Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ali eto, recimo 50 litara neka stane, a ne vjerujem, vecina ce za petobanku, stajati u nakvoj koloni i cekati red, ko da je ratno stanje.
sta reci sefu/direktoru mogu li ranije da naspem goriva, sutra ce poskupiti
i na slici iznad se vidi blago retardirano stanje vozaca, razmak izmedju auta
Bakir1 wrote:i ima neko spreman izgubiti 2 h svog zivota radi recimo 12,5 KM (50l x 0,25 KM)
Ovo ti samo govori sta znaci ljudima u BiH cca 10km i gdje je ovaj narod doveden. Jos ovo je Sarajevo zamisli kako je u npr. Brezi, Varešu, i po raznim vukojebinama.
Meni to znaci koliki smo besposlicari i neradnici...
Nema tu skula u toj koloni...
Meni su 2 h života znacajnija od 12.5 maraka koje ce se jednokratno uštediti.
Ko da je zivot orlova vijeka.
Bakir1 wrote:Meni to znaci koliki smo besposlicari i neradnici...
Nema tu skula u toj koloni...
Meni su 2 h života znacajnija od 12.5 maraka koje ce se jednokratno uštediti.
Ko da je zivot orlova vijeka.
ne bi stao u red da mi naspu pun do vrha i još dodaju pride karnister sa 20 litara
Guzve na pumpama su samo u Sa. U drugim mjestima, sve standardno nema guzve. Ne bih ni ja cekao dva sata ma makar ne vozio. Al ako je usput, a jest mi stao sam 5 min nasuo stalo pola rezervoara i nastavio dalje. Ko ne mora cekati ne znam sta dokazuje ako nece nasut prije poskupljenja a moze mu stati goriva.
condy wrote:Guzve na pumpama su samo u Sa. U drugim mjestima, sve standardno nema guzve. Ne bih ni ja cekao dva sata ma makar ne vozio. Al ako je usput, a jest mi stao sam 5 min nasuo stalo pola rezervoara i nastavio dalje. Ko ne mora cekati ne znam sta dokazuje ako nece nasut prije poskupljenja a moze mu stati goriva.
Danas prosao prema Raspotocju, Ina pumpa red toliki da ne mogu vise auta uopce skrenuti na pumpu. Dakle guzva i u Zenici.