Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima li ko kakvu informaciju o pocetku izdavanja?
Trebale su podavno biti uvedene, sta se sad ceka, ko je sad sfuserio i ovaj projekat???
Ove papirne su bas primitiva teska, slicne su izdavane prije drugog svjetskog
Kad ono on udario u drvo pokraj puta.Rafa proviri iz avlije i rece:moj Allahu nek si i drvece stvorio,mogo mi je sejtan u magazu provalit sa onim cudom.
nije valjda opet papirologija ovo fkt više nemema smisla.........pa dosadi samo trčkarati amo tamo,šta e sve nije minjlao ovih posljednjih godina...pasoši,lične,pa opet lične,...a kad se sam sjeim redova za lične,prevrne mi se u stomaku...........
stvarno trebale bi neke promjene, prije svega više tehničkih podataka, e mrzim kada idem za sloveniju i onda me tamo na granici ispituju sva moguča pitanja o automobilu...
A nesta se spominje ta nekakva "nova saobracajna" jos od 2002-e godine koja ce biti formata kao licna karta i bez broja motora (jer se to vise nigdje ne gleda niti pise, vec samo tip motora npr: 1.6 12V UL 76KW; ili npr. 1.9 TDI 75KW itd.
Evo, 6 godina prodje i nista