Prošli put 55,ovaj 56 rezervoar se proširuje
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Gazprom stup 1.66 i 1.71, ep stup pet feninga skuplji...MOSALJOZE wrote:Gdje cu sipat dizela(čitaj gdje je najeftinije)
Editovao sam ti post, čisto da bude kompletan, valjda nećeš zahatarit'.vješalica wrote:EP Čengić Vila
95-1,91
ED-1,71
ED euroclass-1,76
LPG- 0.66
Dakle tako je na ovoj pumpi po novom tj. od neki dan ponuda
bleee_sa wrote:Editovao sam ti post, čisto da bude kompletan, valjda nećeš zahatarit'.vješalica wrote:EP Čengić Vila
95-1,91
ED-1,71
ED euroclass-1,76
LPG- 0.66
To od ovih vrucina se siriMOSALJOZE wrote:
Prošli put 55,ovaj 56 rezervoar se proširuje
Optimist wrote:Meni skoro na Petrolu u sluzbeno stade 54 litra u rezervoar od 50 litara. Obzirom da se nije upalila rezerva, po dosadasnjem iskustvu, usuo je 10 litara vise nego sto je trebalo.
Optimist wrote:Meni skoro na Petrolu u sluzbeno stade 54 litra u rezervoar od 50 litara. Obzirom da se nije upalila rezerva, po dosadasnjem iskustvu, usuo je 10 litara vise nego sto je trebalo.
eeebleee_sa wrote:Editovao sam ti post, čisto da bude kompletan, valjda nećeš zahatarit'.vješalica wrote:EP Čengić Vila
95-1,91
ED-1,71
ED euroclass-1,76
LPG- 0.66
zipovao ti neko gorivoLibyano wrote:Vjerovatno je napunio i ekspanzioni dio
Meni je u Fabiju stalo 56,50 litara, u rezervoar zapremine 45l
Skup i dalje, Petrol 0.51 - minus 5kf sa Bihamk karticomvješalica wrote:eeebleee_sa wrote:Editovao sam ti post, čisto da bude kompletan, valjda nećeš zahatarit'.vješalica wrote:EP Čengić Vila
95-1,91
ED-1,71
ED euroclass-1,76
LPG- 0.66
nova korektura
LPG je sinoć bio 0,61
ED euroclass je bio 1,86
ostalo isto
ja sam rekao preko 3KMMrShadow wrote:Ovo je strasno, imat cemo 2,00 Km za litar dizela sada kada barel kosta $50, ne smijem ni pomisliti sta ce biti kad se barel vrati na 120,130 dolara, a hoce sigurno u narednih godinu, dvije.
neko napisa Stranka Demokratske AkciZeamar1994 wrote:normalno, neka opet glasaju za "naseg" bakira i njegove pomocnike tipa novalica![]()
upravo tako, ja ne znam sta, kako, gdje nacrtati ljudima da su oni najveci lopovi u bih, al vecina se vodi, neki ce se uvrijediti al sta cu jazrakomlat wrote:neko napisa Stranka Demokratske AkciZeamar1994 wrote:normalno, neka opet glasaju za "naseg" bakira i njegove pomocnike tipa novalica![]()