Chisum wrote:Smrdio bi na tenisu i ljubav i sex mjesecima, a ne bi uspio da kaze sta zaista misli.
Nova Top Lista Nadrealista
Moderator: _BataZiv_0809
-
ArthurSpooner
#676 Re: Nova Top Lista Nadrealista
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#677 Re: Nova Top Lista Nadrealista
skočimiš je isti ko ovi sa pala i mokrog što seru po forumu
gusle su u srcima i dušama i oni nisu mogli da odole njihovom zovu
šta kaže skočimišov duhovni guru dabić ... siđimo u gradove da bijemo gadove
to je jedino što znaju da ruše i pale pa onda nazad u planinu ili na neko mjesto prikladno njihovom mentalitetu
u ovom konkretnom slučaju beligrad
gusle su u srcima i dušama i oni nisu mogli da odole njihovom zovu
šta kaže skočimišov duhovni guru dabić ... siđimo u gradove da bijemo gadove
to je jedino što znaju da ruše i pale pa onda nazad u planinu ili na neko mjesto prikladno njihovom mentalitetu
u ovom konkretnom slučaju beligrad
- Veliko Stopalo
#678 Re: Nova Top Lista Nadrealista
ja zamisli, idu ljudi i na teme tenis, ljubav, sex... nismo svi charshijaneri pa da 24 sata dnevno sjedimo ispred granapa na sarajevskom asfaltu.Chisum wrote:Neka teme... gdje bi se prigradski debilko otvorio, da ne bi Neleta i novih "Nadrealista"? Smrdio bi na tenisu i ljubav i sex mjesecima, a ne bi uspio da kaze sta zaista misli.
- Chisum
#679 Re: Nova Top Lista Nadrealista
kakavdanakneiskustvu wrote: uvreda na uvredu,nismo ovdje zbog toga
Ne, nismo BILI ovdje zbog toga...
Ja sam ovako prokomentarisao ulazeci na ovu temu...
A i ostali komentari na prvih desetak stranica bili uglavnom utisci nakon ovog Neletovog pateticnog pokusaja...Chisum wrote:Nakon onih odvratnih hrvatskih "humoristickih" serija, pa onda onog debilnog jefinog humora a la Ismet Horo, koji se provlacio kroz nase "humoristicke" serije tipa Viza za buducnost i slicnim sranjima koja su slijedila, sad ce i ovo Zvaljino mudo da se prepricava.... E, u kurac....
Na ovim prostorima, u zadnjih 20 i kusur kuka, od svih tih TV "projekata", samo su me jos Malnar i ekipa znali nasmijati (ili rastuziti) onom svojom spontanoscu i iskrenoscu.
Ovo ostalo je jedna gomila muda bez sharma i duse. Valjda to tako ide u ovim vremenima, jedno s drugim... sa svim ostalim u paketu - devalvira i sroza se i sam humor.
Medjutim, iznenada se sa pojavila veca grupa prigradskih papaka, te je tema otisla tamo gdje je otisla... u tri picke materine.
Ali... ni to nije lose, jer, kao sto rekoh, mnogi od njih bi smrdili po forumu spamajuci teme, muceci tako i ostale, a i sebe, jer ko zna kad bi naletila prilika da se kaze ono sto se zaista misli.
Last edited by Chisum on 15/12/2012 19:15, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#680 Re: Nova Top Lista Nadrealista
i ne zna se stati sa uvredama,zato temu treba zaključati
- JThomas
#681 Re: Nova Top Lista Nadrealista
čim se pomenu nele i kusta odmah pokažu prave boje, vrlo je kratak je put od njih do turaka zulumćara, ups, zulumchara...
- Chisum
#682 Re: Nova Top Lista Nadrealista
kakavdanakneiskustvu wrote:i ne zna se stati sa uvredama,zato temu treba zaključati
E to je vec van moje zone odgovornosti...
Ako moderatorima ne smeta da se pickaramo, ne smeta ni meni.
- fidoremilienko
#683 Re: Nova Top Lista Nadrealista
CH kralj 
- Veliko Stopalo
#684 Re: Nova Top Lista Nadrealista
hajde prochitaj moj dugachak komentar i pogledaj jesam li ikoga uvrijedio, udarao po porodici pominjao porijeklo i slichno?JThomas wrote:čim se pomenu nele i kusta odmah pokažu prave boje, vrlo je kratak je put od njih do turaka zulumćara, ups, zulumchara...
a onda prochitaj komentare nakon toga upuchene meni.
pokushaj biti realan i normalan, nije teshko.
- BHF_Manijak
#685 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Aaaa sto se kote, sta je ovo braco moja mila? Pa dajte ljudi da organziujemo kakav portal istono sarajevo ili Mokro, da ljudi imaju sta posjetit, a ne da dolaze na "balijske" forume.

