Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alanskoda wrote:Ja kojih likova ovdje. Svi mrze neleta a svi potrcali da pogledaju emisiju. I sreca pa je losa( po pisanju vecine) pa mogu kao argumentovano pljuvati. A sta je dobra, opet bi pljuvali samo bi to pljuvanje imao drugaciji prizvuk. Elem, pljuvali bi svakako. Ja ne bih svojih 3 minute vremena odvojio da gledam zvalju. Koji je on k..... U mom zivotu.
Medo28 , boli mene neka stvar cime je nele frustriran. Ko jebe i njega i njegovu frustraciju. Nego , ovdje se vecinom javljaju oni koji su bas frustrirani neletom. Svi poletili da mu pogledaju emisiju. Jos onda kad im kazes istinu, vade pradjedove, vrijedjaju a ne znaju ko je s druge strane komp. Nego, ko god ne misli ko oni je cetnik.
A sto je najgore vecina njih je 92 dosla u sa, a poneki mozda i 97 kad su stanove i kuce prodavali i kupovali u sarajevu.
alanskoda wrote:Ja kojih likova ovdje. Svi mrze neleta a svi potrcali da pogledaju emisiju. I sreca pa je losa( po pisanju vecine) pa mogu kao argumentovano pljuvati. A sta je dobra, opet bi pljuvali samo bi to pljuvanje imao drugaciji prizvuk. Elem, pljuvali bi svakako. Ja ne bih svojih 3 minute vremena odvojio da gledam zvalju. Koji je on k..... U mom zivotu.
Na osnovu cega izvodis proizvoljne zakljucke?
I ne, nisam gledao to njesra, ni ne namjeravam.
Ti mene nazva cetnikom, a da ni sekunde nisi razmislio tim svojim mozgom ako ga imas. Ne valja proizvoljno nekog prozivati jer ne znas o kome se radi sa druge strane.
Veliko Stopalo wrote:
pogotovo kad se tome shprdaju pripadnici naroda koji se prezivaju FILIPovic, NIKOLic, LJUBOvic, BRANKOvic... a bogu se mole na arapskom.
pa i sevdalinke vam srbi vechinom pisali.
To Debilko, nagovori nam se...
Konacno, kako sam pretpostavio, "djete Sarajeva", "zabrinuto za sudbinu njegovog duha" dodje do "ikona na tavanu"
Kako je lako citati ove prigradske seljose.....
naravno da je lako, prigradski seljos ti sve objasni, nacrta, da ne muchish svoj zakrzhljali mozgich raznoraznim pitanjima, mogao bi da pregori.
alanskoda wrote:Medo28 , boli mene neka stvar cime je nele frustriran. Ko jebe i njega i njegovu frustraciju. Nego , ovdje se vecinom javljaju oni koji su bas frustrirani neletom. Svi poletili da mu pogledaju emisiju. Jos onda kad im kazes istinu, vade pradjedove, vrijedjaju a ne znaju ko je s druge strane komp. Nego, ko god ne misli ko oni je cetnik.
A sto je najgore vecina njih je 92 dosla u sa, a poneki mozda i 97 kad su stanove i kuce prodavali i kupovali u sarajevu.
Ne znam za druge, ja sam poletio da pogledam zato sto se pominju nadrealisti i konto sam da ce makar sjena biti od njih, ali sipak, ono nula!
Sto se Nelete tice, bio genijalac prije. Danas komad govedine. End of story.
Zna se vrlo dobro ko je ovdje poceo da sipanjem frustracija, i "objasnjavenjem Sarajeva" i koliko mi, jelte, "zudimo za nekim poput Zvalje".
(i to likovi koji koriste vec stoti nick na forumu s kojeg ih konstantno banuju.....)
Tema je tekla manje-vise normalnim tokom, komentarisao se odron od emisije, a onda se su poceli da se javljaju oni koji su u pljuvanju po necemu sto samo i zasluzuje pljuvanje, i koje se prije svega ticalo humora, odnosno - nepostojanja istog u ovom odronu od emisije, poceli da traze nasu "vjecnu frustraciju Neletom"... i zavrsili kao sto zavrse na svakoj temi.
dječak sa šibicama wrote:Nije vezano za temu, ali nije ni veliki broj postova, no moram napisati... malo je licemjerno zamjerati Coli sto mu je drazi Beograd od Sarajeva, i smatrati normalnim sto neki Fahro iz Novog Pazara vise voli Sarajevo nego rodnu Srbiju.
Nele voli Srbiju, Srbe, nije jedini, njegova stvar.
Po meni nije supak, ko ga jebe, njegov emotivni izbor.
slažem se,ja nisam čuo da se taj fahro hvali time da je iz novog pazara koliko se čola svako malo hvali da je sarajlija
Chisum wrote:Zna se vrlo dobro ko je ovdje poceo da sipanjem frustracija, i "objasnjavenjem Sarajeva" i koliko mi, jelte, "zudimo za nekim poput Zvalje".
(i to likovi koji koriste vec stoti nick na forumu s kojeg ih konstantno banuju.....)
Tema je tekla manje-vise normalnim tokom, komentarisao se odron od emisije, a onda se su poceli da se javljaju oni koji su u pljuvanju po necemu sto samo i zasluzuje pljuvanje, i koje se prije svega ticalo humora, odnosno - nepostojanja istog u ovom odronu od emisije, poceli da traze nasu "vjecnu frustraciju Neletom"... i zavrsili kao sto zavrse na svakoj temi.
Pa zar nije frustracija. To je isto sad kad bih ja otisao na koncert ace lukasa ili darw bubamare. A vi ste poletili da potrosite pola sata ili vise na gledanje njegove emisije.
Chisum wrote:Zna se vrlo dobro ko je ovdje poceo da sipanjem frustracija, i "objasnjavenjem Sarajeva" i koliko mi, jelte, "zudimo za nekim poput Zvalje".
hajde sad indirektno prizivaj moderaciju nakon shto osim djechijih izliva vrijedjanja i idiotluka nishta normalno nisi napisao. help moderacijo please! shmrtzz, shmrtz...
VukSaTrebevica wrote: Jest vam krivo što ste rupa od grada postali. Možete samo da zavidite BG-u i Neletu
Jel' tebi dobro? Ko ba zavidi Beogradu i Neletu?
Osjeti se to tebra, ne moraš direktno napisati. Krivo vam je što su se svi poznatiji ljudi grada okrenuli ZG-u ili BG-u. PObjegoše svi, koliko im je dobro sa vama
dječak sa šibicama wrote:Nije vezano za temu, ali nije ni veliki broj postova, no moram napisati... malo je licemjerno zamjerati Coli sto mu je drazi Beograd od Sarajeva, i smatrati normalnim sto neki Fahro iz Novog Pazara vise voli Sarajevo nego rodnu Srbiju.
Nele voli Srbiju, Srbe, nije jedini, njegova stvar.
Po meni nije supak, ko ga jebe, njegov emotivni izbor.
slažem se,ja nisam čuo da se taj fahro hvali time da je iz novog pazara koliko se čola svako malo hvali da je sarajlija
To problem faliti se sarajlijom a zivjeti negdje drugdje?