za raju iz banovica
Nova stranka NVZ
-
Incerum Canabea
#902 Re: Nova stranka NVZ
Kunem vam se, PAT-om mi dedinim
Iako se u teško oružje ne razumijem baš
Da niko nikad nije znao
mitraljezom svirat
Kao Obdareni Madner, madner vođa naš
Al' ubrzo za madnera čuše ljudi iz UN-a
I počeše njuškati po našoj mahali
Svaki za informaciju milione plaća
Svaki konvenvciju o ratovanju fali
Madner poče pričati na „Politici“, na „Raznim“
Mi ga odgovarasmo Vođo ne benavi
Ti si nešto drugo
Ti govorom liječiš bol
Na drugim pdf-ovima sve je lažno
Na „Politici“ sve je fol
- Samo da ti kažem nešto za Madnera
- Doðe zoomke po njega i on ode
- Ja, ja
- Ode u Banoviće i posta popularan
- Eno ga bolan, gledo sam sliku
S oba Kim Jonga se sliko
- Ma čuo sam
- Sa Ahmedinedžadom bio
- Ozrenka, daj nam dva redenika i reci muzici malo tiše
Iako se u teško oružje ne razumijem baš
Da niko nikad nije znao
mitraljezom svirat
Kao Obdareni Madner, madner vođa naš
Al' ubrzo za madnera čuše ljudi iz UN-a
I počeše njuškati po našoj mahali
Svaki za informaciju milione plaća
Svaki konvenvciju o ratovanju fali
Madner poče pričati na „Politici“, na „Raznim“
Mi ga odgovarasmo Vođo ne benavi
Ti si nešto drugo
Ti govorom liječiš bol
Na drugim pdf-ovima sve je lažno
Na „Politici“ sve je fol
- Samo da ti kažem nešto za Madnera
- Doðe zoomke po njega i on ode
- Ja, ja
- Ode u Banoviće i posta popularan
- Eno ga bolan, gledo sam sliku
S oba Kim Jonga se sliko
- Ma čuo sam
- Sa Ahmedinedžadom bio
- Ozrenka, daj nam dva redenika i reci muzici malo tiše
-
popajic
#903 Re: Nova stranka NVZ
66 trenira strogocuzoom66 wrote:skandaloznopopajic wrote:Zvanicno tek u drugoj polovici mjeseca Madnera , a nezvanicno je Sa-xov generalisimus obecao aboliciju nakon pregovora6.april wrote:Koliko još do povratka Obdarenog vođe?![]()
Problem je sto pregovori i diplomatija Obdarenom nimalo ne leze - samo napad , napad ...do zadnjeg avlijanerajosh nema pomilovanja za obdarenog vodju
i dale se vode teshki pregovori o pomilovanju. zoom je za no 66 je beskrupulozno protiv
Obdareni trpi i danju i nocu
Agresija nije njemu strana
Odustati nece od paklenog plana
Svi smo spremni i general Hare
U Mordoru vec se baze prave
Demokratske bojevite glave
NVZa snagu ipak ce da slave
- Ma.Le.Na
#904 Re: Nova stranka NVZ
wow nadarenih NVZovaca

-
popajic
#905 Re: Nova stranka NVZ
amrica wrote:
za raju iz banovica
Sve je isto samo njega nema
Amrica se u pohode sprema.
Obdarenom ljubav ce iskazat
Neprijatelje onda nogama izgazat
@ Canabea dobro i partijski odano zboris
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#906 Re: Nova stranka NVZ
Nadati se da će u unutrašnjim frakcijskim borbama kod zoom66 prevladati zoom na zadovoljstvo svih članova
i simpatizera NVZ-a i poraziti bezosjećajnog 66,a da ne govorimo o tome kako bi takva vijest bila dočekana sa oduševljenjem kod bratskog i prijateljskog naroda Sjeverne Koreje,"Briljantnog Vođe" lično i kod 1,2 milona
vojnika SK.Isto tako takva vijest bi bila dočekana sa oduševljenjem i kod ostalih slobodarskih naroda,mada
trenutno ne mogu ni jednog da se prisjetim.

