ako se ovo ne atresira na nesto konkretno, ne pisala se ja novalicka
NOVA TEMA:))
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ma 'ladna je k'o led i suzdrzananovalic wrote:zensko je hladna !
na sta konkretno mislis ?
(ovo ja samo njegujem reputaciju previse radoznale osobe inace me ne interesira)
p.s. novo ovo ti je interna zajebancija
-
Svemirski_Jebach
joj stochara sto me ufali... nemoj me vise falit stochar
hebi ga tacne je ali brate nije ni tebi mahane oko toga
nije meni neugodno reci sve samo da me ko izazove (jako sam sujetan) ...a nece niko
hebi ga tacne je ali brate nije ni tebi mahane oko toga
nije meni neugodno reci sve samo da me ko izazove (jako sam sujetan) ...a nece niko
- horns&drums
Zensko&krava - toliko sam ih puta opisao da mi je muka
fali mi debela, to vam je jedan lik i po
mane ostalih(a ima ih) ne bih dok mi neko ne stane na zulj(a posto me svi vole nema takvih
)
fali mi debela, to vam je jedan lik i po
mane ostalih(a ima ih) ne bih dok mi neko ne stane na zulj(a posto me svi vole nema takvih
-
Prag
Horny - kontroverzan lik, ali meni drag, zna se kvalitetno zezati
Angela - uvijek sam je respektovao (ne zbog godina ali zbog jacine licnosti i franuske pronicljivosti)
Svemirski - moje najprijatnije iznenadjenje na forumu. Sjecam se njegovih prvih postova (bolje da zaboravim..), medjutim izprofilisao se na zesceg konstruktivca koji se prizemljio.
Manijak - ne znam, nekad me zbunjuje, eto valjda cemo nekada apsolvirati ceske pive sto mu obecavam vec duze vrijeme. Steta sto je lobirao za povratak Livadica na forum...
Glumica - ziva misterija
DarioSA - intelektualni support cijelom forumu
Angela - uvijek sam je respektovao (ne zbog godina ali zbog jacine licnosti i franuske pronicljivosti)
Svemirski - moje najprijatnije iznenadjenje na forumu. Sjecam se njegovih prvih postova (bolje da zaboravim..), medjutim izprofilisao se na zesceg konstruktivca koji se prizemljio.
Manijak - ne znam, nekad me zbunjuje, eto valjda cemo nekada apsolvirati ceske pive sto mu obecavam vec duze vrijeme. Steta sto je lobirao za povratak Livadica na forum...
Glumica - ziva misterija
DarioSA - intelektualni support cijelom forumu
-
Svemirski_Jebach
hajd ja cu ti stat na kurje oko pa mi daj moje mane iznesi...da cujem
hebaji ga... sta ima veze

hebaji ga... sta ima veze
- horns&drums
Kontroverzan?Svidja mi se to, to mi je novi kompliment uopce. Hvala u ime jednog narcisa tj. mene
Ne moze, Svemirski. Mi smo svoje ispucali onom temom o svadjiKo ce nas ozbiljno shvatiti...?
Ne moze, Svemirski. Mi smo svoje ispucali onom temom o svadjiKo ce nas ozbiljno shvatiti...?
-
Sarajevska Princeza
Hvala.horns&drums wrote:Kreni i ne brini. Ja bih, sto god mislila o meni jako volio da te upoznam
Ovako ja mogu samo reci moje prve impresije jer nisam dugo na forumu i neznam sve clanove.
H&d - vrlo komunikativan, otvoren, sa smislom za humor, ima fine teme - ljubazan - bar prema meni - moze komentarisati na vise razlicitih tema, zanimljiv, inicijator diskusija, komentari otvorenih shvatanja, realan i prirodan = iskren, i ne boji se da pise o svom licnom zivotu. Da primjetila sam da voli da flertuje sa zenskim clanovima ali vole i drugi ...... Svidja mi se to sto uvijek odgovori na komentar.
Last edited by Sarajevska Princeza on 03/08/2004 16:08, edited 1 time in total.
