Nova Top Lista Nadrealista

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
jasko_ba

#101 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by jasko_ba »

Jedna Cazinska audicija je bolja deset puta od ovog kvazi srpskog jebemo balije humora
Sramotno :x
Point.

#102 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by Point. »

Jos ne mogu doci sebi kako je ovo lose. Haj neki pocetnici da su ovo napravili ali Nele (koliko god da je supak, papak ipak ako mu je covjecnosti i ljudskosti nestalo mozda ono malo humora ne, kontam), jos ekavski, profesore ocam'.
Đinajlu

#103 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by Đinajlu »

just principe wrote:
Đinajlu wrote:More l' šta bez nacionalizma i ubijanja na Klix.ba????

pa sta je cilj ove kopije, prosvjetli nas ludjace
Ma ovo je Nele napravio da bi preko njega izrazio svoju mržnju prema Sarajevu i Bosni, nema drugog razlogal. Pa ja, logično.
drag_gost

#104 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by drag_gost »

Prije da je napravio za takve kao ti okolo i u Sarajevu. "Pa, ja, logicno."
pringless

#105 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by pringless »

Bez Djure, a pogotovo Zene nema Top Liste Nadrealista i tacka. 8) a on eto nek pokusa od stare slave sta para zaraditi
Đinajlu

#106 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by Đinajlu »

drag_gost wrote:Prije da je napravio za takve kao ti okolo i u Sarajevu. "Pa, ja, logicno."
Ko smo to i kakvi smo to "mi"?
Dino_noDi

#107 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by Dino_noDi »

Ne kontam ekavicu gospodina Karajlica kad znamo da mu je prirodni jezik ijekacija i to se moze uvidjeti na snimcima prije 1992. Licemjer na mjestu.
betontennis

#108 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by betontennis »

Tako bi vi Sarajlije primili ovog istog Neleta sutra da dodje i dodjeljivali mu kojekakve nagrade. Kao što to radite i sa Bregom i kompanijom koji su isti kao taj Nele. Samo im je para malo bitnija pa se dodvoravaju sarajlicama a sutra bi vas opet klali i granatirali i to 99 % tih srba ima par izuzetaka ali to je veoma mali broj...
drag_gost

#109 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by drag_gost »

Đinajlu wrote:
drag_gost wrote:Prije da je napravio za takve kao ti okolo i u Sarajevu. "Pa, ja, logicno."
Ko smo to i kakvi smo to "mi"?
Upravo tako, ko ste i kakvi ste?
Sunrise00

#110 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by Sunrise00 »

kako ne prica ekavicom? Boga mi, koliko sam ja ove epizode vidjela itekako prica ekavicom...trebao je i naglasak bataliti doduse, on je odavno prestao biti sarajlija
humor izgleda nije ponio sa sobom, on je valjda ostao u onim starim dobrim nadrealistima :)

nekako mi uvijek kad se ova prica potegne ovo padne na pamet (negdje od pete minute) :roll: e moj nele :roll:

sto se tice srbijanskog humora i glume, meni su oni izvanredni glumci a vala i humor im je na nivou ako nista u ovim starijim filmovima :D
Last edited by Sunrise00 on 11/12/2012 16:43, edited 1 time in total.
Sezam

#111 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by Sezam »

Reko sam vam da ta vnago ne treba gledati :D

A po opisima skeca o Kjajevic Majku, jasno je sta je Nele zelio reci.

Ratko Mladic i Radovan karadzic su srpski heroji, koji ce za 500 godina imati isto mjesto u srpskoj mitologiji kao i pomenuti turski vazal.

Ali, sta ste drugo ocekivali od covjeka koji je osmislio KO NE VOLI RADOVANA... :roll:
ExNihilo

#112 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by ExNihilo »

Glavno je kad uzvikuju (M)Arkane :D :lol:
HM 2011

#113 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by HM 2011 »

Uticaj nadrealista na srbe - ako je ovo prikaz srpske stvarnosti....

1. Vlada vidi izlaz samo u kladionici, kocki, u kojoj je uključena neka mućka odnosno imaju tip kakav će biti rezultat... Umjesto plan rad rad, pristisak, rezultat...

2. Realno školski sistem u skladu sa situacijom u EU bi trebao uključivati sponzoruše, asanaciju tereena, gepekovanje i slično... umjeto kako napraviti....

3. Svi su srbi marko kraljević posebno oni u hagu - romantični zov borbe protiv turaka - osvete turcima koji su definisani kao Albanac, Bošnjak, Musliman - iz Tutina - konkrentno djeco i karadžić i mladić su na pravom putu - čak bi im i karla popušila....

Eh sad ovo je rezultat ove pilot emisije - i pitanje je hoće li biti više ovakvih emisija....

