Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
S Gazpromovim gorivom nisam zadovoljan, sipao sam kod njih kad su bili podosta jeftiniji od sve konkurencije, govorim o onoj pumpi kod Wize, ali realno bolje mi je gorivo na BP-u pa cak i na Hifi.
Dok je BP u Sarajevu sa ovakvim kvalitetom i ovakvim cijenama, necu na Gazrpomu sigurno sipati.
Neki dan onaj jeftiniji dizel nasuo na EP stup, Euro 4, presao nekih 350km, auto ok ide, ne dimi, ali primjetio sam da više smrdi nafta i da je auto malo bučniji, možda je to moj subjektivni osjecaj
@l33t Da ne bude totalni off
EP Stup 1.51 / 1.56 , Nedzarici dizel 1.76, Benzin 1.81
BP 1.55 Dizel
Neskovic 1.59
Last edited by Leon16v on 15/05/2016 13:58, edited 2 times in total.
Pa jbg sve nekako gledam da bude kvalitetniji iako su i ova tri sumnjive kvalitete, pošto ću na duži put možda mi je bolje negdje bliže hr granici nasuti nego u Sarajevu, dosta bi se uštedilo ako ne budem morao sipati u EU...
Astrix wrote:Pa jbg sve nekako gledam da bude kvalitetniji iako su i ova tri sumnjive kvalitete, pošto ću na duži put možda mi je bolje negdje bliže hr granici nasuti nego u Sarajevu, dosta bi se uštedilo ako ne budem morao sipati u EU...
Imas u Zenici na M-17 energopetrolovu pumpu gdje je D4 1,56, a D5 1,66 pa eto mozes tu komotno nasuti ili uci u Kakanj pa kod njih na EP nasuti po slicnim cijenama (cini mi se da je D5 1,61, ali nisam 100 posto siguran).
Astrix wrote:Pa jbg sve nekako gledam da bude kvalitetniji iako su i ova tri sumnjive kvalitete, pošto ću na duži put možda mi je bolje negdje bliže hr granici nasuti nego u Sarajevu, dosta bi se uštedilo ako ne budem morao sipati u EU...
ja tu sipam već po godine 95icu otkako lopovi u FBH hoće da me klepaju po ušima za 20-30 feninga razlike po litri (kako kad) i nikakvih problema nemam, čak šta više mislim da je i bolje gorivo (ranije sipao na Hifi, Petrolu, EP)