kakav si ti smor....M e m o wrote:ko si ti da nekog nešto pitaš![]()
na slične gluposti poput tvojih se mora reagovat
kakva reklama ?? opet valjaš gluposti
da slučajno ti ne reklamiraš privatnike iz manjeg BH entiteta, iz kojeg si izgleda, dok upotrebljavaš pogan naziv "Pederacija"
a imaš očigledno nešto protiv domaćih firmi iz te "Pederacije"
pokrij se ušima
NOVE CIJENE GORIVA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _mufljuz_
#2126 Re: NOVE CIJENE GORIVA
-
dgL_
#2127 Re: NOVE CIJENE GORIVA
apsolutno ne mora da znaci da je lose gorivo zato sto je po ovoj cijeni, ovo je cijena koja je REALNA, samo nama to zvuci besmislenoM e m o wrote:po običaju lupetaš gluposti_mufljuz_ wrote:
svaka mu cast - prije par sedmica sam tocio na neskovicu naftu za 2.05 dok je jos nafta bila oko 70$![]()
ocito se papkaši iz Pederacije ponasaju ko udruzen kartel.... postavljajuci monopolske cijene.... tacno treba bojkotovat dok ne obore cijene....
85 feningi plin
40 feninga jeftinija nafta - smijesno....
kakve veze to ima sa Federacijom![]()
Gasprom, Petrol, Nestro, INA imaju pumpe u oba entiteta i uglavnom iste cijene što govori da lupaš
ovo je privatnik koji iz ko zna kojih razloga ide dosta ispod konkurencije
lično mislim, da ima totalno smeće od goriva, pa bujrum, leti odma kod njeg i sipaj...ko ti brani, dobičeš vjerovatno jedno 10% vode i 10% starog ulja, što mu kompenzira tu nižu cijenu
-
zippoo87
#2128 Re: NOVE CIJENE GORIVA
bas takodgL_ wrote:apsolutno ne mora da znaci da je lose gorivo zato sto je po ovoj cijeni, ovo je cijena koja je REALNA, samo nama to zvuci besmislenoM e m o wrote:po običaju lupetaš gluposti_mufljuz_ wrote:
svaka mu cast - prije par sedmica sam tocio na neskovicu naftu za 2.05 dok je jos nafta bila oko 70$![]()
ocito se papkaši iz Pederacije ponasaju ko udruzen kartel.... postavljajuci monopolske cijene.... tacno treba bojkotovat dok ne obore cijene....
85 feningi plin
40 feninga jeftinija nafta - smijesno....
kakve veze to ima sa Federacijom![]()
Gasprom, Petrol, Nestro, INA imaju pumpe u oba entiteta i uglavnom iste cijene što govori da lupaš
lično mislim, da ima totalno smeće od goriva, pa bujrum, leti odma kod njeg i sipaj...ko ti brani, dobičeš vjerovatno jedno 10% vode i 10% starog ulja, što mu kompenzira tu nižu cijenudruga prica je to sto neki misle da moraju placat gorivo 2.50 da bi sipali extra gorivo... nije nuzno vjeruj mi
u BiH vec odavno ne vazi ona "sto je skupo,da to i valja"
ovdje je sve goli kriminalac i lopov i kradu od rodjene mame,da nece od drugih ljudi...taldzije sve do jednog...drze monopol
evo i pekari...psenica pojeftinila prije godinu ipo,sada i gorivo,struja i voda isti a hljeb i dalje 90 kf - 1 KM
a trzisna cijena hljeba bi trebala biti 40-50 feinga
-
mg
#2129 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Vidim da ovdje neki misle da ogled mog patriotizma treba biti na uštrb mog novčanika. A oni koje smo izabrali da nas patriotski zastupaju kroz institucije dozvoljavaju monopol...
Svo gorivo dolazi iz dva ista izvora, razlike nema u kvalitetu, barem ne pismene. Priče koje pričate su za malu djecu.
Sipam na gazpromu po 1.91 i ide ko metak.