i simpatizera NVZ-a i poraziti bezosjećajnog 66,a da ne govorimo o tome kako bi takva vijest bila dočekana sa oduševljenjem kod bratskog i prijateljskog naroda Sjeverne Koreje,"Briljantnog Vođe" lično i kod 1,2 milona
vojnika SK.Isto tako takva vijest bi bila dočekana sa oduševljenjem i kod ostalih slobodarskih naroda,mada
trenutno ne mogu ni jednog da se prisjetim.
- amrica
#907 Re: Nova stranka NVZ
"Pyongyang najavio amnestiju za zatvorenike
Sjeverna Koreja najavila je amnestiju za zatvorenike od sljedećeg mjeseca povodom rođendana dvojice pokojnih lidera ove zemlje.
Kim Jong-un
Državna agencija KCNA prenijela je da će amnestija početi da važi od 1. februara, ali nije precizirala ko su zatvorenici koji će biti pušteni, niti o kojem je broju ruječ."
mere bit bidne, a mere bit i ne bidne ... u ponedeljak
- prljavi Hare
#908 Re: Nova stranka NVZ
Kakva ljudska i liderska veličina "Briljantnog Vođe",pustiti iz zatvora izdajnike,lopove,parazite i neprijatelje
naroda,a sve izazvano ljudskom dobrotom i urođenim milosrđem "Briljantnog Vođe"!
NVZ svojim "Pravilom Službe" ne predviđa ovakve poteze,nikada i nikakvim povodom,ali mi razumijemo
poteze "Briljantnog Vođe",šta reći....,pjesnička duša!
P.S.Obavještavamo članove i simpatizere da se iz maternjeg jezika(koji NVZ priznaje i kao službeni jezik
),
od danas pa za sva vremena,izbacuju imenice:oprost,milost,milosrđe,izvinjenje,isprika i slično,kao i glagoli,pridjevi
i bilo koja druga vrsta riječi koja bi se mogla tvoriti iz navedenih imenica.Korištenje navedenih imenica,kao i
njihovih izvedenica kažnjavat će se kaznom zatvora u trajanju od minimalno 16 godina,a za ponovljeno zlodjelo
predviđena je eutanazija!
naroda,a sve izazvano ljudskom dobrotom i urođenim milosrđem "Briljantnog Vođe"!
NVZ svojim "Pravilom Službe" ne predviđa ovakve poteze,nikada i nikakvim povodom,ali mi razumijemo
poteze "Briljantnog Vođe",šta reći....,pjesnička duša!
P.S.Obavještavamo članove i simpatizere da se iz maternjeg jezika(koji NVZ priznaje i kao službeni jezik
od danas pa za sva vremena,izbacuju imenice:oprost,milost,milosrđe,izvinjenje,isprika i slično,kao i glagoli,pridjevi
i bilo koja druga vrsta riječi koja bi se mogla tvoriti iz navedenih imenica.Korištenje navedenih imenica,kao i
njihovih izvedenica kažnjavat će se kaznom zatvora u trajanju od minimalno 16 godina,a za ponovljeno zlodjelo
predviđena je eutanazija!
- quasar
#909 Re: Nova stranka NVZ
Mislim da bi zbog imidza nase revolucije trebali ostaviti mogucnost da se moze uputiti izvinjenje ako se desi da zbog bombardovanja podrucje bude zagadjeno pa nasa vojska ne moze iskoristiti plijen. Nije sramota izvinuti se.
Isto tako duboko sam razocaran cinjenicom da su braca iz SK omeksala i da uopste imaju zivih politickih zatvorenika, koje ce, zamislite samo, pustiti ?????!!!!
Nasa vlast i nas moral nikad nece dozvoliti takvo skretanje sa partijske linije. To ce sigurno potvrditi i Obdareni Vođa čim se oslobodi kazne nenarodnog suda i kazamata.
Isto tako duboko sam razocaran cinjenicom da su braca iz SK omeksala i da uopste imaju zivih politickih zatvorenika, koje ce, zamislite samo, pustiti ?????!!!!
Nasa vlast i nas moral nikad nece dozvoliti takvo skretanje sa partijske linije. To ce sigurno potvrditi i Obdareni Vođa čim se oslobodi kazne nenarodnog suda i kazamata.
- prljavi Hare
#910 Re: Nova stranka NVZ
"Obdareni Vođa" priznaje samo sud Partije,gdje je on predsjednik Suda!quasar wrote:Mislim da bi zbog imidza nase revolucije trebali ostaviti mogucnost da se moze uputiti izvinjenje ako se desi da zbog bombardovanja podrucje bude zagadjeno pa nasa vojska ne moze iskoristiti plijen. Nije sramota izvinuti se.
