Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sto se tice starih i iznemoglih lica ili ti penzionera,koji kopaju po kontejnerima i treba im dodijeliti neku pomoc,
mislim da za toliko ljudi ne bi mogli obezbjediti pomoc jer bi nam trebala BANKA novca,mozda bi trebalo takvoj kategoriji ljudi upakovati paket proizvoda, ulja secera soli konzervi i nesto hrane koji oni mogu koristiti kad hoce, tj,konzervirano povrce i voce i hranu,pakovanje dvije tri vrste caja,kafe i tih ili slicnih asortimana,
Ja se licno prihvatam dijela buduce akcije...
o tom po tom...
mislim da je ovaj prijedlog konstruktivan i molim vase misljenje,i misljenje dijela akcijasa koji su ucestvovali u akciji darivanja za Novogodisnje paketice..
HVALA !
JA sam za i prijavljujem sam sebe za ucestvovanje u akciji. Pomoc starim i nemocnim mi se cini dobrim prijedlogom. Treba samo obratiti paznju, kontam da potrebne nam spiskove imaju po mjesnim zajednicama (podatci o socijalno ugrozenim), tako da znamo tacno kome treba pomoc. Mada je takvih ljudi pravo puno.
Buduci da nazalost nisam sudjelovala u vasem humanom gestu darivanja novogodisnjih paketica za nezbrinutu djecu jer sam bila sprijecena...van zemlje ( ali ne i na mjesecu ), ovim putem izrazavam svoju spremnost za ovu i svaku novu slicnu akciju...
cim se slozimo sa jos par forumasa treba krenuti u akciju,
uz dogovor,o aktivnostima,
mIRCerka je spomenula Ivy, pa ce mo se cuti i jedan dan sastati da vidimo , sta bi bilo najefikasnije,ali mislim da bi se bar trebao prvo upoznati na akciju sto veci broj forumasa,pa tek onda krenuti sa akcijom.
Evo i ja se prijavljujem. Promasila me je posljednja, pa ova ne smije. Nazalost, trenutno mogu pomoci samo novcano buduci da sam predaleko da bih donirala svoje vrijeme i trud oko akcije. Nadam se da cemo uskoro dobiti konkretnijih informacija.
Slazem se sa Bumbarom. Obavezno poslati informacije emailom.
svakako sam za.... u onolikoj mjeri koliko budem imala vremena mozete racunati na mene...slazem se da je ovoj kategoriji ljudi svaka pomoc dobro dosla...