Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spajdermen wrote:ne bi te ja dalje zadržavo
pitaj njih kad budeš točio
ajd sad zdravo
jbg nemoj ići, taman sam ti pripremila tiradu i formule o gustoći vode i goriva specifičnoj težini itd.
vrati seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nije tebi dobro
ja i ti govorim da ne bi gubio vrijeme oko trivijalnih poznavanja stvari
da, voda je lakša i izdvoji se na površini rezervoara i zato i smrzne ili smrzne sa prljavštinom u filteru goriva što se meni znalo dešavat i to sa benzincem
a gdje oni mješaju pitaj njih ili si možda radnik sa benzinske zaštnik bandita pa želiš reći da NE dosipaju vodu
ajd sad zdravo
jbg nemoj ići, taman sam ti pripremila tiradu i formule o gustoći vode i goriva specifičnoj težini itd.
nije tebi dobro
ja i ti govorim da ne bi gubio vrijeme oko trivijalnih poznavanja stvari
da, voda je lakša i izdvoji se na površini rezervoara i zato i smrzne ili smrzne sa prljavštinom u filteru goriva što se meni znalo dešavat i to sa benzincem
a gdje oni mješaju pitaj njih ili si možda radnik sa benzinske zaštnik bandita pa želiš reći da NE dosipaju vodu
ajd sad zdravo
nije tebi dobro
ja i ti govorim da ne bi gubio vrijeme oko trivijalnih poznavanja stvari sta bolan ovo znaci, trivijalno poznavanje??
cccc memo memo dilejo stara spajdermenska ... ne mrzne prljavstina. stvara se PARAFIN, koji sprjecava protok goriva. sjedi 1.
Covjek je naftu tocio... Nije s ceznjom dolazio sa strasnom 1.4 masinom na pumpu u Miladijama da sipa za cvaju mastajuci o pet litara Oprima super sint ulja za mali servis...
nesrećo nepismena i ćorava, jelo ovo tvoj post
i nemaš pojma ko je o čemu pisao
Ned071 wrote:
spajdermen wrote:
Bloo wrote:
nije tebi dobro
ja i ti govorim da ne bi gubio vrijeme oko trivijalnih poznavanja stvari sta bolan ovo znaci, trivijalno poznavanje??
cccc memo memo dilejo stara spajdermenska ... ne mrzne prljavstina. stvara se PARAFIN, koji sprjecava protok goriva. sjedi 1.
Last edited by spajdermen on 30/01/2016 13:53, edited 1 time in total.
znaci bp snizio cijene brao, ako su ovo od jutros cijene dobro je.
Ja sam vala nasuo na neskovic 1.5 litar ima TD 1.66 ostali su 1.71, i onaj tarik kako se vec zove poslije bara kod njega je 1.81 benz 95