Sramotno
Nova Top Lista Nadrealista
Moderator: _BataZiv_0809
- jasko_ba
#101 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Jedna Cazinska audicija je bolja deset puta od ovog kvazi srpskog jebemo balije humora
Sramotno
Sramotno
- Point.
#102 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Jos ne mogu doci sebi kako je ovo lose. Haj neki pocetnici da su ovo napravili ali Nele (koliko god da je supak, papak ipak ako mu je covjecnosti i ljudskosti nestalo mozda ono malo humora ne, kontam), jos ekavski, profesore ocam'.
- Đinajlu
#103 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Ma ovo je Nele napravio da bi preko njega izrazio svoju mržnju prema Sarajevu i Bosni, nema drugog razlogal. Pa ja, logično.just principe wrote:Đinajlu wrote:More l' šta bez nacionalizma i ubijanja na Klix.ba????
pa sta je cilj ove kopije, prosvjetli nas ludjace
- drag_gost
#104 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Prije da je napravio za takve kao ti okolo i u Sarajevu. "Pa, ja, logicno."
- pringless
#105 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Bez Djure, a pogotovo Zene nema Top Liste Nadrealista i tacka.
a on eto nek pokusa od stare slave sta para zaraditi
- Đinajlu
#106 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Ko smo to i kakvi smo to "mi"?drag_gost wrote:Prije da je napravio za takve kao ti okolo i u Sarajevu. "Pa, ja, logicno."
-
Dino_noDi
#107 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Ne kontam ekavicu gospodina Karajlica kad znamo da mu je prirodni jezik ijekacija i to se moze uvidjeti na snimcima prije 1992. Licemjer na mjestu.
-
betontennis
#108 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Tako bi vi Sarajlije primili ovog istog Neleta sutra da dodje i dodjeljivali mu kojekakve nagrade. Kao što to radite i sa Bregom i kompanijom koji su isti kao taj Nele. Samo im je para malo bitnija pa se dodvoravaju sarajlicama a sutra bi vas opet klali i granatirali i to 99 % tih srba ima par izuzetaka ali to je veoma mali broj...
- drag_gost
#109 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Upravo tako, ko ste i kakvi ste?Đinajlu wrote:Ko smo to i kakvi smo to "mi"?drag_gost wrote:Prije da je napravio za takve kao ti okolo i u Sarajevu. "Pa, ja, logicno."
- Sunrise00
#110 Re: Nova Top Lista Nadrealista
kako ne prica ekavicom? Boga mi, koliko sam ja ove epizode vidjela itekako prica ekavicom...trebao je i naglasak bataliti doduse, on je odavno prestao biti sarajlija
humor izgleda nije ponio sa sobom, on je valjda ostao u onim starim dobrim nadrealistima
nekako mi uvijek kad se ova prica potegne ovo padne na pamet (negdje od pete minute)
e moj nele
sto se tice srbijanskog humora i glume, meni su oni izvanredni glumci a vala i humor im je na nivou ako nista u ovim starijim filmovima
humor izgleda nije ponio sa sobom, on je valjda ostao u onim starim dobrim nadrealistima
nekako mi uvijek kad se ova prica potegne ovo padne na pamet (negdje od pete minute)
sto se tice srbijanskog humora i glume, meni su oni izvanredni glumci a vala i humor im je na nivou ako nista u ovim starijim filmovima
Last edited by Sunrise00 on 11/12/2012 16:43, edited 1 time in total.
- Sezam
#111 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Reko sam vam da ta vnago ne treba gledati 
A po opisima skeca o Kjajevic Majku, jasno je sta je Nele zelio reci.
Ratko Mladic i Radovan karadzic su srpski heroji, koji ce za 500 godina imati isto mjesto u srpskoj mitologiji kao i pomenuti turski vazal.
Ali, sta ste drugo ocekivali od covjeka koji je osmislio KO NE VOLI RADOVANA...
A po opisima skeca o Kjajevic Majku, jasno je sta je Nele zelio reci.