Veća je vjerovatnoća da naftaški lopovi imaju trola koji ljude plaši kvalitetom goriva.
Barel prepolovio, a oni nisu 15 pf skinuli cijenu. Kad je bilo da poskupljuje, dizali su cijene paralelno sa berzom u New Yorku. Sad cijene ni blizu ne padaju.
Svo gorivo dolazi iz dva ista izvora, razlike nema u kvalitetu, barem ne pismene. Priče koje pričate su za malu djecu.
Sipam na gazpromu po 1.91 i ide ko metak.
Veća je vjerovatnoća da naftaški lopovi imaju trola koji ljude plaši kvalitetom goriva.
Barel prepolovio, a oni nisu 15 pf skinuli cijenu. Kad je bilo da poskupljuje, dizali su cijene paralelno sa berzom u New Yorku. Sad cijene ni blizu ne padaju.
- M e m o
#2130 Re: NOVE CIJENE GORIVA
na novootvorenoj HIFA pumpi u Tuzli sipaju DŽABA gorivo za 20 KM

- bach
#2131 Re: NOVE CIJENE GORIVA
forest gump wrote:starii wrote:
Gdje je ovo?
Gdje je ovo?
Gdje je ovo?
Gdje je ovo?
- Bakir1
#2132 Re: NOVE CIJENE GORIVA
prijedor.
helem info po kantonima sa glavne "teste", tarcin 2,11, konjic 2,16, jablanica 2,16, prozor 2,20, gornji vakuf 2,20, novi travnik 2,09, vitez oko 2,05, Vicako 2,05 u Kaknju prosle sedmice bilo ispod 2
helem info po kantonima sa glavne "teste", tarcin 2,11, konjic 2,16, jablanica 2,16, prozor 2,20, gornji vakuf 2,20, novi travnik 2,09, vitez oko 2,05, Vicako 2,05 u Kaknju prosle sedmice bilo ispod 2
-
nightvision
#2133 Re: NOVE CIJENE GORIVA
po običaju lupetaš glupostiM e m o wrote: 40 feninga jeftinija nafta - smijesno....
kakve veze to ima sa Federacijom
lično mislim, da ima totalno smeće od goriva, pa bujrum, leti odma kod njeg i sipaj...ko ti brani, dobičeš vjerovatno jedno 10% vode i 10% starog ulja, što mu kompenzira tu nižu cijenu[/quote]
Memo, tuzlak moj zemljak, ne brukaj me zivotati. Ja vec duze vremena tocim na neskovicu jer me put pocesto nanese pored njegove pumpe i nikad nisam imao problema sa njegovim gorivom, a novije je auto. I filter sam nedavno mijenjao reda radi, a nisam trebao, niti vode niti prljavstine u njemu.
Last edited by nightvision on 17/12/2014 19:16, edited 1 time in total.
-
nightvision
#2134 Re: NOVE CIJENE GORIVA
uduplo mi se post.
-
punosvega
- M e m o
#2136 Re: NOVE CIJENE GORIVA
@nightvision
Moj zemljače sramota si ti
Što uopšte sipaš gorivo "kod njih"
Ja neću kod ušljivog ruskog gasproma niti sam ikad a kamoli kod nekih privatnih srpskih pumpi
Biži bolan tam
Saberi se
Ja neću kod ušljivog ruskog gasproma niti sam ikad a kamoli kod nekih privatnih srpskih pumpi
Biži bolan tam
Saberi se
-
jefferson
#2137 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ja koliko znam Neskovic radi na podrucju BiH i placa porez BiH.M e m o wrote:@nightvision
Biži bolan tam
Saberi se
- M e m o
#2138 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Neka ga
Daleko mu lijepa kuća bila
-
jefferson
#2139 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Pa dobro vjerovatno ej daleko od tvoje kuce.M e m o wrote:Neka ga
Ali kakve veze to ima sa time ko gdje sipa gorivo? Sad to sto si ti nacionalista i smatras da je nacionalizam i ptariotizam isto, to je sad vec druga stvar, ali ovo tema nije na kojoj ti trebas uhoditi forumase i drzati i hutbu gdje bi trebali sipati gorivo.
