Nova stranka NVZ

Post Reply
kukuruz_kokicar

#426 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

amrica wrote:kokuruzu

peMzija nema, rek'o glavni, ko moze gamizat' mere i radit'!
NVO ukinuti prije osnivanja :oops: NVZ umjesto NVO :D
Kako to!? :? :? :?
Lako je to tebi reći. No, šta da rOadim sada sa svojim skupo plaćenim cvikama?
Ako nećete vi mene - ima ko hoće.

Haj' vozdra! :run:
madner

#427 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Idemo do kraja, i boricemo se do zadnjeg protivnika ili dok ne naletimo na jaceg su vec nasi slogani.

Pemzije nema, sta je bitnije da moji tenkovi imaju specijalnu municiju ako nas napadnu kinezi metodom masovnog jurisa ili da ti imas pemziju?
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#428 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

madner wrote:Idemo do kraja, i boricemo se do zadnjeg protivnika ili dok ne naletimo na jaceg su vec nasi slogani.

Pemzije nema, sta je bitnije da moji tenkovi imaju specijalnu municiju ako nas napadnu kinezi metodom masovnog jurisa ili da ti imas pemziju?
Image :oops:
crven_barjak

#429 Re: Nova stranka NVZ

Post by crven_barjak »

"SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA"!

Moto NVZ-a u svakom vrticu, skoli, univerzitetu, fabrici... :lol: :lol:

Dok dises I imas puls, rat nije prestao :D

Zato, ako hoces pemziju, u odlucni juris na mitraljesko gnijezdo I meci mrskog dusmana ce ti uruciti finalni racun :lol: :lol:

Vive la mort, Vive la Guerre !! :lol: :D
prljavi Hare

#430 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

crven_barjak wrote:"SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA"! :D
Svi oni koji daju život u borbi na strani NVZ-a automatski stiču pravo na penziju a kako se mrtvima ne
isplaćuju penzije,sredstva će biti uložena u daljnju proizvodnju tenkova pri čemu će svaki novi tenk umjesto
serijskog broja nositi ime svakog poginulog penzionera! :oops:

Image
madner

#431 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Za cast stranke, i slavu otadzbine

Novi projekat:

1000 tenkova od 1000 tona.

Image

Jer nista ne iskazuje superiornost argumenta kao dupli top od 280mmm :D
prljavi Hare

#432 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

STAV NVZ-A VEZANO ZA LJUDSKA PRAVA!! :!:

Učlanjenjem u NVZ vaša prava automatski postaju jednaka svima ostalim bez obzira na spol,rasnu,nacionalnu
ili bilo koju drugu pripadnost.Svoja prava crpite iz vojnog ranga-čina koji imate.

NVZ NUDI JEDNAKE MOGUĆNOSTI!
:thumbup:
Alfons Kauders

#433 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Za cast stranke, i slavu otadzbine

Novi projekat:

1000 tenkova od 1000 tona.

Image

Jer nista ne iskazuje superiornost argumenta kao dupli top od 280mmm :D
taman da uposlimo ZGP i hidrogradnju da prave nove mostove koji ih mogu izdrzati... :D
madner

#434 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Nema potrebe, nema rijeke koju ovo ne moze pregaziti. Jedino cemo morat svaki put malo prosiriti, ali ko ga jebe, DUPLI top od 280mm!
popajic

#435 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Dok vi palamudite :D , ja 4 dana lobirao po bliskom nam istocnom zapadu za nasu stvar .
Nabavio jos 20.000 svjeze podivljalih pujda za koje vele da mozemo dobiti 2 ova jumbo tenka o kojim govori idejni tvorac stranke :D
Bio i kod Kosorke , kaze : ma, kad je sve otislo u p.m. neka idu i ove pujde s tim da obecamo da nece vise biti nikakve majorizacije nad njenom dijasporom :D Sve sam ko s nokta obecao - to bar nista ne kosta 8)
bosanski

#436 Re: Nova stranka NVZ

Post by bosanski »

prljavi Hare wrote:STAV NVZ-A VEZANO ZA LJUDSKA PRAVA!! :!:

Učlanjenjem u NVZ vaša prava automatski postaju jednaka svima ostalim bez obzira na spol,rasnu,nacionalnu
ili bilo koju drugu pripadnost.Svoja prava crpite iz vojnog ranga-čina koji imate.

i sta nakon ovakve izjave da mislim... toliki zaokret u lijevo da mi je sve palo u vodu.
ako se barem amandmanom ne osiguraju veca prava tenkova nad zenama, ja odstupam sa neke od svojih pozicija
prljavi Hare

#437 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

bosanski wrote:
prljavi Hare wrote:STAV NVZ-A VEZANO ZA LJUDSKA PRAVA!! :!:

i sta nakon ovakve izjave da mislim... toliki zaokret u lijevo da mi je sve palo u vodu.
ako se barem amandmanom ne osiguraju veca prava tenkova nad zenama, ja odstupam sa neke od svojih pozicija
Jednaka prava svakoga člana da položi život za domovinu je osnova zajedničkih prava,tako da ja ne
vidim mjesta brigama! :D
NVZ ne priznaje čak ni lijevu stranu u saobraćaju nego se ta strana propisuje kao duplo desna! :oops:
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#438 Re: Nova stranka NVZ

Post by antimobbing »

