konektovan wrote:
Ako je poznavanje tebe to, što je neko spomenuo tvoje ime ovdje,onda te znam.
Ja te ne znam, to je istina prava.
A to što ti sereš svakodnevno po forumu, trolaš, ismijavaš forumaše, glumiš moralistu, legalistu, i kad tebi neko nešto slicno napiše, u mom slucaju, sala je u pitanju, ti evo nešto i prijetiš,

fakat ne razumijem?!
Ovo sve ne mora znaciti da si ti licno loša osoba, ali ko forumas si tezak k'o vo.

vama je uglavnom to poznavanje
jeste serem,trolam i ismijavam glupane koji se sami ofiraju glupostima i prave budale od sebe,takve uvijek i treba ismijavati.meni ne mozes ni slicno nesto napisati jer ja to ne radim ovdje,ne kmecim kako mi je skupo gorivo,parking,policija mi kriva za nesto,ne piljim u board kompjuter,ne vozim 30 po glavnoj i ne parkiram kao idiot,ne idem na drugi dio grada da sipam gorivo jer je 5 feninga jeftinije,ne ciganim se i kupujem smece od dijelova,pa su mi poslije majstori krivi,nisu mi skupe felge,ni gume,ne glumim ja nikoga i nista,vise puta sam rekao i tebi i drugima ,ja sam karina s 4 razreda srednje,nisam fakultetski obrazovan kao vi pojedinci,ali eto nisam bas glup toliko...ako se salis,sale su ti neslane malo.i da losa sam osoba u zivotu ,pitaj neke koji me znaju ,ali stvarno znaju,djubre ,supak,smrad i sve ,tezi sam od dedinog kurca i tako...ne volim nepravdu, glupost i papke...eto..