NOVI CITROEN C4

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

cucamonga

#76 Re: NOVI CITROEN C4

Post by cucamonga »

AMD wrote:Ma vuče i ovaj vjeruj, iznenađujuće :D Mada mogu misliti tek onaj... Evo vozio do Biambara i nazad, za nekih 95km(još po gradu jedan krug) pišeda je prosječna potrošnja 4.4 l/km.
ma to je nista ko pola JGL-a D2 :lol: :mrgreen:

sta velis tempomat zakon - i ja velim sine - i rek'o sam si nikad auto vise bez tempomata i klime :mrgreen:

bibi je mrOk - volan sminka sta je ono ima i alu-detalj na njemu bog te :mrgreen:
Optimist

#77 Re: NOVI CITROEN C4

Post by Optimist »

Da te slusa i da ga se fino navozas, i bolje da poslije njega kupis. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
drndalo

#78 Re: NOVI CITROEN C4

Post by drndalo »

Nesto se ne sjecam da je Citroen imao problema sa motorima... Ako ista rade kvalitetno, to rade...

Unutrasnjost im nije nista losija od konkurencije u toj klasi...
febo_acm

#79 Re: NOVI CITROEN C4

Post by febo_acm »

Probao sam ja i Ceed, i30, Golfa, Focusa, Fabiu... Nisam ništa osjetio kada sam ih gledao, za razliku od C4 :D Ne kažem da je bolji od ovoih modela, već meni se svidio i to je to. Nije me briga za testove, usporedbe... Kvalitet izrade mi je ok, opet kažem nisam primjetio da je kod konkurencije nešto bolji ili gori... Meni je bitno da sam ja zadovoljan :D

I još jednom hvala svima na čestitkama ;)
olensoner

#80 Re: NOVI CITROEN C4

Post by olensoner »

Neka je sa srecom, da se navozas puno, bez ikakavih kvarova :thumbup:
Nego sto se tice kvalitete izrade, vrlo je dobra kvaliteta u odnosu na konkurente iz klase. A sad usporedjivati kvalitet izrade Audija, BMW-a i slicno sa Citroenom je usporedba koja ne stoji (ako se to odnosilo na ovu gore primjedbu).
febo_acm

#81 Re: NOVI CITROEN C4

Post by febo_acm »

olensoner wrote:Neka je sa srecom, da se navozas puno, bez ikakavih kvarova :thumbup:
Nego sto se tice kvalitete izrade, vrlo je dobra kvaliteta u odnosu na konkurente iz klase. A sad usporedjivati kvalitet izrade Audija, BMW-a i slicno sa Citroenom je usporedba koja ne stoji (ako se to odnosilo na ovu gore primjedbu).
Hvala ;)

Ja nisam ni nabrojao ni Audi, ni BMW :D Na kraju krajeva, i Audi i BMW su mnogo skuplji... Otprilike sam poredio ove modele koji su tu negdje sa cijenom.
taxi_driver

#82 Re: NOVI CITROEN C4

Post by taxi_driver »

samo pazi na instrument tablu.mom rodjaku je ove godine pukla na pola po onim vrucinama. :-) :-)
febo_acm

#83 Re: NOVI CITROEN C4

Post by febo_acm »

taxi_driver wrote:samo pazi na instrument tablu.mom rodjaku je ove godine pukla na pola po onim vrucinama. :-) :-)
garancija ima valjda :D
Miki123

#84 Re: NOVI CITROEN C4

Post by Miki123 »

Posebno mi se sviđaju opcije speed limitator i cruise

Predobra opcija. Nije mi se jednom desilo se zapričam se kad hop policijja me zaustavi, noga malo skliznula na gas i preko ograničenja. Sad, tamo gdje znaš da ih ima, upališ cruise, naštimaš brzinu na 50, 60 % i mirno sve, pritišči gas koliko hoćeš, nema preko :D
febo_acm

#85 Re: NOVI CITROEN C4

Post by febo_acm »

Upravo to. Limit i opušteno :D
Post Reply