Novalić zavlači ruke u džep već osiromašenih radnika

Post Reply
veiz

#1 Novalić zavlači ruke u džep već osiromašenih radnika

Post by veiz »

Da li vlada Novalića zavlači ruke u džep običnih radnika. Hoće li biti krivičnih prijava protiv onih koji ignoriraju presude.
AVAZ saznaje - Trenutno se užurbano radi na rješenjima koja će ići u Parlament FBiH, da se enormni presuđeni iznosi pretvore u unutrašnji dug, koji bi trebao biti isplaćivan u narednim decenijama - kazao nam je naš sagovornik.
Ako Novalić eva vlada bude donijela ovakvu odluku ,predlažem da građani pokažu neposluh pri plaćanju svih dadžbina pa da naprave dug prema javnim preduzećima u kojima je zaposlena mnogobrojna njihova rodbina
Predlažem i da se sindikat radnika a i sami radnici obrate sudu u Strazburu .
hizo ramidovic

#2 Re: Novalić zavlači ruke u džep već osiromašenih radnika

Post by hizo ramidovic »

neznam stavi hoce te pasvadze usvjetu sitna fukara i burania placa dadjbine avlada trosi vibi stjeli davam vlada daje pare adahinvi spiska te pastace ostat zavlast oklen ondak zanjiha plate vego suti te i placaj te ibice svijema ljepo
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3 Re: Novalić zavlači ruke u džep već osiromašenih radnika

Post by KatarinaKosaca »

hizo ramidovic wrote:neznam stavi hoce te pasvadze usvjetu sitna fukara i burania placa dadjbine avlada trosi vibi stjeli davam vlada daje pare adahinvi spiska te pastace ostat zavlast oklen ondak zanjiha plate vego suti te i placaj te ibice svijema ljepo
Ma, krivo im sto oni nisu vlast. Puka ljubomora :wink: ........sto bi rekle forumske bAdzetlije :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4 Re: Novalić zavlači ruke u džep već osiromašenih radnika

Post by Truba »

nama je odvjetnica rekla da je ustavni sud protiv radnika
dakle možeš dobiti sve presude ali na višim instancama si donji

sad nešto se ne razumijem u sudove ali država nema para da plati stotine i stotine milijuna...
mojoj obitelji duguju jedan stan protivrijednost s kamatama
Post Reply