Najveći distributer nafte i naftnih derivata u BiH " ISTINA"
Zaboravili ste napisat u opisu i Prvi u dizanju cijena goriva i to bez opravdanih RAZLOGA.
Od kada je otvorena benziska pumpa na Bistrickoj stanici u Sarajevu je bila jedina destinacija za sipanje goriva. 150 do 200 km mjesecno je za vas simbolicna cifra ali od kako se zezate sa nama i takmicite se u dizanju cijena sa Energopetrolom, ni tih 150 do 200 mizernih KM ne dobijate nego ta sredstva idu tamo gdje je jeftinije.
Situacija je ovakva 2.11 KM dizel kod Vas, a GASPROM 1,91 KM, dok sam dosao do te pumpe kod Vize prosao sam vase 3 pumpe Bistrik vozila na cekanju sipanja 0, hifa iza stupsk epetlje 1 vozilo, posle sam a u Buca potoku 1 vozilo, a na GAspromu 8 Pumpi po 3'4 vozila na jednoj pumpi, steta sto je jedan momak ostetio pumpu pa ne radi 8 nego 7 pumpi. dok sam cekao da tankujem ni jedno vozilo nije sipalo manje od 30 KM a 2 vozila su imala preko 120KM, siguran sam da ona pumpa kod vize napavi za 1 sat samo jedan sat prometa sto ni jedna vasa pumpa ne napravi za cijeli dan,
nek se malo vasi ti menadzeri zapitaju zasto ej tako
Pitanje je jasno, dal je bolej prodati 1000 litara goriva dnevno i zaraditi npr 200 km ili prodati 10 000l i zaraditi 1000 km!
Na forumu citam nesto kao nagrade, pranje vozila, pokloni, to je ono po rodbinskoj liniji, nasuo sam ja stotine puta do ove godine na toj pumpi nisam nikad ni zvaku dobio a kamo li bilo sto od onog sto ljudi cime se hvalite
Vi jednostavno mislite mi smo domaci,ljudi ce kod nas sipat, nije vam dobra matematika jer na 4 KM od vase pumpe je manji bh entite, uzmi ago koliko drago i puno jeftinije.
malo im se neki lik nagovorio