Novak Đoković

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ljubicasti limun

#1301 Re: Novak Đoković

Post by ljubicasti limun »

dacha bosanac wrote: 14/01/2022 21:08

Znači, nisam nikoga vrijeđao zato što ne podržava Novaka. Dotična osoba jeste. Znači, riječ "kmečanje" je upotrebljena samo zato da bi se druga strana primjetila.
:lol:
Blek Stena

#1302 Re: Novak Đoković

Post by Blek Stena »

"I have never let schooling interfere with my education" Mark Twain
Mnogo je Novak hendikepiran zbog neredovnog skolovanja. Tacno se to osjeti dok prica na 4 jezika. :P .
ultima_palabra

#1303 Re: Novak Đoković

Post by ultima_palabra »

Sierra club wrote: 14/01/2022 20:41
kakotakonikako wrote: 14/01/2022 20:32 Novaku ovo nikako nije trebalo, Napisao sam davno da je sve mogao elegantnije rijesiti - da mu ovi dadnu potvrdu da je vakcinisan ( posto vec daju svasta ) ali onda ne bi , po ocu srdjanu, bio Isus
Noletu bi svaki doktor u srbiji umjesto vakcine ušprico svetu vodu blagoslovljenu od tog nekog popa, i potpiso da je Pfizer. A vjerovantole bi mu i ja. Vodu iz izvora piramida.

To je i trebo. Nek se graničari vesele a Nole nek uživa u svetim vodama u ramenu.
E pa nece on tako, hoce da je poseban, hoce da bude covjek sa stavom, Isus antivaksera. A posto je izuzetno kompetitivan, hoce i titule. A nekad dodje vrijeme da moras odabrati, a on nije odabrao.

Ne mozes biti i Muhammad Ali i Michael Jordan. Moras odabrati, ili princip ili titule.
RtrnOfSalisbury

#1304 Re: Novak Đoković

Post by RtrnOfSalisbury »

puscajte institucije da rade svoj posao :lol:
dacha bosanac

#1305 Re: Novak Đoković

Post by dacha bosanac »

milejovic1971

#1306 Re: Novak Đoković

Post by milejovic1971 »

dacha bosanac wrote: 14/01/2022 21:45
procitati komentare ispod !!! toliko o tome da Nole nema podrsku
swanfilter

#1307 Re: Novak Đoković

Post by swanfilter »

Đokovic svima nama jugoslavenima (opsta odrednica, da se kontamo), treba biti u ponos jer je tata mata u necem sto je rezervisano za zapadnu elitu. U jednu ruku ....

Opet, Đokovic se osramoti, a sviju nas jos jednom oznaci za obicne seoske varalice.

Nakon pocetnog sra..nja, bolje bi bilo da se manuo svega. Rekao, i da mi dozvolite, idem kuci biti sa porodicom, ko vas je..be.

Ovako, i Muhamed Ali bi ga nasavjetovao kako nije u pravu ...
milejovic1971

#1308 Re: Novak Đoković

Post by milejovic1971 »

e kad proradi srpski Noletov inat...ima da ih oduva sve i uzme 21. GS u inat zapadnom sljamu

Koliko sam ja shvatio ovi su maltene priznali da su porazeni u prvom slucaju i da je Djokovic ispravno usao u zemlju sa svim validnim dokumentima. Ministar ga deportuje jer se brine za bezbjednost drzave i zbog antivaksera? Lijepo je rekao gospodin Vud, da je iracionalno deportovati ga zbog toga jer moze samo dodatno da potpali vatru kod antivaksera ako ga deportuje. Takodje, cisto da se razumijemo, antivakser je osoba koja je protiv apsolutno svake vakcine na ovom svijetu a ne protiv jedne jedine. Ja sam ubjedjen da je Djokovic svoju djecu vakcinisao svim ostalim neophodnim vakcinama nakon rodjenja. Nije on nikakav antivakser. Uostalom, shvatio sam da Djokovic nije mogao da primi vakcinu jer su ga tako savjetovali ljekari zbog mogucih kontraindikacija.
Last edited by milejovic1971 on 14/01/2022 22:06, edited 1 time in total.
90minut

#1309 Re: Novak Đoković

Post by 90minut »

milejovic1971 wrote: 14/01/2022 22:01 e kad proradi srpski Noletov inat...ima da ih oduva sve i uzme 21. GS u inat zapadnom sljamu
Teško na olimpijadi se rastopio od prevelikog pritiska, sad ce se stopiti s betonom ne iskljucujem ispadanje u prve 3 prepreke.
snijeg_led

#1310 Re: Novak Đoković

Post by snijeg_led »

swanfilter wrote: 14/01/2022 21:58 Đokovic svima nama jugoslavenima (opsta odrednica, da se kontamo), treba biti u ponos jer je tata mata u necem sto je rezervisano za zapadnu elitu. U jednu ruku ....