- JThomas
#686 Re: Nova Top Lista Nadrealista
i onda u jednom postu pređete put od sokoca do male azije. hvala bogu na ovim temama da znamo sa kim imamo posla.
- Veliko Stopalo
#687 Re: Nova Top Lista Nadrealista
naravno da treba da znash s kim imash posla. na uvrede nikad nechu ostati duzhan.JThomas wrote:i onda u jednom postu pređete put od sokoca do male azije. hvala bogu na ovim temama da znamo sa kim imamo posla.
- Sezam
#688 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Niko tebe cetalju nije vrijedjao nego si se pronasao u Chisumovom postu... 
- JThomas
#689 Re: Nova Top Lista Nadrealista
veći srbi od srbijanaca

zato vam i jesu nele i kusta simpatičniji od izvornih četnika
zato vam i jesu nele i kusta simpatičniji od izvornih četnika
- Veliko Stopalo
#690 Re: Nova Top Lista Nadrealista
mislim ipak da ste se vi pronashli u maloj aziji.Sezam wrote:Niko tebe cetalju nije vrijedjao nego si se pronasao u Chisumovom postu...
- Sezam
#691 Re: Nova Top Lista Nadrealista
To je bila ocigledna uvreda cijelog naroda, toliko puta vidjena na cetnickim sajtovima.Veliko Stopalo wrote:mislim ipak da ste se vi pronashli u maloj aziji.Sezam wrote:Niko tebe cetalju nije vrijedjao nego si se pronasao u Chisumovom postu...
Tu si pokazao pravo lice.
- drag_gost
#692 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Od ovih lokalaca, ratnih pobjegulja i podrumasa, do ovih sto bi opet da povedu armije. Jah, da povedu preko interneta.
Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci...
- Veliko Stopalo
#693 Re: Nova Top Lista Nadrealista
cijeli jedan narod se svakodnevno godinama vrijedja na ovom forumu ali ti to ochito ne smeta. ne znam otkud odjednom tolika osjetljivost.Sezam wrote:To je bila ocigledna uvreda cijelog naroda, toliko puta vidjena na cetnickim sajtovima.Veliko Stopalo wrote:mislim ipak da ste se vi pronashli u maloj aziji.Sezam wrote:Niko tebe cetalju nije vrijedjao nego si se pronasao u Chisumovom postu...
Tu si pokazao pravo lice.
i ne, nisam mislio na cijeli narod nego na ovog charshijanera koji mi vrijedja porodicu, pa ako je moj babo shljego iz mokrog onda je njegov shljego iz male azije.
- drag_gost
#694 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Evo ga jos jedan od ovih lokalaca(rodoljub
), sto mrzi ujutro sebe, a popodne cijeli svijet. A, eto budi ga i dalje ezan, zvono sa pravoslavne crkve, ili sa katolicke. 'aj sta je problem, bubuljice na licu? Maltretirali te na bistriku? Hajde hajde, olaksaj se na forumu, tu si barem neko.

-
juzna_strana
#695 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Malo pogledah 'emisiju' i dovoljno mi je bilo,i previse. Smece..
Chisum objasnio
Chisum objasnio
-
nemoguce vruce
#696 Re: Nova Top Lista Nadrealista
@Rodoljube...
samo se sjeti dokle se nekada Velika Smrdija prostirala. danas vam je ostao samo beogradski pasaluk. Slobodno to dodji do Kozje cuprije pa i preko nje mozes kad god pozelis srknuti malo rahatluka...
samo se sjeti dokle se nekada Velika Smrdija prostirala. danas vam je ostao samo beogradski pasaluk. Slobodno to dodji do Kozje cuprije pa i preko nje mozes kad god pozelis srknuti malo rahatluka...
- bingov buraz
#697 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Stigo i Mtel Rodoljub da se nagovori,rade u smjenama i prave hokejaske izmjene 
- drag_gost
#698 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Jok ne zivis.
Zivis, zivis, i to ti je najgore.
Sta je rec'? Klempe pucali na Bistriku, na Mejtasu redovna musterija bio u naguzive na male? Na Vratniku te redovno slali po hljeb?
Auuu ili jos salju?
'ajmo 'ajmo, ispusi se na forumu, ionako si tu neko.

Last edited by drag_gost on 15/12/2012 20:15, edited 1 time in total.
- Chisum
#699 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Uvijek i bilo do Kozije.... iza toga pocinje suma, pa onda razne selendre, kozije staze... uh, pardon, Istocno Sarajevo... "Istocni stari grad"rodoljub065 wrote:...do kozje ćuprijedrag_gost wrote: Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci...

Gdje se nalazi raja s dupljak Carsije? Ispod koje bukve?