Lično sam iznenađen novim,mekšim stavovima braće iz SK,ali nadati se da je riječ o nekoj trenutnoj "inspiraciji"
"Briljantnog Vođe" a ne promjena političkog kursa.Vrlo lako je moguće da se radi o nekom briljantnom
taktičkom potezu "Briljantnog Vođe" kako bi se špijuni i neprijatelji iz JK lakše razotkrili te potom bili
likvidirani briljantnom akcijom protivobavještajnih službi SK,na čelu sa "Briljantnim Vođom"!
-
popajic
#911 Re: Nova stranka NVZ
Nisu bas puke slucajnosti ovi neki zadnji dogadjaji u svijetu i okolini.
Briljantni se na brzaka ustolicio na vlasti , unuk umrlog besmrtnika takodje pohitao na mjesto dogadjaja ( da uskoci na prijesto ako gluho bilo ustreba ) , Obdareni ode u duge rudarske pohode , u Mordoru vampiri plesu - a na ulicama Sarajeva jos uvijek preko 10.000 avlijanera.
Sta rade nase jedinice zaduzene za hvatanje ovih na trzistu oruzja veoma vrijednih covjekovih prijatelja ?
10.000 ( hiljada/tisuca/ milja) aclijanera = brat bratu 1000 tenkova + bonus sleper hemijskog oruzja.
Nece nam ovakve propuste Obdareni halaliti
Hajmo lagano na ulice - hvatat' oko kontejnera ove nemani...mislim na pascad , a ne na gladne gradjane
Briljantni se na brzaka ustolicio na vlasti , unuk umrlog besmrtnika takodje pohitao na mjesto dogadjaja ( da uskoci na prijesto ako gluho bilo ustreba ) , Obdareni ode u duge rudarske pohode , u Mordoru vampiri plesu - a na ulicama Sarajeva jos uvijek preko 10.000 avlijanera.
Sta rade nase jedinice zaduzene za hvatanje ovih na trzistu oruzja veoma vrijednih covjekovih prijatelja ?
10.000 ( hiljada/tisuca/ milja) aclijanera = brat bratu 1000 tenkova + bonus sleper hemijskog oruzja.
Nece nam ovakve propuste Obdareni halaliti
Hajmo lagano na ulice - hvatat' oko kontejnera ove nemani...mislim na pascad , a ne na gladne gradjane
- amrica
#912 Re: Nova stranka NVZ
ma ja kontala da se ce morebitno kim il zoom pomilovati kim il bana 
- prljavi Hare
#913 Re: Nova stranka NVZ
popajic wrote:Nisu bas puke slucajnosti ovi neki zadnji dogadjaji u svijetu i okolini.
10.000 ( hiljada/tisuca/ milja) aclijanera = brat bratu 1000 tenkova + bonus sleper hemijskog oruzja.![]()
Nece nam ovakve propuste Obdareni halaliti![]()
Ja sam spreman na akciju u svojoj mahali,škevrija je na sve strane,nosim im kosti i ostale ostatke hrane tako
da je međusobno povjerenje uspostavljeno,vjeruju mi,što će ih teško koštati jednog dana.Samo ima jedan
sav olinjali,sav od šuge oguljen avlijaner koji mi ne prilazi,ali tu se mogu primjeniti represivne metode,od
metka nije brži a braći u SK može biti isporućen i zamrznut,premda je svjež avlijaner skuplji po kilogramu
žive vage.
Tu su i dva friška okota,tu posebno vodim računa,znam ženkama koje doje buduće naraštaje kupiti i mlijeka
a ovoj većoj nekada i konzervu hrane za pse,kako bi štenad ovih avlijanera bila što naprednija i na tržištu
postigla bolju cijenu.
Ne žalim za Partiju ni život dati,a pokoja konvertibilna marka nije vrijedna ni spomena!
- prljavi Hare
#914 Re: Nova stranka NVZ
Odluka o zabrani pomenutih riječi stupa na snagu sa datumom objavljivanja u "Službenim novinama"!zoom66 wrote:hare zabranio rijech oprost i slichne u nashem jeziku, pregovori propali, itd...amrica wrote:ma ja kontala da se ce morebitno kim il zoom pomilovati kim il bana
Dakle ima tu još mjesta za djelovanje,NVZ je legalistička stranka,procedura se strogo poštuje!