Ratko Mladic i Radovan karadzic su srpski heroji, koji ce za 500 godina imati isto mjesto u srpskoj mitologiji kao i pomenuti turski vazal.
Ali, sta ste drugo ocekivali od covjeka koji je osmislio KO NE VOLI RADOVANA...
- ExNihilo
#112 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Glavno je kad uzvikuju (M)Arkane

-
HM 2011
#113 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Uticaj nadrealista na srbe - ako je ovo prikaz srpske stvarnosti....
1. Vlada vidi izlaz samo u kladionici, kocki, u kojoj je uključena neka mućka odnosno imaju tip kakav će biti rezultat... Umjesto plan rad rad, pristisak, rezultat...
2. Realno školski sistem u skladu sa situacijom u EU bi trebao uključivati sponzoruše, asanaciju tereena, gepekovanje i slično... umjeto kako napraviti....
3. Svi su srbi marko kraljević posebno oni u hagu - romantični zov borbe protiv turaka - osvete turcima koji su definisani kao Albanac, Bošnjak, Musliman - iz Tutina - konkrentno djeco i karadžić i mladić su na pravom putu - čak bi im i karla popušila....
Eh sad ovo je rezultat ove pilot emisije - i pitanje je hoće li biti više ovakvih emisija....
Iskreno jedino smiješno mi je bilo dio oko svjedočenja kosovke djevojke - tipičan scenski prikaz sudske montaže iz minulih perioda (stvar koja priliči ekipi iz miljea samog Neleta - neka prizna)....
ona njemu silovao me je - a njoj iz pika - lažeš kurvo...
1. Vlada vidi izlaz samo u kladionici, kocki, u kojoj je uključena neka mućka odnosno imaju tip kakav će biti rezultat... Umjesto plan rad rad, pristisak, rezultat...
2. Realno školski sistem u skladu sa situacijom u EU bi trebao uključivati sponzoruše, asanaciju tereena, gepekovanje i slično... umjeto kako napraviti....
3. Svi su srbi marko kraljević posebno oni u hagu - romantični zov borbe protiv turaka - osvete turcima koji su definisani kao Albanac, Bošnjak, Musliman - iz Tutina - konkrentno djeco i karadžić i mladić su na pravom putu - čak bi im i karla popušila....
Eh sad ovo je rezultat ove pilot emisije - i pitanje je hoće li biti više ovakvih emisija....
Iskreno jedino smiješno mi je bilo dio oko svjedočenja kosovke djevojke - tipičan scenski prikaz sudske montaže iz minulih perioda (stvar koja priliči ekipi iz miljea samog Neleta - neka prizna)....
ona njemu silovao me je - a njoj iz pika - lažeš kurvo...
Last edited by HM 2011 on 11/12/2012 17:09, edited 1 time in total.
- Sunrise00
#114 Re: Nova Top Lista Nadrealista
ma ja sam na ekavicu u ovome mislila, nesporazumLud i ponosan wrote:Ne prica ekavicom, ovo je uloga u igranom filmu/seriji, ili ne?Sunrise00 wrote:kako ne prica ekavicom? Boga mi, koliko sam ja ove epizode vidjela itekako prica ekavicom...trebao je i naglasak bataliti doduse, on je odavno prestao biti sarajlija
humor izgleda nije ponio sa sobom, on je valjda ostao u onim starim dobrim nadrealistima![]()
nekako mi uvijek kad se ova prica potegne ovo padne na pamet (negdje od pete minute)e moj nele
![]()
[/youtube]
Pogledas 2-3 intervjua u zadnjih par godina i sve ce ti biti jasno. No, svakako mi je bezveze o ovom i diskutovati.
Meni se ne dopada ovo sto je uradio, kao sto rekoh, pametnije je da je nastavio sa Sloznom bracom. I nema veze sa nadrealistima, pa mi je jeftina reklama odvratna.
ako je vec za ulogu, mogao je i naglasak promijeniti, bas usiljeno zvuci cuti ga kako prica sarajevskim naglaskom a ekavicom...doduse, mozda je to i htio postici
- Asamoah Gyan
#115 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Četaljska spodoba
Last edited by Asamoah Gyan on 11/12/2012 17:01, edited 1 time in total.
