Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
Moderator: _BataZiv_0809
-
Balkanski_sindrom
#1 Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
Pozdrav
Moze li neko napisati i preporuciti neke od boljih domacih filmova koji su izisli u zadnjih 4-5 godina (dakle nasi bosanski, srpski, hrvatski)...Imam zelju pogledati kakav dobar domaci film pa eto ako ima neko neki dobar da preporuci i eventualno postavi link da pogledam ne bi bilo lose. Po mogucnosti da ne moram skidati nikakav program, dakle neki direktni link...
Takodje me zanimaju i domaci filmovi sa ratnom tematikom, pa bih takodje molio da neko psotavi linkove od domacih ratnih filova pa da pogledam...
Moze li neko napisati i preporuciti neke od boljih domacih filmova koji su izisli u zadnjih 4-5 godina (dakle nasi bosanski, srpski, hrvatski)...Imam zelju pogledati kakav dobar domaci film pa eto ako ima neko neki dobar da preporuci i eventualno postavi link da pogledam ne bi bilo lose. Po mogucnosti da ne moram skidati nikakav program, dakle neki direktni link...
Takodje me zanimaju i domaci filmovi sa ratnom tematikom, pa bih takodje molio da neko psotavi linkove od domacih ratnih filova pa da pogledam...
- Curve
-
Balkanski_sindrom
#3 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
a ima li link da se pogleda?
Znam da je izisao i "neprijatelj", no nisam nasao link da gledam na netu...
- karanana
#4 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
nisam ni ja nasao neprijatelja. valja li, jeli ko gledo? prikolica izgleda veoma dobro. a nisam ga ni ja mogo naci na netu. navodno izlazi na dvd do kraja godine.
- irvinx1
#5 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
Nema ga, dobro ga cuvaju.karanana wrote:nisam ni ja nasao neprijatelja. valja li, jeli ko gledo? prikolica izgleda veoma dobro. a nisam ga ni ja mogo naci na netu. navodno izlazi na dvd do kraja godine.
Isto i sa Balasevicevim filmom...
Kritike neprijatelja su uglavnom pozitivne, a na vizuelnom planu je vjerovatno odlican.
Inace, izasao je i "Josef" gdje jednu od uloga tumaci niko drugi do Thompson. Film o WWI, prema trejleru isto vizuelno dobar.
Pogledati i teaser novog filma Srdjana Dragojevica "Parada". Vrlo zanimljiva premisa. Moglo bi ispasti dobro, mada mislim da je Dragojevic prdnuo.
Srbija ce vjerovatno da izbaci film "Konstantinovo raskrsce" zasta se trenutno zatvara budzet, a to bi trebao biti spektakl.
- karanana
#6 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
da, i mene interesuju i parada i jozef.
a ovo konstantinovo raskrsce, pa ovo ce biti nesto ko srpski indiana jones.
a ovo konstantinovo raskrsce, pa ovo ce biti nesto ko srpski indiana jones.
-
Balkanski_sindrom
#7 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
Pa ima li linkova za te filmove?
Ako nema dajte stavite linkove od nekih postjecih filmova koje sam trazio, ja svakako dobre domace filmove gledam i po 10 puta, ne moze mi dosaditi..."Ovo malo duse" sam gledao recimo nekih 365 puta
))
Ako nema dajte stavite linkove od nekih postjecih filmova koje sam trazio, ja svakako dobre domace filmove gledam i po 10 puta, ne moze mi dosaditi..."Ovo malo duse" sam gledao recimo nekih 365 puta
- Curve
#8 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
evo ti citav film... a imas i na torentimaBalkanski_sindrom wrote:a ima li link da se pogleda?
-
Balkanski_sindrom
#9 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
e super, hvakla mnogo. ovaj nisam gledao pa cu pogledati veceras. Ima li li jos neki?
- irvinx1
#10 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
Imas sve te filmove na yt.
Evo ti link za Sisanje, pa pored imas i desetine ostalih...
Evo ti link za Sisanje, pa pored imas i desetine ostalih...
- johnnykola
- irvinx1
#12 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
Da, preporucujem i Apsolutnih 100 od istog autora.
- karanana
#13 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
johnnykola wrote:odlican:
3-4 puta ga gledo.
dobra anica dobra i sa 4 i po banke u pichku materinu. razvaljuje. a inace nisam ljubitelj starijih kvochki.
4. covek ti je isto dobar. drago mi je da se srpska kinematografija odmice od kusturicinih ciganluka.
- johnnykola
#14 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
jednostavno, film bez greske.karanana wrote:johnnykola wrote:odlican:
![]()
3-4 puta ga gledo.
dobra anica dobra i sa 4 i po banke u pichku materinu. razvaljuje. a inace nisam ljubitelj starijih kvochki.
4. covek ti je isto dobar. drago mi je da se srpska kinematografija odmice od kusturicinih ciganluka.
sve na svom mjestu.
-
Balkanski_sindrom
#15 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
sisanje, klopka i apsolutnih 100 davno pregledano...Najbolji od njih je apsolutnih 100....
Imate na yt i Munje....
Imate na yt i Munje....
- cico x
#16 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
kako ba,jesi vidio sta je cigana na semaforukaranana wrote:
- karanana
#17 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
doduse. ali konacno nije glavna uloga.cico x wrote:kako ba,jesi vidio sta je cigana na semaforukaranana wrote:
-
Balkanski_sindrom
#18 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
Joj kako Hrvati ne znaju napraviti film, uzas.....Sjebali su dobru pricu i umjesto da naprave zanimljiv film na tu temu oni prave nesto sto niti je komedija, niti akcija niti triller niti bilo sta...Govorim o "dva igraca sa klupe"..Cisto smece a tako je mogao biti dobar film...
- Curve
#19 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
a sta ti to toliko ne valja, film bas extraBalkanski_sindrom wrote:Cisto smece a tako je mogao biti dobar film...
- Retro_Eskobar
#20 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
Montevideo,Kad porastem bicu kengur,cekaj me ja sigurno necu doci,sestre,cetvrti covek,mi nismo andjeli,srpski film,sejtanov ratnik,citulja za eskobara,zena sa slomljenim nosem,strsljen....
- ljubav_aha
#21 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
to add ,odlicna tema 
- Goldyna
#22 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
Mrtav ladan, meni najbolji srpski 
- karanana
#23 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
jeli ko gledo ovaj neprijatelj?
ima li linka ili jos nije izbacen?
ima li linka ili jos nije izbacen?
- Creasy
#24 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
Retro_Eskobar wrote:Montevideo,Kad porastem bicu kengur,cekaj me ja sigurno necu doci,sestre,cetvrti covek,mi nismo andjeli,srpski film,sejtanov ratnik,citulja za eskobara,zena sa slomljenim nosem,strsljen....
E ne znam koji me sejtan natjera da odgledam ovaj film. Ne znam da li sam gluplji u zivotu gledao.
-
Frooteky
#25 Re: Novi domaci filmovi i ratni domaci filmovi?
Odličan film Šejtanov Ratnik, srbi fakat snimaju dobre filmove a kod nnas