NOVA TV Prekid suradnje Ring Multimedije i Zuhre

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...
Post Reply
StupskaBitanga
Posts: 15590
Joined: 20/12/2006 16:59

NOVA TV Prekid suradnje Ring Multimedije i Zuhre

Post by StupskaBitanga » 25/04/2007 19:59

Nova TV, produkcijska kuća Ring Multimedia i Zlatan Zuhrić Zuhra danas su objavili prekid suradnje na aktualnim projektima i projektima u pripremi. Osim službenog priopćenja koje je stiglo mailom s Nove TV, nitko od aktera nije htio progovoriti o razlozima zbog kojih je prekinuta suradnja. Ni Robert Tomljenović, direktor Ring Multimedije, ni Zuhra nisu imali komentara, a obojica su dodali kako će se zasad pozivati na službeno priopćenje.

“Zajednički cilj Nove TV i produkcijske kuće Ring Multimedia jest pružiti gledateljima Nove TV vrhunski produciran program čiji su sastavni dio njegovi voditelj i glumci, od kojih očekujemo maksimalan angažman”, dio je službene objave za medije, a dodaje se kako “očekivanja triju strana vezana uz angažman g. Zuhrića na projektima Zuhra Light Show i Cimmer fraj nisu ista”.

Ipak, gledatelji neće iznenada biti zakinuti za humorističnu seriju o ostarjelom dalmatinskom galebu i talk show projekte kojima je Zuhra zaštitni znak jer će Nova TV do kraja sezone emitirati što je i planirano, a s televizije poručuju kako ovih dana dovršavaju jesensku shemu kojom jamče vrhunski program.


cancel
Posts: 462
Joined: 11/07/2006 22:56

Post by cancel » 29/04/2007 14:59

šteta, Zuhra je odličan ...

Post Reply