- T-Rexx
#116 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Kontekst u kojem se Nele svojevoljno nalazi itekako jeste nacionalisticki i bezuman.Lud i ponosan wrote: Ne smatram da je Nele nacionalista, niti da uzdize u nebesa ratne zlocince.
U vise navrata je u izjavama pokusavao da skine odgovornost sa Milosevica za nedavna desavanja. Opsadu Sarajeva i zlocine nad bosnjacima je puno puta pokusao da "sagleda u sirem kontekstu" pocevsi naravno od Kosovske bitke pa preko "zlih" turaka pa do njegovog "protjerivanja" iz Alijinog Sarajeva '92 godine. Cijela ta prica je naravno da bi se zrtva satanizovala i minimizirala a dzelat saprao ljage.
Svaki momak koji je proveo 4 godine rata u rovu braneci Sarajevo je milion puta bolji insan od jednog Neleta!!
- velikibrnjo
#117 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Ja bih se kao sarajlija neletu prvi popisao u usta, a vjerujem da bi i ostalih 99% isto uradilibetontennis wrote:Tako bi vi Sarajlije primili ovog istog Neleta sutra da dodje i dodjeljivali mu kojekakve nagrade. Kao što to radite i sa Bregom i kompanijom koji su isti kao taj Nele. Samo im je para malo bitnija pa se dodvoravaju sarajlicama a sutra bi vas opet klali i granatirali i to 99 % tih srba ima par izuzetaka ali to je veoma mali broj...
a ti deder negdje drugo lijeci svoje komplekse male kasabe i manje vrijednosti
Treba zvalji reci da se ne blamira vise
smijat ce mu se djeca
- Tayyip
#118 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Poserem mu se u žvalje četničke
- foluška
#119 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Zar nije krepo ovaj vojvoda?
- Dr. Kuca
#120 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Doso je Brega, primila ga je vecina, docice i Kusturica i Nele i pricemo ih opet. Jbga. Inace je Nele za mene bio najbolji glumac od njih sviju u TLN-u. Nekad. Davno.
-
nino90
#121 Re: Nova Top Lista Nadrealista
bezveze im ova prva epizoda
- Dr. Kuca
#122 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Odgledah. Sranje mrtvoreni-90 wrote:bezveze im ova prva epizoda
- p206
#123 Re: Nova Top Lista Nadrealista
kakav Nele i humor, brlja i koka mu popile mozak, on nije običan nacionalista nego onaj sa dna kace
-
tony montana
#124 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Top Lista Nadrealista bez Sarajeva,je kao Burek bez mesa..
- XXS
#125 Re: Nova Top Lista Nadrealista
Ako izuzmem skec Kjajevica Majka, ostatak me cak i podsjetio na staru TLN. Ako nista, znam sta su bili Neletovi fazoni u staroj TLN.
Sto se tice Kjajevica Majka, da sam mladi, "osvesteni" Srbin umro bih od smjeha i jos bi se vise nafurao na izvorno srpstvo.
Posto nisam mladi Srbin, skec Kjajevica Majka je izuzetno uvredljiv i van zdrave pameti za bilo koga drugoga ko je bio umjesan u dogadjaje iz devedesetih.
Ja svoje vrijeme vise necu gubiti na bijednika Neleta. Nek se nasipu crncu.
Sto se tice Kjajevica Majka, da sam mladi, "osvesteni" Srbin umro bih od smjeha i jos bi se vise nafurao na izvorno srpstvo.
Posto nisam mladi Srbin, skec Kjajevica Majka je izuzetno uvredljiv i van zdrave pameti za bilo koga drugoga ko je bio umjesan u dogadjaje iz devedesetih.
Ja svoje vrijeme vise necu gubiti na bijednika Neleta. Nek se nasipu crncu.