toliko je dobar da hdi ne smrdi nimalobasicm wrote:Vidim mijenja se misljenje prema BP i gazpromu pofino, nekad bili smece ovo ono, sad valja
Ep s druge strane , haos pogotovo na prvom startu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
toliko je dobar da hdi ne smrdi nimalobasicm wrote:Vidim mijenja se misljenje prema BP i gazpromu pofino, nekad bili smece ovo ono, sad valja
01 Juna sam natočio BMB95, bio je 1.66 (s popustom od 5kpf na karticu).beni-bu-man wrote:ne pamtim kad sam bio kod njih u Halilovicima, koliko im je sad 95-ica ???Tomahawk11 wrote:Zadnjih x puta na BP Halilovici.beni-bu-man wrote: na kojoj tocis ????
Znaci, pala jos cijena.Naslovnica wrote: 01 Juna sam natočio BMB95, bio je 1.66 (s popustom od 5kpf na karticu).
odo danas nasut do cepa i reci cu mu prospi jedno 2-3 litra nako radi urokaTomahawk11 wrote:Znaci, pala jos cijena.Naslovnica wrote: 01 Juna sam natočio BMB95, bio je 1.66 (s popustom od 5kpf na karticu).
Doduse, sipao sam negdje pocetkom mjeseca, ali nisam obratio paznju
Ima se moze sebeni-bu-man wrote:odo danas nasut do cepa i reci cu mu prospi jedno 2-3 litra nako radi urokaTomahawk11 wrote:Znaci, pala jos cijena.Naslovnica wrote: 01 Juna sam natočio BMB95, bio je 1.66 (s popustom od 5kpf na karticu).
Doduse, sipao sam negdje pocetkom mjeseca, ali nisam obratio paznju![]()
![]()
amar1994 wrote:toliko je dobar da hdi ne smrdi nimalobasicm wrote:Vidim mijenja se misljenje prema BP i gazpromu pofino, nekad bili smece ovo ono, sad valja![]()
Ep s druge strane , haos pogotovo na prvom startu![]()
jestliaar wrote:amar1994 wrote:toliko je dobar da hdi ne smrdi nimalobasicm wrote:Vidim mijenja se misljenje prema BP i gazpromu pofino, nekad bili smece ovo ono, sad valja![]()
je l' ono ti HDI voziš ?
I ja do sad sipah na EP i kad upalim tek 206, dizel, smrdi do Boga...
Ja sam na EP naletio jednom valjda na loše gorivo, voda, auto upali, radi ko traktor, morao gas to poda na semaforu da krenem, hoce da se gasi.liaar wrote:amar1994 wrote:toliko je dobar da hdi ne smrdi nimalobasicm wrote:Vidim mijenja se misljenje prema BP i gazpromu pofino, nekad bili smece ovo ono, sad valja![]()
je l' ono ti HDI voziš ?
I ja do sad sipah na EP i kad upalim tek 206, dizel, smrdi do Boga...
vidim ja upalim auto, ko da imam septičku jamu u garaži...amar1994 wrote: jest
liaar wrote:vidim ja upalim auto, ko da imam septičku jamu u garaži...amar1994 wrote: jest
E neće ni mene više vidjet jebo ih otac.
e jbga hahaNediM17 wrote:
@Amare, na BP-u mi je jednom bas ostro smrdilo iz auspuha (D5), sa GAZPROM G-DRIVE 10ppm, ozon.
TDI 66kw bos pumpa,ali imam najvise otvorenog puta ,jos mu plombiran ERG pa mozda zato trosi i viseMOSALJOZE wrote:50 l 1000 km![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel sdi ?
svaka cast za postenu potrosnjuMOSALJOZE wrote:Vozimo isti bibi,nemam ni ja toliko grada sa nekih 55l do rezerve predjem 800 km i rezerva.
Nekad se zadesim u sitne sate na magistralnom putu,upalim tempomat 80 km/h ne pipnem gasa i kočnice,prije toga nisam palio auto,i pokaže mi 4.6-4.8.amar1994 wrote:svaka cast za postenu potrosnjuMOSALJOZE wrote:Vozimo isti bibi,nemam ni ja toliko grada sa nekih 55l do rezerve predjem 800 km i rezerva.
kako vole ljudi lagat , koga god sam pitao kae za 1.9tdi 3.5l mu trosi![]()
tako i meni trosi , mozda 0.1-0.2 manjeMOSALJOZE wrote:Nekad se zadesim u sitne sate na magistralnom putu,upalim tempomat 80 km/h ne pipnem gasa i kočnice,prije toga nisam palio auto,i pokaže mi 4.6-4.8.amar1994 wrote:svaka cast za postenu potrosnjuMOSALJOZE wrote:Vozimo isti bibi,nemam ni ja toliko grada sa nekih 55l do rezerve predjem 800 km i rezerva.
Mozda ti termostat nije dobar pa trosi malo vise ,tako je i meni bilo dok ga nisam promjenio ,moj nema bord kompjuter da mi pokaze trenutrnu potrosnjuMOSALJOZE wrote:Nekad se zadesim u sitne sate na magistralnom putu,upalim tempomat 80 km/h ne pipnem gasa i kočnice,prije toga nisam palio auto,i pokaže mi 4.6-4.8.amar1994 wrote:svaka cast za postenu potrosnjuMOSALJOZE wrote:Vozimo isti bibi,nemam ni ja toliko grada sa nekih 55l do rezerve predjem 800 km i rezerva.
Isti motor, Octavia Tour i nista nije blombirano.TDI golf wrote: TDI 66kw bos pumpa,ali imam najvise otvorenog puta ,jos mu plombiran ERG pa mozda zato trosi i vise, prosjek mu je 5,3l\100km