Novi BMW 3
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
LeKo
#1 Novi BMW 3
E raja, jucer sam kod Robota u Hrasnom vidio ovu zvijerku, crne je boje, neke ogromne alu felge na njoj doduse BMW-ove, ne pise koji je motor, nase su reg. Kad je vidis uzivo ono na slikama je sega, neko je ranije naveo da je nazad ko toyota, e da je meni ovu toyotu kupit, fakat je strava. Kazu eto da su on i Audi A4 ista klasa, mozda po gabaritima, ostalo sve pripada BMW-u.
-
The_Flyer2002
ma nevaljaju mu zadnja svijetla qur -- makar meni. vidjam ih dnevno dva -tri. iako imaju slicna zadnja sa peticom ipak petici bolje stoje.

ps. ovo ih samo ugao cini boljim.

ps. ovo ih samo ugao cini boljim.
-
LeKo
Qler wrote:i ja vidnam tog BMW-a kad idem na ujutro na posao. Nov, jos mu probe, nisu mu ni izbusene rupe za registraciju na karambloci.
Dizel je, i meni se cini da je graviran 260km/h, znaci da bi trebao biti bar 320d
Hehehhehe, nisam se bas puno zadrzavao oko njega, da ne bi kakav gazda sandzo zapucao s prozora
- terapija
Ne kontam samo sto ce nekome dizel 3-ca, ako vec dajes toliko onda bar nesto bolju benzinsku opciju.i ja vidnam tog BMW-a kad idem na ujutro na posao. Nov, jos mu probe, nisu mu ni izbusene rupe za registraciju na karambloci.
Dizel je, i meni se cini da je graviran 260km/h, znaci da bi trebao biti bar 320d
- Qler
ma i ja sam ono ruke iza ledja, korak i po' od auta, negnem se, jednim oko gledam u unutrasnjost a drugim ima li gdje gazdeLeKo wrote:Qler wrote:i ja vidnam tog BMW-a kad idem na ujutro na posao. Nov, jos mu probe, nisu mu ni izbusene rupe za registraciju na karambloci.
Hehehhehe, nisam se bas puno zadrzavao oko njega, da ne bi kakav gazda sandzo zapucao s prozora