Nova telenovela - Predsjednikova savjetnica

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Vingo

#1 Nova telenovela - Predsjednikova savjetnica

Post by Vingo »

"S druge strane događaja O svom novom šefu govori s divljenjem i poštovanjem, te dodaje kako joj je izazov biti u timu kojeg sačinjavaju vrhunski profesionalci, što su obrazovanje stekli u uglednim svjetskim institucijama. "Kada je riječ o predsjedniku Harisu Silajdžiću, moram priznati da sam oduševljena njegovim optimizmom, ali i kulturom komuniciranja, jer se radi o intelektualcu koji jednako briljantno i zanimljivo govori o umjetnosti i filozofiji, kao i politici."

Image
U glavnim ulogama

http://www.gracija.ba/?action=txt&ID=1153
zlatan01

#2 Re: Nova telenovela - Predsjednikova savjetnica

Post by zlatan01 »

Vingo wrote:"S druge strane događaja O svom novom šefu govori s divljenjem i poštovanjem, te dodaje kako joj je izazov biti u timu kojeg sačinjavaju vrhunski profesionalci, što su obrazovanje stekli u uglednim svjetskim institucijama. "Kada je riječ o predsjedniku Harisu Silajdžiću, moram priznati da sam oduševljena njegovim optimizmom, ali i kulturom komuniciranja, jer se radi o intelektualcu koji jednako briljantno i zanimljivo govori o umjetnosti i filozofiji, kao i politici."

Image
U glavnim ulogama

http://www.gracija.ba/?action=txt&ID=1153
Bravo Hare...ovo je samo prvi korak prema obecanom cilju-ukidanju RS-a!
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

"U novom poslu moram daleko više pratiti sva aktualna društveno-politička događanja, čitati desetak dnevnih novina…"

i ova susa je uredjivala vecernji dnevnik? :roll:
Vingo

Post by Vingo »

Da li ce se uzet na kraju?
:-)
(Na jednoj od onih fotelja po kojima savjetnica onako raskalasno i instituciji primjereno leskari)?
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

jaooooooooooooooo, jel ono onako sjedi u kabinetu :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stvarno vise niko nije normalan. :shock:
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

nije loša,nije loša.... 8-)

ima li vremena za dečke kako je to ne upita niko :D
basta sljezove boje

telenovela je bila prica o tome kako nepoznati lik maltretira sirotu Sanjicu, tema koju je hrvatskim medijima kao kosku bacao Alenko Zornija prije nekog vremena

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=301390

Stos u svemu je sto su Sanji i mama i tata MUP-ovci stare skole, a carsija suska i - udbasi
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Kako je nije sramota da onako sjedi u jednoj državnoj instituciji?
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 14:53, edited 1 time in total.
addy_sa

Post by addy_sa »

Ovo zavaljivanje u fotelju u stilu profesionalne animir dame nije njena sramota nego njenog sefa koji ju je tu i doveo da mu malo poboljsa krvnu pardon nacionalnu sliku kabineta...jos da nam je vidjeti slike ostalih savjetnika?? mo's mislit....

to je neka fora tv spikerke dovoditi za savjetnice...i hare i zeljko..
p.s. ne znam da je doticna ikada bila urednica,kako neko rece..ili jeste?
ako jeste-jos gore za ftv..
ma u ostalom sva ova prica je supljiranje...
mala je imenovana i sta sad...
nema tu sta da se radi sad i komentarise...
sulesavic

Post by sulesavic »

Samo da se odmah vidi o èemu je rijeè

Image
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

nije losa mala...uopste :D :D

slatka je...i ne bi odbio
basta sljezove boje

Nancy Drew wrote:
basta sljezove boje wrote:Stos u svemu je sto su Sanji i mama i tata MUP-ovci stare skole, a carsija suska i - udbasi
:roll: :roll: :roll:
o bože
nije ovaj bezveze u banovićima
ne kontam u cemu je tvoj problem. Prica o "proganjanju Sanje Bagaric" onako kako je plasirana u hrvatske medije bila je vrlo degutantna. Sanja Bagaric je javna osobna i poznato je da joj roditelji rade u MUP-u (koji, eto, uprkos svoj logistici ne mogu pronaci tajanstvenog stalkera). To da su "udbasi" je carsijska prica, a ako se 2007 moze objaviti kako su reis, zagrebacki muftija i predsjednik hrvatskog Sabora udbasi, zasto se ne bi moglo diskutirati o nekim tamo Bagaricima? Koje su to "svete krave", molim te?
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 14:53, edited 1 time in total.
basta sljezove boje

nakon onog sto je progonjena divljac Sanja izjavila hrvatskim novinarima je zaista tesko biti "ljiga"

