Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima vijest na hrt txt, da suzuki povlaci oko 50 000 vozila u evropi, od toga 23 000 vitara. U pitanju je problem sa upravljackim mehanizmom, navodno volan zakuje. Bilo je pet dlucajeva, sa istim problemom, i bez smrtnog slucaja kako navodi a i potvrdjuje Suzuki Magyar. Kazu da se na njihovoj stranici mogu provjeriti o kojim serijama se radi. Vitara je najvise pogodjena, jer od 5 slucajeva, 4 su bila na vitari.
Ne bi bilo lose da se potencijslni kupci, informisu, a i postojeci vlasnici. Suzukii magyar kaze, modeli od januara 2016 pa do februara 2017 se povlace.
almeber wrote:Momci iz obezbjedjenja americke ambasade vozaju vitare 1.6 AWD samo po gradu i prosjek je 8l provjereno. Ova sa pogonom na sva 4 tocka je teza oko 100kg i to je super potrosnja za benzinca.
sta cekas , kupi i zavrsi pricu
od boja , narandzasto/zlatna joj odlicno stoji
Ima na kovacima crvena metalik, ja pisnem kad je vidim
To je jedina crvena koju sam vidio.
Kao vrlo tacan monitor prosjecne potrosnje ja uzimam stranicu spritmonitor.de
Za ovu Vitaru pise da joj je zaista prosjek potrosnje mizeran, oko 7 litara sto je fkt odlican rezultat.
Mislim da će na evropskom tržištu se svati ignis, a na nekim drugim maruti. Evo, kome je vitara prevelika.
Suzuki je skontao šta tržište traži. Biće sve više nabildanih autića.
Optimist wrote:Kao vrlo tacan monitor prosjecne potrosnje ja uzimam stranicu spritmonitor.de
Za ovu Vitaru pise da joj je zaista prosjek potrosnje mizeran, oko 7 litara sto je fkt odlican rezultat.
iAWD na mom SX4 je fenomenalan. Michelin Alpin 5 + auto AWD, izaci ce uz nos prekriveren snijegom.
Mozda zatreba jednom ili dva puta godisnje, ali umjesto sto stavljas lance, samo pritisnes gumbic, i nastavljas dalje, tada ne zalis nijednu marku doplate za pogon.
Odrađena tura Dubrovnik-Sarajevo preko Sutjeske. Sport mod na vitari je odličan za bosanskih planinskih (krivudavih) cesta.
Pola puta sam odradio sa auto modom. Ide auto bez problema. Ali tek u sport modu sam uživao.
Grehota je kupiti vitaru samo sa prednjim pogonom.