- saiks
#2140 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Koliko covjek voli i postuje domace,da mu na prednjoj masci,njegovog crvenog golfa 6 1.4 pise TAS
- sargon
#2141 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Gazprom, ide ko metak, 1.91!
Gazprom zdravo, Hifa vozdra!
Gazprom zdravo, Hifa vozdra!
- M e m o
#2142 Re: NOVE CIJENE GORIVA
@jefferson
Fala bogu da mi je daleko kuca
Dok im je bila blizu radili su mi o glavi i isti ti zarazili virusom nacionalizma
Fala im sto su me opametili i što vise nisam naivan
A sve mi mirise da si ti jedan od tih kliconoša što su taj virus širili
Dok im je bila blizu radili su mi o glavi i isti ti zarazili virusom nacionalizma
- Optimist
#2143 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Nestro Doboj bmb 95 po cijeni 1,91 KM/l.
-
dgL_
#2144 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ne znam dal je neko prenio info
na selexu u hrasnom su i dizel i benzin 2.01, a pumpadzija mi rece da se do kraja ove sedmice ocekuje pojeftinjenje za jos 10 kf... ovaj selex mi ispade nekako regularan sto se tice tih srazmjernih obaranja. Covjek mi je jos nesto rekao (iako nisamshvatio najbolje) u smislu "ceka se da Energopetrol obori cijenu sa 2.11!? Kakav je to rat izmedju pumpadzija Bog zna...
na selexu u hrasnom su i dizel i benzin 2.01, a pumpadzija mi rece da se do kraja ove sedmice ocekuje pojeftinjenje za jos 10 kf... ovaj selex mi ispade nekako regularan sto se tice tih srazmjernih obaranja. Covjek mi je jos nesto rekao (iako nisamshvatio najbolje) u smislu "ceka se da Energopetrol obori cijenu sa 2.11!? Kakav je to rat izmedju pumpadzija Bog zna...
-
Emir92
#2145 Re: NOVE CIJENE GORIVA
maloprije nasuo izlaz iz Gradca (Hadzici) 2.01KM - 95 i dizel, a 98 je 2.11 tako nesto.
-
_ado_
#2146 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Petrol, na izlazu iz Ilidze, benzin 95 2.01 km.
-
zippoo87
#2147 Re: NOVE CIJENE GORIVA
u Gracanici na vecini pumpi i dizel i benzin 95ca 2.11 KM
plin 1.11 KM na dvije benzinske koje sam vidio
plin 1.11 KM na dvije benzinske koje sam vidio
-
jefferson
#2148 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Moje dijete, nisi ti jos bio ni na pomolu kada se nama radilo o glavi.M e m o wrote:@jefferson
Patriotizam se u ovoj zemlji nikad nije svodio na prebrojavanje krvnih zrnaca.
Ti ako si dozvolio d ate nekoz zarazi nacionalizmom je tvoj problem, i pokusaj nesto uraditi u vezi toga. Ali ostavi to postrani ovdje.
- M e m o
#2149 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Već klasika tvog neznanja i fulanja pa i ovog posljednjeg u smislu nazivanja mene dijetom
A ja bio pripadnik ARBH
Ali to samo govori o tebi da veze s vezom nemaš
Sve je vezano
Politika i ekonomija u jakoj sprezi
A ja bio pripadnik ARBH
Sve je vezano
-
jefferson
#2150 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ti kao ripadnik iste bi trebao znati za sta se ta armija borila. Ali hajde, drzi se patriotizma, sipaj na Hifi dok taj isti nema problema kupovati gorivi ja u hrvatskoj, ja u srbiji, ja u Rumuniji ja u Rusiji.M e m o wrote:Već klasika tvog neznanja i fulanja pa i ovog posljednjeg u smislu nazivanja mene dijetom
A ja bio pripadnik ARBH
Sve je vezano