomislim kako si pametniji i obrazovaniji od Rusmira, pa da nekako svarim tvoje kreveljenje?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1742 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by pici »

Đenerale fHudara jopet nas Cionisti zavadišHe... :mrgreen:

SALIKće jedno velko :facepalm:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1743 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by _BataZiv_0809 »

Frajer koji se krevelji na svakoj temi postavlja to pitanje :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1744 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by pici »

ode mustafa u svetce a ivek u nobelovsku kopilad :mrgreen:
Fudo387

#1745 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by Fudo387 »

Chmoljo wrote:
ja ništa ne objašnjavam niti šta primjećujem. ti si taj koji vidi diskrepanciju, pa očito da imaš neko mišljenje ili sumnju, koju bi bilo lijepo čuti.
Imam misljenje o ovoj pojavi, ali bojim se da ti se nece dopasti.
Kako si do sad u par navrata pokazao da se poprilicno ne slazes sa mojim stavovima, te olako potegao za bonskim ovlastima, najbolje da ga zadrzim za sebe.
:D
Edin H.

#1746 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by Edin H. »

Fudo387 wrote:
KENJAC wrote:Ja sam jos pod sokom :shock: ! Vi ga duze znate , jel se ovaj Fudo zajebava ?
Ne zajebajem. Ima li i jedan razlog da ja pomislim kako si pametniji i obrazovaniji od Rusmira, pa da nekako svarim tvoje kreveljenje?
Ima li i jedan razlog da pomislim da je Rusmir bolji pisc od Andrica i da je trebao dobiti Nobelovu nagradu?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1747 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote:
Chmoljo wrote:
Imam misljenje o ovoj pojavi, ali bojim se da ti se nece dopasti.
Kako si do sad u par navrata pokazao da se poprilicno ne slazes sa mojim stavovima, te olako potegao za bonskim ovlastima, najbolje da ga zadrzim za sebe.
:D
Samo da kasnije ne mozes prepravljati :mrgreen:
Fudo387

#1748 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by Fudo387 »

Edin H. wrote:
Fudo387 wrote:
Ima li i jedan razlog da pomislim da je Rusmir bolji pisc od Andrica i da je trebao dobiti Nobelovu nagradu?
Nema.
Ovo ti je skroz budalasto pitanje.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1749 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by _BataZiv_0809 »

Rule Mahmutcehajic vs Ivo Andric:

Ja se borim :!:
salik79

#1750 Re: Novi doprinos multietničnosti - po Hrvatu Mustafi Busuladžiću će se zvati škola!

Post by salik79 »

Edin H. wrote:
Fudo387 wrote:

Ima li ijedan razlog da pomoslim da je jedna Felicia Langer, ili Norman Finkelstein, veci borac za ljudska prava od Kissingera, Peresa i Obame i da je trebala/trebao dobiti Nobelovu nagradu za mir?
Locked