horns&drums wrote:Hocu komijev komentar o srpkinjama, odmah!!!![]()
![]()
![]()
čim je Jelena odmah dobiva extra 30% bodova kod mene
fakat
Bre ima li zemlje koja nema srpkinju za misicu
Ma ko je sljivi, i neznam zasto bi bila ljubomorna na nju ili na bilo koju djevojku koja se takmici na takmicenjima te vrste.kekec wrote: Iz missA profila:
Interesovanja: Nemoj mjesati patriotizam sa nacionalizmom. Patrioti vole svoju domovinu i ne napadaju druge! Izjava OK!
Crveno i tamno-crveno se ne podudaraju, zar ne ?![]()
Nj.Balorda predstavlja BiH.
Procitaj njene izjave,ako je vec nisi slusala na TV.
Zalosno je kada je "nesto" pojacano ljubomorom.
joooooj hajd majkeeeeti vehabija sandzacki odjebi vise sa ovog forumaBosnjakAga wrote:Ima mnogo ljepsih cura na svijetu.
Ne sluze samo kao objekt za gledanje, imaju karaktera, imaju morala, vjere Islama.
Jel' to nesto pogrdno, balkanska ljepota?missA wrote:Sta ti je lijepo? Balkanska ljepota koja kipi na sve strane, iskre u ocima,...sta?manki wrote:by the way missica nam je pravo lijepameni se svidjela jos otkako sam je vidio na izboru za miss RS-a..
Nije pogrdno, zaboravila sam malo bolje opisati svoje vidjenje miss Balorde. Balkanska surova, prvinska nedoradjena ljepota. Bolje bi joj stojala palica (cobanska) nego kruna i lenta. Ima facu, k'o sumo hrvac!albus wrote: Jel' to nesto pogrdno, balkanska ljepota?![]()
na one kojima su puna usta zajedništva pravde multikulture sve dok ne dođe priča na temu krsta i srpstvacrna_pantera wrote:A na koga to mislis kad kazes "njih"?komi wrote:ma pusti "njih" i njihovu "multikulturu"CPETEH wrote:еј, јебга, missA....усра га и ти....![]()
![]()
![]()
![]()
To mi i ide na zivce! Ispadamo samo budale sto takvim priredbama dajemo paznju!SRETEN wrote:Glede, "izbora" si totalno u pravu-definitivno se radi po kljucu i Miss i Evrovizija (pa evo vec 4 godine sigurno...)-ali to je nevezano za tvoj i moj mali nesporazum
Što će reći Komi da si stalno vukna one kojima su puna usta zajedništva pravde multikulture sve dok ne dođe priča na temu krsta i srpstva
onda se pretvaraju iz jagnjadi u vukove
vidiš ja tebi sada ne mogu odgovoriti jer bih uvrijedio 80% forumamissA wrote:Joj al' pretjeruje zadnjih par dana!komi wrote:na one kojima su puna usta zajedništva pravde multikulture sve dok ne dođe priča na temu krsta i srpstva
onda se pretvaraju iz jagnjadi u vukove
Nadam se da je prolazna bolest!
ma nećeš ti ali je podulji spisak onih koji hoće...samo čekaju ...neće više dočekatimissA wrote:odgovori mi nA pm! nECU SE UVRIJEDITI, pokusacu razumjeti!
oprosti zbog caps locka, ide mi na zivce