Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Auto Bild je objavio slike nove M3-ce a zvanicno treba da se pojavi u proljece 2007-e godine. Za sada se pretpostavlja da ce motor biti V8 4.4L sa 425KS, ali jos nije sigurno, mozda bude i jaci
Dizajn kupe verzije se prilicno razlikuje od sedan modela i po mom misljenju dizajn zadnjeg dijela je previse "mekan" za jedan BMW i previse odudara od sportskog duha ostatka auta. Po meni zadnji je kombinacija Peugeota 607 i Chrysler Sebringa
Ne sumnjam da ce tehnika i performanse biti na najvisem nivou ali nebi bilo lose da malo promijene zadnji kraj.
Slike nisam nasao na netu pa ako neko nadje neka ih postavi ovde.
Last edited by dugi on 11/10/2005 17:01, edited 1 time in total.
Kao drugo ko je pricao o seriji E36 ???? Naravno ti takav strucnjak ne znas ni da je to E36 vec si "strucno" rekao "stari model".... smijesno!!! Ja se ne sjecam da sam napisao "NIJEDNA GENERACIJA M3 NIJE BILA U VERZIJI SA 4 VRATA" ???
Kao trece kad vec ja ne poznajem BMW de ti meni strucnjak reci imali E46 M3 verzija sa 4 vrata ili je samo u Coupe varijanti ???
Kao cetvrto ovdje se prica o E90 modelu, naravno da prevedem za tebe "najnoviji model serije 3" posto si ti jako upucen u ovo
Anell wrote:Svaki BMW sa oznakom M, sa strane ima takozvane škrge, a na škrgama piše M3! Pogledaj malo bolje sliku!
Jesi ti ikad cuo za M-Optik ??? Da ti prevedem, M paket opreme, izgleda isto ko M samo mu fale 4 auspuha nazad i naravno motor. Recimo mozes uzeti E46 330Ci sa M optik paketom koji ce izgledati isto kao i M3, ali naravno zna se gdje je razlika. Ne trebas meni govoriti da gledam sliku bolje vec ti trebas malo manje da slijepo vjerujes svemu sto vidis.
Ta je slika nesto drugo, onaj lik stavio slike sprijeda po kojima se ne moze prepoznati da li je M3 ili obicna serija 3 sa M paketom. I da, postoji M paket, vjerovao ili ne. Isto ko sto nasi papci na svaki drugi Golf zalijepe GTI oznake, tako i veliki broj "M3"ica ustvari nisu M3 vec obicna trica. Al haj nedokazan si ti..
Vec sam ti objasnio da te iste skrge (Da, skrge a ne znakovi ko sto ti kazes) dodju i na obicnom modelu sa M paketom opreme, naporan si pravo. Ako jos uvijek ne mozes da shvatis stvarno me ne interesuje, raspitaj se kod nekog treceg ko je za razliku od tebe upucen u BMW ako si se vec zakleo sam sebi da neces vjerovati ono sto ja pisem.
JD wrote:Vec sam ti objasnio da te iste skrge (Da, skrge a ne znakovi ko sto ti kazes) dodju i na obicnom modelu sa M paketom opreme, naporan si pravo. Ako jos uvijek ne mozes da shvatis stvarno me ne interesuje, raspitaj se kod nekog treceg ko je za razliku od tebe upucen u BMW ako si se vec zakleo sam sebi da neces vjerovati ono sto ja pisem.
Nisi u pravu ovdje. E46 M3 koji je izašao samo u prvoj coupe verziji e46 trice i nije doživio redizajn 2002/2003 kao ostali coupe modeli je poseban po "škrgama", ispupčenju na haubi i proširenim blatobranima a to ne dolazi na tricama sa fabričkim M optik paketom opreme.
Što se tiče E90 M trice, izašla nije, a šta se krije ispod hauba ovih testnih modela još ne znamo...