Nove karikature: Iranci samoubice

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
fyshek

#1 Nove karikature: Iranci samoubice

Post by fyshek »

U jeku nasilja i kada su čak neki ljudi ubijeni zbog objavljenih karikatura, u Njemačkoj su izašle ovih dana nove, koje prikazuju igrače iranske nogometne reprezentacije obučeni kao kamikaze. Dolijevanje ulja na vatru. Ako nekoga zanima kako izgledaju karikature, može vidjeti na:

http://www.vrisak.info/index.php?option ... &Itemid=28

Koliko mi se čini, želi se naljutiti Irance, kako bi Bush & co. mogli izvesti napad na njih. :x :x :x
Murisno1

Post by Murisno1 »

Koliko mi se čini, želi se naljutiti Irance, kako bi Bush & co. mogli izvesti napad na njih
ma nije zar da je zbog tog :shock:
ja mislim da je i to neko postavio samo radi zajebancije... ma sloboda izražavanja ba :x :x ništa drugo...
JBT

Post by JBT »

Sad bi mi trebali reagovati na svaki vic napisan o Sulji i Muji!?

Sta ima veze nacrtali pa nacrtali. Neka Iranci nacrtaju isto takvo sto za Nijemce. Imaju materijala.
Boze, rat dizati zbog karikatura, to je van pameti.
:roll:
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Boze dragi sta ce se sad desiti...koja zemlja objavi karikature???Sad ce atomska da padne na njih.... :-D
Macuser

Post by Macuser »

Idioti.
kriticarka_nikova

Znaci sad ce Njemacka da fasuje.....uh...
hananah

Post by hananah »

Jedno je vrijedjati vjerske svetinje a drugo je ovo. Svetinje su svetinje i ne treba se zezati na racun njih. A bombasi samoubice jesu bombasi samoubice i na zalost mnoge zivote uniste, zivote ni krivih ni duznih. I oni nisu nikakve svetinje, oni su nesto i neko sto bruka vjeru i sto nema veze sa vjerom, jer prave se nadmocniji od Boga stvoritelja, unistavaju tudje zivote i to je po meni ogavno, i te karikature po meni nisu smijesne nego zalosne jer oslikavaju ono sto (na zalost) jeste!
Qwert

#8 Re: Nove karikature: Iranci samoubice

Post by Qwert »

fyshek wrote:U jeku nasilja i kada su čak neki ljudi ubijeni zbog objavljenih karikatura, u Njemačkoj su izašle ovih dana nove, koje prikazuju igrače iranske nogometne reprezentacije obučeni kao kamikaze. Dolijevanje ulja na vatru. Ako nekoga zanima kako izgledaju karikature, može vidjeti na:

Koliko mi se čini, želi se naljutiti Irance, kako bi Bush & co. mogli izvesti napad na njih. :x :x :x
Jeb'ga, ni Njemcima nisu mile karikature o holokaustu.

Na kraju krajeva, jeb'le vas karikature. :roll:
kriticarka_nikova

#9 Re: Nove karikature: Iranci samoubice

Qwert wrote:
fyshek wrote:U jeku nasilja i kada su čak neki ljudi ubijeni zbog objavljenih karikatura, u Njemačkoj su izašle ovih dana nove, koje prikazuju igrače iranske nogometne reprezentacije obučeni kao kamikaze. Dolijevanje ulja na vatru. Ako nekoga zanima kako izgledaju karikature, može vidjeti na:

Jeb'ga, ni Njemcima nisu mile karikature o holokaustu.

Na kraju krajeva, jeb'le vas karikature. :roll:
Sto nas??? :roll:
Nismo mi crtali :roll:
Fair Life

Post by Fair Life »

Zasto li je pojam nase vlastite kulturne pripadnosti ogranicen na sjenku zvonika/munare vlastite intelektualne kasabe...?
Qwert

Post by Qwert »

sta rece, sta rece... :D

Nego, nisu sve karikature lose. :roll:

sto se tice skandinavki.. :D sve najbolje

Image
Post Reply