Iskreno jedino smiješno mi je bilo dio oko svjedočenja kosovke djevojke - tipičan scenski prikaz sudske montaže iz minulih perioda (stvar koja priliči ekipi iz miljea samog Neleta - neka prizna)....

ona njemu silovao me je - a njoj iz pika - lažeš kurvo...
Last edited by HM 2011 on 11/12/2012 17:09, edited 1 time in total.
Sunrise00

#114 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by Sunrise00 »

Lud i ponosan wrote:
Sunrise00 wrote:kako ne prica ekavicom? Boga mi, koliko sam ja ove epizode vidjela itekako prica ekavicom...trebao je i naglasak bataliti doduse, on je odavno prestao biti sarajlija
humor izgleda nije ponio sa sobom, on je valjda ostao u onim starim dobrim nadrealistima :)

nekako mi uvijek kad se ova prica potegne ovo padne na pamet (negdje od pete minute) :roll: e moj nele :roll:
[/youtube]

sto se tice srbijanskog humora i glume, meni su oni izvanredni glumci a vala i humor im je na nivou ako nista u ovim starijim filmovima :D
Ne prica ekavicom, ovo je uloga u igranom filmu/seriji, ili ne?
Pogledas 2-3 intervjua u zadnjih par godina i sve ce ti biti jasno. No, svakako mi je bezveze o ovom i diskutovati.

Meni se ne dopada ovo sto je uradio, kao sto rekoh, pametnije je da je nastavio sa Sloznom bracom. I nema veze sa nadrealistima, pa mi je jeftina reklama odvratna.
ma ja sam na ekavicu u ovome mislila, nesporazum :D
ako je vec za ulogu, mogao je i naglasak promijeniti, bas usiljeno zvuci cuti ga kako prica sarajevskim naglaskom a ekavicom...doduse, mozda je to i htio postici :roll:
Asamoah Gyan

#115 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by Asamoah Gyan »

Četaljska spodoba
Last edited by Asamoah Gyan on 11/12/2012 17:01, edited 1 time in total.
T-Rexx

#116 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by T-Rexx »

Lud i ponosan wrote: Ne smatram da je Nele nacionalista, niti da uzdize u nebesa ratne zlocince.
Kontekst u kojem se Nele svojevoljno nalazi itekako jeste nacionalisticki i bezuman.

U vise navrata je u izjavama pokusavao da skine odgovornost sa Milosevica za nedavna desavanja. Opsadu Sarajeva i zlocine nad bosnjacima je puno puta pokusao da "sagleda u sirem kontekstu" pocevsi naravno od Kosovske bitke pa preko "zlih" turaka pa do njegovog "protjerivanja" iz Alijinog Sarajeva '92 godine. Cijela ta prica je naravno da bi se zrtva satanizovala i minimizirala a dzelat saprao ljage.

Svaki momak koji je proveo 4 godine rata u rovu braneci Sarajevo je milion puta bolji insan od jednog Neleta!!
velikibrnjo

#117 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by velikibrnjo »

betontennis wrote:Tako bi vi Sarajlije primili ovog istog Neleta sutra da dodje i dodjeljivali mu kojekakve nagrade. Kao što to radite i sa Bregom i kompanijom koji su isti kao taj Nele. Samo im je para malo bitnija pa se dodvoravaju sarajlicama a sutra bi vas opet klali i granatirali i to 99 % tih srba ima par izuzetaka ali to je veoma mali broj...
Ja bih se kao sarajlija neletu prvi popisao u usta, a vjerujem da bi i ostalih 99% isto uradili
a ti deder negdje drugo lijeci svoje komplekse male kasabe i manje vrijednosti

Treba zvalji reci da se ne blamira vise
smijat ce mu se djeca :D
Tayyip

#118 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by Tayyip »

Poserem mu se u žvalje četničke
foluška

#119 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by foluška »

Zar nije krepo ovaj vojvoda?
Dr. Kuca

#120 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by Dr. Kuca »

Doso je Brega, primila ga je vecina, docice i Kusturica i Nele i pricemo ih opet. Jbga. Inace je Nele za mene bio najbolji glumac od njih sviju u TLN-u. Nekad. Davno.
nino90

#121 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by nino90 »

bezveze im ova prva epizoda
Dr. Kuca

#122 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by Dr. Kuca »

reni-90 wrote:bezveze im ova prva epizoda
Odgledah. Sranje mrtvo
p206

#123 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by p206 »

kakav Nele i humor, brlja i koka mu popile mozak, on nije običan nacionalista nego onaj sa dna kace
tony montana

#124 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by tony montana »

Top Lista Nadrealista bez Sarajeva,je kao Burek bez mesa..
XXS

#125 Re: Nova Top Lista Nadrealista

Post by XXS »

Ako izuzmem skec Kjajevica Majka, ostatak me cak i podsjetio na staru TLN. Ako nista, znam sta su bili Neletovi fazoni u staroj TLN.
Sto se tice Kjajevica Majka, da sam mladi, "osvesteni" Srbin umro bih od smjeha i jos bi se vise nafurao na izvorno srpstvo.

Posto nisam mladi Srbin, skec Kjajevica Majka je izuzetno uvredljiv i van zdrave pameti za bilo koga drugoga ko je bio umjesan u dogadjaje iz devedesetih.
Ja svoje vrijeme vise necu gubiti na bijednika Neleta. Nek se nasipu crncu.
Locked