Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ali nama sarajlijama barem nije rs daleko
da domaće naucimo pameti
Kolika je cijena benzina u rs-u? Ima li neka pumpa na putu prema palama, a ako ne koliko je u lukavici?
ja tocim uvijek na 3m kod oraca na onoj velikoj krivini u kotorcu prije vojkovica
idem 7 kilometara tamo nije mi tesko jer mi je tu vikendica
benzin 1.72
dizlo 10 pf manje
ima ona neka sas nova u vojkovicima cini mi se da je jeftinije cak
nisam dva puta prema palama isao...tako da ne znam
ako vas brine da trpate dodiku u dzep ne izdaju racune osim kad karticom placas
da domaće naucimo pameti
Kolika je cijena benzina u rs-u? Ima li neka pumpa na putu prema palama, a ako ne koliko je u lukavici?
Imas pumpu prema Lukavici iz pravca Vraca sa lijeve strane Neskovic i ima prema palama isto neskovic prije Pala,gorivo im je naj naj jeftinije i odlicnog je kvaliteta...ja sipam plin kod njih i prezadpvoljan sam.kako sam samp kod njih na sipanju u petak kad sam radio servis na autu i mjenjao plinske filtere majstoru bilo cudno kako su cisti a presao 10000km....
noviclan wrote:haha jel ih ovo neko od brace napao
Je l' ja dobro procita, da im nadlezne institucije nisu dozvolile da smanje cijenu????
Koja glupost, čuj nadležne institucije im nisu dale, hahahahahaha...
Pa nisu ljudi ćoravi i blentavi, šta misli taj gazda stvarno??
Ja ih nahvali u početku a vidi sad
da domaće naucimo pameti
Imas pumpu prema Lukavici iz pravca Vraca sa lijeve strane Neskovic i ima prema palama isto neskovic prije Pala,gorivo im je naj naj jeftinije i odlicnog je kvaliteta...ja sipam plin kod njih i prezadpvoljan sam.kako sam samp kod njih na sipanju u petak kad sam radio servis na autu i mjenjao plinske filtere majstoru bilo cudno kako su cisti a presao 10000km....