Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U jeku nasilja i kada su čak neki ljudi ubijeni zbog objavljenih karikatura, u Njemačkoj su izašle ovih dana nove, koje prikazuju igrače iranske nogometne reprezentacije obučeni kao kamikaze. Dolijevanje ulja na vatru. Ako nekoga zanima kako izgledaju karikature, može vidjeti na:
Sad bi mi trebali reagovati na svaki vic napisan o Sulji i Muji!?
Sta ima veze nacrtali pa nacrtali. Neka Iranci nacrtaju isto takvo sto za Nijemce. Imaju materijala.
Boze, rat dizati zbog karikatura, to je van pameti.
Jedno je vrijedjati vjerske svetinje a drugo je ovo. Svetinje su svetinje i ne treba se zezati na racun njih. A bombasi samoubice jesu bombasi samoubice i na zalost mnoge zivote uniste, zivote ni krivih ni duznih. I oni nisu nikakve svetinje, oni su nesto i neko sto bruka vjeru i sto nema veze sa vjerom, jer prave se nadmocniji od Boga stvoritelja, unistavaju tudje zivote i to je po meni ogavno, i te karikature po meni nisu smijesne nego zalosne jer oslikavaju ono sto (na zalost) jeste!
fyshek wrote:U jeku nasilja i kada su čak neki ljudi ubijeni zbog objavljenih karikatura, u Njemačkoj su izašle ovih dana nove, koje prikazuju igrače iranske nogometne reprezentacije obučeni kao kamikaze. Dolijevanje ulja na vatru. Ako nekoga zanima kako izgledaju karikature, može vidjeti na:
fyshek wrote:U jeku nasilja i kada su čak neki ljudi ubijeni zbog objavljenih karikatura, u Njemačkoj su izašle ovih dana nove, koje prikazuju igrače iranske nogometne reprezentacije obučeni kao kamikaze. Dolijevanje ulja na vatru. Ako nekoga zanima kako izgledaju karikature, može vidjeti na: