Nove Bosanske web stranice

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Studio Din

#1 Nove Bosanske web stranice

Post by Studio Din »

Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

Za sve koji zele da saznaju vise o svojoj vjeri, da dobiju odgovor na ono sto ih interesuje o Islamu, Audioteka, Videoteka, Islamski Tekstovi, Ilahije, Ucenje Kurana, Ucionica Kurana, Dersovi, Hutbe, Svastara, Foto Galerija, Downloads i mnogo drugog, bujrum posjetite ovu stranicu i okoristimo se zajedno.

http://www.studio-din.com Studio Din

A ako zelite Web Dizajn i prezentacije na Interentu posjeti te

http://www.studio-din.net Dizajn Centar Studio Din

Bujrummmmm

Engram::X

Post by Engram::X »

wehabijski pamfletizam :-?

inace strogo talibanizirani sadrzaji :-?
Qwert

Post by Qwert »

:shock:
zoka

Post by zoka »

i cemu ovako brutalno i bespostedno reklamiranje.
Qwert

Post by Qwert »

Zoka, kako ona tvoja stranica o formulama. :roll: :-) :D
meldina

Post by meldina »

Engram ako ti se ne svidja onda zaobidji i suti .
Kakav talibanizam o cemu ti??
ragib

Post by ragib »

Fina predavanja, pogotovo od Hfz.Muhameda Porce.
Treba mi jedno predavanje od Porce.
Kako nauciti Kur'an?
Musafir

Post by Musafir »

masAllah

Stranica je za pet, sadrz...itd za 5 a posebno mi se svidza izgled.
Obvezno prolistat.
BO

Post by BO »

stranica je super, zvasta novo za naucit, a ove islamofobicne maloumne fasisticke idiote poput zoke ne znam kako se odnosit prema njima, jel ti svega ti imas problema s necim, ako mrzis islam toliko, molim te da svoju mrznju ne prosipas nama ovde, nego se uputi na pravu adresu ko ti je u stanju omoc
jadan si ti , nek ti je Bog na pomoci
CilliMili

Post by CilliMili »

cuj dizajn studio ccc ja vam ne bi dao ni d ami maramicu dizajirate :D , sorry al fakt ste kriza.
Engram::X

Post by Engram::X »

CilliMili wrote:cuj dizajn studio ccc ja vam ne bi dao ni d ami maramicu dizajirate :D , sorry al fakt ste kriza.
al` samouvjerenosti /citaj oholosti/ nikada po pravilu ne manjka...

MiSiOnArI :shock:
Studio Din

#12 URADI BOLJE

Post by Studio Din »

- CilliMili ja imam da ponudim ovo i nestidim se tog Dizajna a ni vjere moje Islama i sa tim se ponosim a tebe pozivam tako mashAllah pametnog da ti ponudis ovom narodu nesto korisno osim ovih tvoji bezvrijednih komentara.

- Engrame jesili ti Vlah ili Musliman ?
Studio Din

#13 Seha jarane

Post by Studio Din »

Seha neznam jesili zensko ili musko jer taj mi nick moze biti i jedno ili drugo ali da ce biti sledeci poziv u Dzehenem ako nekupis web kod mene to nece biti jer muslimani nisu takvi a ti ako si imalo musliman trebao bih ili trebala bih to znati jer muslimani su miroljubiv narod prema Muslimanime (samo) dok prema drugima zavisnood situacije ....
Studio Din

#14 A tebi zoka ..

Post by Studio Din »

Internet je informativno sredstvo
Zoka Vlasino jedan na Pale pa se prosipaj gore sa vlascicima a ne ovdje jer ovdje nije vlasko mjesto za takve kao sto si ti ....
cowboy

#15 Re: Nove Bosanske web stranice

Post by cowboy »

Studio Din wrote:
A ako zelite Web Dizajn i prezentacije na Interentu posjeti te

http://www.studio-din.net Dizajn Centar Studio Din

Bujrummmmm
Ja sam privatni obrtnik, i kontam s jaranom pokrenut' jedan mocan sex shop, sa svim dzidzi-midzama i fazonima, pa se interesujem ima li mogucnosti da suradjujemo. Naime, nama bi trebala jedna, kako da kazem, interaktivna, prezentacija naseg biznisa na internetu, sa mnogo fotografija robe koju nudimo, vizuelna uputstva za upotrebu raznoraznih pomagala, itd. Samo nas ozbiljne ponude interesuju, naravno, uz fer cijenu. :D
violentjack

Post by violentjack »

:lol: :lol: :lol: :lol: Hehehehe.. :-)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#17 Re: URADI BOLJE

Post by Bobi »

Studio Din wrote:- CilliMili ja imam da ponudim ovo i nestidim se tog Dizajna a ni vjere moje Islama i sa tim se ponosim a tebe pozivam tako mashAllah pametnog da ti ponudis ovom narodu nesto korisno osim ovih tvoji bezvrijednih komentara.

Engram je baba-roga :D
Image
Bobi
Forum administrator

#18 Re: Seha jarane

Post by Bobi »

Studio Din wrote:Seha neznam jesili zensko ili musko jer taj mi nick moze biti i jedno ili drugo ali da ce biti sledeci poziv u Dzehenem ako nekupis web kod mene to nece biti jer muslimani nisu takvi a ti ako si imalo musliman trebao bih ili trebala bih to znati jer muslimani su miroljubiv narod prema Muslimanime (samo) dok prema drugima zavisnood situacije ....
Šeha je dama :D .

http://www.whois.net/whois.cgi2?d=studio-din.com
Lisac

Post by Lisac »

engrame vlashino :D :D

sheha :D vlashino :D
budi musliman ili nemoj bit ovisno od situacije :D

bitno je da braci ne fali prostora za slobodu izrazhaja i kritike :roll:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#20 Re: URADI BOLJE

Post by mIRCerka »

Studio Din wrote:- CilliMili ja imam da ponudim ovo i nestidim se tog Dizajna a ni vjere moje Islama i sa tim se ponosim a tebe pozivam tako mashAllah pametnog da ti ponudis ovom narodu nesto korisno osim ovih tvoji bezvrijednih komentara.

Da si ono za sta se predstavljas, nikada ti ne bi palo na pamet da postavljas takvo pitanje, jer su necija vjeroispovijest i religijska uvjerenja NJEGOVA PRIVATNOST!!!!

isto tako, da si imalo pismen i da si zavrsio makar 6 razreda osnovne skole u nasoj nam domovini, znao bi da je rijec VLAH rijec koja oznacava cobana/pastira u hercegovackom krsu!!!!

toliko o tome, nek te bude stid da te ovakve stvari mora uciti jedna agnosticki orijentisana djevojka :x
Bobi
Forum administrator

#21 Re: URADI BOLJE

Post by Bobi »

mIRCerka wrote:

Da si ono za sta se predstavljas, nikada ti ne bi palo na pamet da postavljas takvo pitanje, jer su necija vjeroispovijest i religijska uvjerenja NJEGOVA PRIVATNOST!!!!

isto tako, da si imalo pismen i da si zavrsio makar 6 razreda osnovne skole u nasoj nam domovini, znao bi da je rijec VLAH rijec koja oznacava cobana/pastira u hercegovackom krsu!!!!

toliko o tome, nek te bude stid da te ovakve stvari mora uciti jedna agnosticki orijentisana djevojka :x
Znachi 50 % shanse da je Engram coban/pastir :D .
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#22 Re: URADI BOLJE

Post by mIRCerka »

Bobi wrote:
mIRCerka wrote:

Znachi 50 % shanse da je Engram coban/pastir :D .
ne mogu da vjerujem da ovo pisem, ali ne dirajte Engrama :D:D:D

Image Bleeee
leeloo

Post by leeloo »

Za nekoga ko reklamira dizajn, ima jako nemaštovito dizajniranu web stranicu.
Post Reply