"Prijetnje su zaredale nakon što je Sead Fetahagić, kolumnist lista Slobodna Bosna, u jednom tekstu ustvrdio da hrvatske novinarke koje rade na Federalnoj televiziji govore "nekim fašističkim jezikom" koji on ne razumije.
...
"Ustaše, pobit ćemo i vas i vaše!" - samo je jedna u nizu prijetnji koje ovih dana dolaze na adresu hrvatske novinarke u Sarajevu.
...
linču na hrvatske novinare u BiH na svoj način pridružila i najveća bošnjačka medijska kuća ..."

... bez daljih komentara
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Slika sa foteljom u zgradi predsjednistva je degutantna,a savjetnica definitivno nije kapacitet.
No ovo govori da nam je clan predsjednistva kome je ona savjetnik, u najmanju ruku, neozbiljan. A kakav predsjednik takva i drzava, a kakav narod takav i predsjednik...
basta sljezove boje

a zna li se ista o Predsjednikovim praktikanticama? :D
mawerick

Post by mawerick »

bojenje kabineta nacionalnim tonovima, kakva crna savjetnica?!!
ono savjetnica
:lol: :lol: :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Impičment? :shock:

Jel' to ono kad te spiči babin sin autom na po pješačkog i polomi zivog a babo mu sredi da ne plati kaznu a ti jos sam platis troskove lijecenja? :shock: :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

maslacak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi............. :oops: :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

zoom66 wrote:
_BosanaC wrote:Impičment? :shock:

Jel' to ono kad te spiči babin sin autom na po pješačkog i polomi zivog a babo mu sredi da ne plati kaznu a ti jos sam platis troskove lijecenja? :shock: :D
e to, to...:D:D:D...dakleM,jal ima ili jok?..:? :D

neima. to ima samo u amerikama :D

meni je sanja fina curka...naivno celjade vjerovatno al je slatkica, mazno bi je...onako za koku. (ovo mi je jedan od najsmijesnijih izraza ikad) :D :D :D :D
basta sljezove boje

zasto nasi mediji ne pisu o Lejli Panjeti?
Korisnicko ime

Post by Korisnicko ime »

Svemirski_Jebach wrote:nije losa mala...uopste :D :D

slatka je...i ne bi odbio
Sestra joj Sandra je jos bolja...avion...samo je ona za nas starije... :D
addy_sa

Post by addy_sa »

basta sljezove boje wrote:zasto nasi mediji ne pisu o Lejli Panjeti?
ja cu ti reci svoje misljenje zasto..
zato sto nasi debilni mediji ne nastoje da afirmisu mlade,sposobne i pametne ljude kao sto je lejla..
osobu koja je i magistrirala i doktorirala,relativno mlada,i treba da bude u svakom slucaju u tom kabinetu harisovom i to ne kao strucna saradnica kao sto je sada (da pojasnim,velika je razlika izmedju savjetnika-sanja i saranika-lejla i u plati i u privilegijama a ako cemo posteno i u nekom profesionalnom statusu i cv-u) vec kao kljucni savjetnik za medije i kulturu pa zasto da ne i sef kabineta..
kod nas mediji slikaju polugole zavaljene savjetnice bez akademskih titula i naravno da im nisu interesantne profesionalci poput lejle..
E Kabineta majko mila...Pa Suljin kabinet je bio extra za ovo...
basta sljezove boje

o Sanji Bagaric zaista ne znam puno, jedino da je radila kao voditeljica ili novinarka na FTV i da je Vecernji list pisao da je Al-Qaida napada :D isto tako mi njena funkcija pored kapaciteta kakav je Lejla kod Silajdzica nije jasna, je li portparol ili je zaista savjetnica?

dr. sc. Lejla Panjeta

Rođena je 1977. godine u Sarajevu. Diplomirala je žurnalistiku na Fakultetu političkih nauka i teatarsku i filmsku režiju na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Doktorirala je na Filozofskom fakultetu u Tuzli iz oblasti komunikologije i propagande u filmu. Radila je kao novinar u štampi, na radiju i u odnosima sa javnostima, te kao umjetnički direktor drame i filma u nezavisnoj produkciji Heft. Objavila je četiri knjige iz oblasti komunikologije, umjetnosti, filma i propagande.

http://www.imdb.com/name/nm1031843/bio
Post Reply