Opet, Đokovic se osramoti, a sviju nas jos jednom oznaci za obicne seoske varalice.

Nakon pocetnog sra..nja, bolje bi bilo da se manuo svega. Rekao, i da mi dozvolite, idem kuci biti sa porodicom, ko vas je..be.

Ovako, i Muhamed Ali bi ga nasavjetovao kako nije u pravu ...
Mozda neces vjerovati al kad zivis na zapadu i kazes nekome da si iz bives Yu ili Srbije, niko ti nece reci "oh from Novak Djokovic county", ljudi na zapadu ne poistovjecuju mjesto rodjenja sa licnim uspjehom. Nisu optereceni na taj nacin kao sto mi mislimo. Briga ih ko je odakle, licni uspjeh je samo njegov i to nema veze sa mnom odnosno s nama. Znaci nikoga on ne velica ili sramoti, samo sebe.
MUNAFIK

#1312 Re: Novak Đoković

Post by MUNAFIK »

Bodkin wrote: 14/01/2022 18:25
MUNAFIK wrote: 14/01/2022 18:20

Zelis reci da Australija organizuje olimpijadu sada da bi svi sportisti trebali da se vakcinisu i to sa sa onim vakcinama koje su oni ko fol odobrili, oa svi oni koji nisu sa tim vakcinama vakcinisani morali bi roknuti jos 3 doze fajzera...

Jer eto takva su pravila :-)
U stvari ovo je dobar argument. Mislim znam da si ti antivakser ali kako ce sad zemlje organizovati takmicenja i traziti da su ljudi vakcinisani? Automatski rusi i kinezi ne mogu u eu i usa
E cuj ja antivakser :-) nikakav ja antivakser nisam, da jesam to bi javno pisao.

Ja samo ne zelim da primim ovu eksperimentalnu vakcinu jer MI NE TREBA, prebolio covid bez problema, imam antitjela i rizik od vakcine mi je veci nego od zaraze kovidom (za mene licno). Ko zeli nek se boca.

Ne želiti primiti ovu vakcinu nikoga ne cini antivakserom, posebno sad kad skontas da i kad primis 2 doze za par mjeseci te pikaju da si nevakcinisan pa moras jos jednu.

Ovaj sistem politicke kontrole stanovnistva pod izgovorom korone nije odrziv i sve ove covid propusnice i ovo busteranje vakcinama je jednostavno neodrzivo.

Ovo ce sve morati stati.
Last edited by MUNAFIK on 14/01/2022 22:37, edited 1 time in total.
ljubicasti limun

#1313 Re: Novak Đoković

MUNAFIK wrote: 14/01/2022 22:33

U stvari ovo je dobar argument. Mislim znam da si ti antivakser ali kako ce sad zemlje organizovati takmicenja i traziti da su ljudi vakcinisani? Automatski rusi i kinezi ne mogu u eu i usa
E cuj ja antivakser :-) nikakav ja antivakser nisam, da jesam to bi javno pisao.

Ja samo ne zelim da primim ovu eksperimentalnu vakcinu jer MI NE TREBA, prebolio covid bez problema, imam antitjela i rizik od vakcine mi je veci nego od zaraze kovidom (za mene licno). Ko zeli nek se boca.

Ne želiti primiti ovu vakcinu nikoga ne cini antivakserom, posebno sad kad skontas da i kad primis 2 doze za par mjeseci te pikaju da si nevakcinisan pa moras jos jednu.
Ovo je bas ono sto antivakseri govore :lol: da nisu antivakseri :D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1314 Re: Novak Đoković

Post by konektovan »

Bodkine srbine.... :lol:
MUNAFIK

#1315 Re: Novak Đoković

Post by MUNAFIK »

ljubicasti limun wrote: 14/01/2022 22:35

Ako je antivakser osoba koja ne zeli da primi vakcinu protiv virusa koji je vec prebolio (bez ikakvih simtoma) i pri tome kaze neka se vakcinise svako ko zeli onda OK, ja sam onda takav antivakser.

Isto kao sto ne zelim da pijem antibiotike kad god me malo zaboli grlo ili nesto, uzmem malo limuna malo meda malo vitamina i to prodje, nije mi odmah potreban antibiotik, e isto gledam i na vakcinu za covid.
Bodkin

#1316 Re: Novak Đoković

Post by Bodkin »

MUNAFIK wrote: 14/01/2022 22:44

Ako je antivakser osoba koja ne zeli da primi vakcinu protiv virusa koji je vec prebolio (bez ikakvih simtoma) i pri tome kaze neka se vakcinise svako ko zeli onda OK, ja sam onda takav antivakser.