- sojka
Blagodarim
Konstruktivne kritike su welcome, bar kod mene..njih i ne zna uputiti svako ...
Novalicka
..jeste konkretan primjer imam
, ali ti ga sad i ovdje nikad ne bih iznijela.
Chini mi se da ce biti svega odje,
povlachim se
Evo poklanjam vam temu pa je vodite u zheljenom vam pravcu.
Novalicka
Chini mi se da ce biti svega odje,
povlachim se
Evo poklanjam vam temu pa je vodite u zheljenom vam pravcu.
-
The_Fluid
manijak i horns, e kad se sjetim ugljeshe i bagera,..shalu na stranu, kao i sve ostalo, znaju napraviti iz nichega dobru zezu, ponekad malo i pretjeraju
sojka, autor teme, ima poprilichno dobre stavove, mozhda ponekad malo idealizirane u odnosu na svijet u kojem zhivimo
angela, poprilichno realna (iskustvo, shta li? u pozitivnom smislu te rijechi), i suzdrzhana (slazhem se ovdje sa stocharem),
zensko, klasichni primjer blizanca, sa svim dobrim i loshim osobinama
to be continued,..
sojka, autor teme, ima poprilichno dobre stavove, mozhda ponekad malo idealizirane u odnosu na svijet u kojem zhivimo
angela, poprilichno realna (iskustvo, shta li? u pozitivnom smislu te rijechi), i suzdrzhana (slazhem se ovdje sa stocharem),
zensko, klasichni primjer blizanca, sa svim dobrim i loshim osobinama
to be continued,..
- sojka
Grozna sam, jel`da Angela?
Pretpostavljala sam shta slijedi..vidish umjesto da nas te kritike natjeraju da stavimo prst na chelo i navedu na razmishljanje, udaraju u ego i blokada.
Fluid,
bitno je da znam realnost.A kao takva mi se ne svidja. Vrijedi se boriti za ideale. Trudim se da ovaj svijet uchinim malchice boljim..
>Misli u stvarnom, a zhivi u izmishljenom<.
-
Sarajevska Princeza
Ok onda idem malo o sledecim clanovima 
manijak1 = ima izvanredan smisao za humor, neobican - 'unique', interesantan, inteligentan, diplomata, samopouzdan, tajanstven, emotivan, taktican, voli da flertuje sa zenskim clanovima.... ali vole i ostali, boji se 'Micike'.

manijak1 = ima izvanredan smisao za humor, neobican - 'unique', interesantan, inteligentan, diplomata, samopouzdan, tajanstven, emotivan, taktican, voli da flertuje sa zenskim clanovima.... ali vole i ostali, boji se 'Micike'.
- Soul_Sista
Srajevska Princeza, pa tesko reci nesto za nju kad je nova
treba malo vreman za nju...
..dok se ugrije na forumu.. 
- Soul_Sista
sojka
nasa ptica sojka
ni jedna druga joj nije ravna
je vrlo open minded woman..
i meni ostalo u jako finom sjecanju poslije jedne moje teme.. 
-
Sarajevska Princeza
tako je SS.... ali zapazila sam ja i tebe..... citala sam tvoje komentare.Soul_Sista wrote:Srajevska Princeza, pa tesko reci nesto za nju kad je novatreba malo vreman za nju...
..dok se ugrije na forumu..
Moje prve impresije o tebi su da ima puno stvari koje kazes a koje ja isto mislim, zvucis mi kao dobra jaranica, otvorena, komunikativna, imas smisla za humor, direktna, kazes ono sto mislis, iskrena...... topla za razgovor, jaka kad imas stav, prirodna.... zanimljiva - citam tvoje komentare cesto.
p.s. Ja imam uglavnom pozitivne impresije o svima generalno, pisem o onima s kojima sam u kontaktu malo vise bila kroz topike.
The Fluid = recimo i njega citam, realan, otvoren, komunikativan, odgovara na komentare, jasan, ima stav, stabilan, kulturan, racionalan, jednostavan.