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#915 Re: Nova stranka NVZ
popajic wrote:Nisu bas puke slucajnosti ovi neki zadnji dogadjaji u svijetu i okolini.
10.000 ( hiljada/tisuca/ milja) aclijanera = brat bratu 1000 tenkova + bonus sleper hemijskog oruzja.![]()
Nece nam ovakve propuste Obdareni halaliti![]()
Akcija hvale vrijedna jer bi uvjerila gradjane u dobre namjere NVZ-a eliminacijom njima opasne konkurencije u bogatoj berbi raznovrsne i ekoloski zdrave kontejnerske hrane.
Posto je sve vise gradjana koji se opredjeljuju za ovakav nacin izhrane, ne iz nuzde nego iz potrebe upraznjavanja zdrave dijete, onaj ruzni spomenik "Ikar" konzervama bi uskoro mogao biti zamjenjen spomenikom "Kontejner" u cast stranke NVZ i njenom velikom Obdarenom Vodji.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#916 Re: Nova stranka NVZ
Iako je vec razotkriveno djelovanje neprijateljskih obavjestajnih sluzbi, koje poturaju snimke tamo nekih cistokrvnih ruskih dzukela da oblate nase avlijanere, nisam primjetio da se NVZ ocitovala po ovom sramnom cinu.

http://www.sarajevo-x.com/bih/interneto ... /120110006
- Ma.Le.Na
#917 Re: Nova stranka NVZ
quasar wrote:Što te nema? Što te nema?
Kad madnerovski dan sviće,
kad mraz okuje sve tenkiće,
Ofanziva se nova sprema,
tebe nema, tebe nema
Dan po dan prolaziće, NVZ istrpiće,
dočekaće i taj dan, kad je Vođa slobodan.
- prljavi Hare
#918 Re: Nova stranka NVZ
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Iako je vec razotkriveno djelovanje neprijateljskih obavjestajnih sluzbi, koje poturaju snimke tamo nekih cistokrvnih ruskih dzukela da oblate nase avlijanere, nisam primjetio da se NVZ ocitovala po ovom sramnom cinu.![]()
PRIOPĆENJE ZA MEDIJE KRIZNOG ŠTABA NVZ-a!![]()
Naravno da su protuobavještajne službe NVZ-a odmah uočile podmetanje snimaka ruskih avlijanera i odmah
reagovale,ali naši operativci su na terenu i u interesu istrage ne možemo za sada otkrivati nikakve detalje,
a o rezultatima istrage NVZ će se očitovati u medijima po okončanju iste.![]()
Ono što za sada možemo reći je da su privedena dva lica,H.K. i N.D. i nad njima se vrši kriminalistička obrada,
prvi rezultati govore da je u cijelu akciju uključeno više stranih obavještajnih agencija nama inače
neprijateljskih zemalja,što nimalo ne čudi jer za prijateljsku zemlju smatramo samo braću iz Sjeverne Koreje!![]()
Originalna fotografija informativnog razgovora naših operativaca sa osumnjičenim.
![]()
![]()
- prljavi Hare
#919 Re: Nova stranka NVZ
ISTINA I PRAVDA ZA BOŠKA!!!
Boleta za potpreCednika NVZ-a!!!!
P.S.Kadrovska križalka u NVZ-u se lagano popunjava!
Boleta za potpreCednika NVZ-a!!!!
-
popajic
#920 Re: Nova stranka NVZ
Bole je bio samo jedan od vise miliona undercover NVZ-ovaca. Ovo nije bila neuspjela akcija , kao sto na prvi pogled neobavijestenih izgleda, nego jasan znak anti NVZ- ovcima da se halale sa mirnim snomprljavi Hare wrote:ISTINA I PRAVDA ZA BOŠKA!!!![]()
Boleta za potpreCednika NVZ-a!!!!![]()
Pratimo , gledamo , iritiramo , a zavrsni udarac zadajemo kad nama bude ceif
Bole zna da ce Obdareni cijeniti njegov infiltrirajuci rad , kao sto je cijenio i Ramin i miliona drugih
- kukuruz_kokicar
#921 Re: Nova stranka NVZ
Madner Serif Mubarek Olsun!