Isto kao sto ne zelim da pijem antibiotike kad god me malo zaboli grlo ili nesto, uzmem malo limuna malo meda malo vitamina i to prodje, nije mi odmah potreban antibiotik, e isto gledam i na vakcinu za covid.
Ti si malo antivakser :D ono, sto vise objasnjavas kako to sve nema smisla, to vise si antivakser. Ja sam za da ti imas pravo izbora. Ali ako vec imas, nemoj trubiti o tome kako vakcine nemaju smisla :D
Palmalma

#1317 Re: Novak Đoković

Post by Palmalma »

Nije kod Novaka jedini grijeh sto nije vakcinisan, slagao tip prilikom popunjavanja formulara za vizu, pa se naknadno vadio - a znas kako kazu, ko se jednom uhvati u lazi, cijeli iskaz je upitan.

Tako da se samo moze postaviti pitanje, sta mu je ovo trebalo?
MUNAFIK

#1318 Re: Novak Đoković

Post by MUNAFIK »

Bodkin wrote: 14/01/2022 22:47

Ti si malo antivakser :D ono, sto vise objasnjavas kako to sve nema smisla, to vise si antivakser. Ja sam za da ti imas pravo izbora. Ali ako vec imas, nemoj trubiti o tome kako vakcine nemaju smisla :D
Kome to ima smisla tjerat cjelokupnu populaciju da se boca nekakvim bosterima kad tacno se zna koje grupe su ugrožene.

Umjesto da zastitis taj dio ugrozene populacije ti tjeras zdrave momke i djevojke da se vakcinisu za nesto sto im nije nikakva opasnost.
Osmi Socrates

#1319 Re: Novak Đoković

Post by Osmi Socrates »

Neki nazovi nadležni iz Srbije potvrdio da je test urađen 16. decembra validan. Hajd' da za trenutak i vjerujemo nadležnima iz te ubij Bože države. Jer nije se usudio objasniti zašto je redni broj tog testa za 50000 brojeva veći od rednog broja negativnog testa, urađenog 22. decembra.

Anyway, istovremeno je i potvrdio da je Novak e-mail o pozitivnom testu dobio istog dana, dakle 16. decembra.

Naš hrabri junak navodno nije otvorio taj e-mail čitavih 24 sata. A onda je otišao da se slika sa 20+ djece. Pa je tek onda otvorio e-mail.
jednonogi_Jack

#1320 Re: Novak Đoković

Post by jednonogi_Jack »

milejovic1971 wrote: 14/01/2022 22:01 e kad proradi srpski Noletov inat...ima da ih oduva sve i uzme 21. GS u inat zapadnom sljamu
Da je samo Noletov inat, ne bi pobedio, ovako srbski inat donosi ono odlučujuće.
jednonogi_Jack

#1321 Re: Novak Đoković

Post by jednonogi_Jack »

Oteraše čoveka, džaba repliciram. :(
Point.

#1322 Re: Novak Đoković

Post by Point. »

Ovaj sistem politicke kontrole stanovnistva pod izgovorom korone nije odrziv i sve ove covid propusnice i ovo busteranje vakcinama je jednostavno neodrzivo.

Ovo ce sve morati stati.
Nisam antivaxer ALI......
Manual

#1323 Re: Novak Đoković

Post by Manual »

ljubicasti limun

#1324 Re: Novak Đoković

konektovan wrote: 14/01/2022 22:39 Bodkine srbine.... :lol:
:lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1325 Re: Novak Đoković

Post by konektovan »

milejovic1971 wrote: 14/01/2022 22:50 Novak već pobedio?
Kako prenose mediji u Australiji, Novak Đoković možda neće ni zaigrati na Australijan openu ali jednu veliku pobedu je već izvojevao. Ne za sebe, doduše.

Naime, portal news.com.au, piše da je sve što se izdešavalo prethodnih dana gotovo iznesno donelo pobedu opoziciji na predstojećim izborima u Australiji,

Iako je vlada možda donela dobru odluku, donale ju je posle toliko loše urađenih stvari da bi opozicioni lider odmah nakon što mu premijer Skot Morison prizna pobedu trebalo da pozove "izvesnog tenisera" u Srbiji i zahvali mu se na svemu.
Hebote,...pa ti nisi normalan. :lol:
Post Reply