Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hmmm
meni je nesto mnogo cudno ovo auto
Ogromni farovi,stopke i grill za malo auto
Sta ja znam,mozda to i nije lose,ali nikako mi se ne svidja
Htijeli napraviti neki agresivni i ljuti look na malo auto i malim motorom,sto meni nekako ne ide....
Kome je ružan novi Aveo neka pogleda sljedeće: Škoda Fabia sedan, Peugeot 206 sedan, Renault Talia sedan, stari Aveo Sedan, Toyota Yaris sedan. Ima sigurno još neki....
Auto je prelijep do zadnjih štopki a onda bi se tu moglo naći zamjerki (ružne brate ) Sviđa mi se linija koja malo vuče na S40 unutrašnjost funkcionalna koliko se da zamjetiti, ugodna kombinacija boja doduše ovo je za foto session pa je napucano.
Ja se samo nadam da neće bit' lohotno napravljen (tanak pleh, debeli zazori, krta plastika) k'o prethodna generacija, a ovo je inače super - čak ni zadnje štopke nisu tol'ko grozomorne, a u pravu je Blobi, danas oko toga svi iz nekog razloga masovno prave fule. Valjda iz čežnje da pošto-poto budu prepoznatljivi.
meni vise na mitsubishi lancer evo X majke mi XD, naprijed mi je fin pravo, nazad grdan, unutra previse "made in P.R.C." takav dojam na mene ostavlja... sto neko rece za ove ruzne sedane fkt stoji, ovo je makar jedan od ljepsih
oko 8000... EUR
al predlažem ti da nazoveš ovlašteni servis raspitaš se oko cijena dijelova i shvatićeš da se ne isplati
Dobijes 3 godine garancije i boli te briga, a za Avea sada dijelovi uopste nisu skupi naspram ostalih proizvodjaca pa nemislim da ce biti i za ovoga. Za 8000 eur novo lijepo auto bolje nego i jedan polovnjak.
meni vise na mitsubishi lancer evo X majke mi XD, naprijed mi je fin pravo, nazad grdan, unutra previse "made in P.R.C." takav dojam na mene ostavlja... sto neko rece za ove ruzne sedane fkt stoji, ovo je makar jedan od ljepsih
Lancer evo je makina za ovo
On je makina za sva auta do Porschea
oko 8000... EUR
al predlažem ti da nazoveš ovlašteni servis raspitaš se oko cijena dijelova i shvatićeš da se ne isplati
Predlazem ti da nazoves svaki ovlasteni servis i pitas za cijene dijelova, i shvatices da se ne isplati imati auto uopste... A posebno se ne isplati udariti ga i biti kriv... A nemati kasko...
oko 8000... EUR
Predlazem ti da nazoves svaki ovlasteni servis i pitas za cijene dijelova, i shvatices da se ne isplati imati auto uopste... A posebno se ne isplati udariti ga i biti kriv... A nemati kasko...
ma ima i ta, ali što jedan prijatelj reče - ovo je korejsko smeće čiji dijelovi koštaju ko da je mercedes... nije baš realno da za auto koji košta 15000KM jedan far košta 500-600 KM
AdnanSA wrote:Kome je ružan novi Aveo neka pogleda sljedeće: Škoda Fabia sedan, Peugeot 206 sedan, Renault Talia sedan, stari Aveo Sedan, Toyota Yaris sedan. Ima sigurno još neki....
Po slikama i ne izgleda tako lose,jer kako iznad pise, tesko je u toj klasi napraviti sedan da lici na nesto (jedino Fabia moze proci, jedva), a kako djeluje uzivo, vidjecemo.I naravno da je za klasu ispod Crusea, nema dileme
Dužine 4.399 mm i širine 1.735 mm, novi četverovratni Aveo duži je i širi od trenutno aktualnog modela. Kapacitet prtljažnika s 502 litre među najvećima je u klasi.
Interijer nije samo prostran, nego ga krasi i suvremen dizajn kao što su ploča s instrumentima s analognim tahometrom. U unutrašnjosti su korišteni kvalitetni materijali, a kupce će sigurno obradovati razni pretinci za pohranu na središnjoj konzoli. Tu je i moderni audiosustav s USB i aux-in priključkom te Bluetoothom.
Prilagođen europskom ukusu
Podvozje Avea ugođeno je kako bi pružilo bolje upravljanje – značajku koja proizlazi velikim dijelom iz njegove krutog integralnog karoserijskog okvira (BFI struktura).
Svi modeli dolaze s prednjim ovjesom tipa McPherson. Elektroničko servo upravljanje (EPS), elektronička kontrola stabilnosti (ESC) i ABS kočnice dolaze u standardnoj opremi.
S novim modelom će se nuditi bogat izbor četverocilindričnih benzinskih i dizelskih motora, i to s najnovijim tehnologijama kao što su promjenjiv rad ventila, upravljanje pomakom bregastih osovina i common-rail ubrizgavanje goriva za dizelske motore.
Ponuda benzinskih motora sastoji se od dvije 1.2-litarske verzije (sa 70 i 86 KS), 1.4-litarske sa 100 KS te 1.6-litarske sa 115 KS. Prvi put će se Aveo nuditi i s dvjema verzijama 1.3-litarskog dizelskog motora (sa 75 i 95 KS) s tehnologijom Start/Stop.
S Aveom 1.4 i 1.6 dolazit će i Chevroletov prvi šesterostupanjski automatski prijenos na jednom modelu iz segmenta malih automobila. Taj će prijenos biti opcionalan na većini tržišta, dok su u ponudi još petero i šesterostupanjski ručni mjenjač, ovisno o odabiru motora.