Večeras je u grad ilegalno ušla 132,25 Banovićka oklopna divizija uz podršku 17 Kakanjskog padobranskog bataljona na čelu sa Nenadjebivim. Admini, od sad možete samo guliti krompir našim nepobjedivim jedinicama i to samo ako se iskreno pokajete.
Večeras je u grad ilegalno ušla 132,25 Banovićka oklopna divizija uz podršku 17 Kakanjskog padobranskog bataljona na čelu sa Nenadjebivim. Admini, od sad možete samo guliti krompir našim nepobjedivim jedinicama i to samo ako se iskreno pokajete.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#922 Re: Nova stranka NVZ
Neprijateljska antipropaganda poslednjih dana sve više uzima maha, šireči dezinformacije i laži, nastoječi da Dragog Vođu prikaže kao diktatora, kriminalca i ženskaroša, sklonim raznim vrstama prevara i nastranosti.
Ta crna propaganda nažalost ima izvjesnog uspjeha, pa kod dijela stanovništava izaziva sumnju i podozrenje prema Dragom Vođi i Partiji.
Poslednji od takvih primjera antipropagande su dva teksta u nekoliko neprijateljskih dnevnih listova sa naslovima "Đe su pare, Dragi Vođo", i "Odakle ti lova, frajeru odakle ti lova".
U ovim tesktovima autori iznose niz gnusnih laži i objeda, (toliko su odvratne te laži da nisam mogao postaviti tekstove) predstavljajuči Dragog Vođu kao diktatora i tiranina a Partiju kao leglo kriminalaca, kao netransparentnu i nedemokratsku organizaciju sličnu mafiji po organizaciji i metodama.
Stoga pozivam nadležne i odgovorne da usvoje po hitnoj proceduri zakon o verbalnom deliktu, i da osnuju komitet za anti antipropagandu koji bi pomogao u informisanju naroda kako isti ne bi nasjedao na neprijateljsku antipropagandu.
Komitet može da formira kao odjel Ministarstva informisanja i predlažem sebe za šefa odjela.
Što je više podvala i laži, Dragi Vođa nam je sve draži i draži.
Ta crna propaganda nažalost ima izvjesnog uspjeha, pa kod dijela stanovništava izaziva sumnju i podozrenje prema Dragom Vođi i Partiji.
Poslednji od takvih primjera antipropagande su dva teksta u nekoliko neprijateljskih dnevnih listova sa naslovima "Đe su pare, Dragi Vođo", i "Odakle ti lova, frajeru odakle ti lova".
U ovim tesktovima autori iznose niz gnusnih laži i objeda, (toliko su odvratne te laži da nisam mogao postaviti tekstove) predstavljajuči Dragog Vođu kao diktatora i tiranina a Partiju kao leglo kriminalaca, kao netransparentnu i nedemokratsku organizaciju sličnu mafiji po organizaciji i metodama.
Stoga pozivam nadležne i odgovorne da usvoje po hitnoj proceduri zakon o verbalnom deliktu, i da osnuju komitet za anti antipropagandu koji bi pomogao u informisanju naroda kako isti ne bi nasjedao na neprijateljsku antipropagandu.
Komitet može da formira kao odjel Ministarstva informisanja i predlažem sebe za šefa odjela.
Što je više podvala i laži, Dragi Vođa nam je sve draži i draži.
- Gandalf
#923 Re: Nova stranka NVZ
Znači istina je to što se priča po tamnim ćoškovima centrale NVZ-a - povratak onog-čije-se-ime-ne-izgovara-već-samo-titula-Obdareni je posve izvjestan - sa Haretovom opremom, Muhinim palačincima, mojom bradurinom i naravno Obdarenošću Briljantnog i Neponovljivog, samo nebo je granica.
- japin_mutapi
#924 Re: Nova stranka NVZ
Najnovije tehnološko ratno dostignuče Partije.
Neprijatelj zna da smo spremni kao da če sto godina biti rat a radimo kao da če jedan dan biti mir.

Neprijatelj zna da smo spremni kao da če sto godina biti rat a radimo kao da če jedan dan biti mir.

Last edited by japin_mutapi on 11/01/2012 23:34, edited 1 time in total.
- japin_mutapi