Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BMW 5 moze da se nosi sa ovim A6, ali E klasa debelo zaostaje, makar izgledom, a to danas i prodaje automobile. U kvalitet ne sumnjam, ni za jednog od ova 3 brenda.
Zvek wrote:BMW 5 moze da se nosi sa ovim A6, ali E klasa debelo zaostaje, makar izgledom, a to danas i prodaje automobile. U kvalitet ne sumnjam, ni za jednog od ova 3 brenda.
Produžena i proširena verzija zadnje četvorke. Ništa novo u dizajnerskom smislu. Auto jeste lijepo, ali ne vidim svrhu da praviš model koji je za klasu veči od četvorke na način da ga napraviš identičnog oblika kao i četvorka, samo kao što rekoh malo ga produžiš i proširiš. Meni je četvrka daleko ljepša od šestice. Inače svi sadašnji modeli Audia su toliko slični izgledom da ne znaš više koji je model u pitanju kad ga vidiš na cesti.
Last edited by Better Man on 01/12/2010 10:45, edited 1 time in total.
Zvek wrote:Slicnost postoji, ali da je tolika da se ne moze razlikovati nije vala.
Mercedes E klase zaostaje dizajnom bar 5 godina za novim A6. Previse kockasto.
Inace, novi A6 ima puno vise zajednickih detalja sa A7 (zadnji dio i enterijer) nego sa A4.
Novi Mercedes E klase ne da ne zaostaje, nego je daleko ispred nove Audi šestice po svemu. I jaguar što je neko postirao mi je daleko ispred Audi šestice.
Zvek wrote:Slicnost postoji, ali da je tolika da se ne moze razlikovati nije vala.
Mercedes E klase zaostaje dizajnom bar 5 godina za novim A6. Previse kockasto.
Inace, novi A6 ima puno vise zajednickih detalja sa A7 (zadnji dio i enterijer) nego sa A4.
Novi Mercedes E klase ne da ne zaostaje, nego je daleko ispred nove Audi šestice po svemu. I jaguar što je neko postirao mi je daleko ispred Audi šestice.