Hare,
Što će konkretno učiniti NVZ, kada strane banke krenu bjesomučno otimati imovinu od BH građana koji neće moći vraćati kredite radi nenormalnog rasta kamata, zbog mogućeg pada eura uzrokovano krizom svjetske ekonomske privrede?
O'zone
Globalni moderator

#439 Re: Nova stranka NVZ

Post by O'zone »

antimobbing wrote:Hare,
Što će konkretno učiniti NVZ, kada strane banke krenu bjesomučno otimati imovinu od BH građana koji neće moći vraćati kredite radi nenormalnog rasta kamata, zbog mogućeg pada eura uzrokovano krizom svjetske ekonomske privrede?
Mi ćemo složno i veličanstveno kao i uvijek oteti strane banke :thumbup:
madner

#440 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Necemo uraditi nista, ko je uzimao kredite po ovim stopama i zasluzuje da mu se sve otme. :D
sumirprimus

#441 Re: Nova stranka NVZ

Post by sumirprimus »

herr madner,izvrsih izvidjanje terena, (hebo fotelje dobro samo za šuljeva), i dodjoh do sledeceg konklužna:
ako cemo na sigurno a hocemo jer nema vise zajebancije!!!, malo ce nam biti tenkovi, bez dronova nema price...
i da ne bude zabune ili zajebancvije, pravac laktasi, tamo je wall street rs-a!!!prioritet chipsy fabrika, da imamo kompira za votke!!!
vidit s amerima imal onih predatora1 po polovnoj cijeni,ako nema kod njih, vidit sa izraelcima, il bar u dijelovima probat kod iranaca... :mrgreen:
interes ne bira, on trazi posto poto...

sta podjoh rijet?jah, naČi, antidistrikt mostar biti ce premali da primi sve one koji se zale, smetaju na bilo koji nacin, i ne znaju vozit tenk,avijon il neko slicno prevozno srecstvo!traktor ne doalzi u obzir to voze gubitnici :oops:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#442 Re: Nova stranka NVZ

Post by JoseMujica »

crven_barjak wrote:"SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA"!
:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo je najneprejebivi moto na svijetu...pođonit ću te prvom prilikom
sumirprimus

#443 Re: Nova stranka NVZ

Post by sumirprimus »

JoseMujica wrote:
:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo je najneprejebivi moto na svijetu...pođonit ću te prvom prilikom
MRTVI SU MRTVI ,veli graha...
a mi očemo zivi i zdravi do krajnjeg cilja!!!

a sta nam je ono cilj???
madner

#444 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Sto se tice izvidjanja terena, osnovat cemo fond i ici na ljudske resurse. Dakle, svaki clan NVZ ce morati ici u kupleraj i tamo vrbovati radnice da postanu Hari Mate Hari. Znam da ce to mnogima pasti tesko, ali niko nije rekao da ce biti lagan put do slave.

Slabije naseljena podrucja necemo izvidjit, osim izvidjanjem kalibrom 122, 130 i 155mm :D
Last edited by madner on 08/12/2011 14:33, edited 1 time in total.
sumirprimus

#445 Re: Nova stranka NVZ

Post by sumirprimus »

madner wrote:Sto se tice izvidjanja terena, osnovat cemo fond i ici na ljudske resurse. Dakle, svaki clan NVZ ce morati ici u kupleraj i tamo vrbovati radnice da postanu Hari Mate Hari. Znam da ce to mnogima pasti tesko, ali niko nije rekao da ce biti lagan put do slave.

Slabije naseljena podrucja necemo izvidjit, osim izvidjanjem kalibra 122, 130 i 155mm :D
auffff bice posla :mrgreen:
kukuruz_kokicar

#446 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

madner wrote:Idemo do kraja, i boricemo se do zadnjeg protivnika ili dok ne naletimo na jaceg su vec nasi slogani.

Mislim da naslucujes odgovor - trebalo bi i tebi biti vaznije moja penzija od divizije ratobornih i nezahvalnih Kineza.
Na kraju krajeva, kakva je to stranka bez gromade poput mene. To vam je isto kao grah bez vjetrova.
Haj' vi razmislite jos jednom, jer znam da cete se predomisliti. Ako ste vise za te vojne razvojne varijante, ja sam vam raspolozen i da radim kao neki general u penziji. Moja penzija bi se koristila prvenstveno kao zamajac ekonomskog razvoja - jer ja brate volim trositi. Sve sto mi date kroz penziju - sve cu potrositi do zadnje banke i tako nesebicno i na sopstvenom primjeru pokrenuti i trgovinu i proizvodnju u BiH.
madner

#447 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

I ne zaboravite

enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#448 Re: Nova stranka NVZ

Post by enko 1964 »

Čuj Pujdo ugin'o od starosti. Kakvo rasipanje resursa :x
Pa mi smo na "Pujdama" napravili strategiju koja će nas nepogrešivo i bez imalo sumnje dovesti do pozicije svjetskog ekonomskog i vojnog lidera broj 1. a ove kvaziekonomske kvazivelesile dopuštaju ovakvo što! :x
U stvari, kad malo bolje razmislim, njihov nedostatak vizije ide nama u prilog :dance:

http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /111208029
Goblin

#449 Re: Nova stranka NVZ

Post by Goblin »

JoseMujica wrote:
Odavno nisam nista bolje vidio :
Samo su mrtvi vidjeli kraj rata ili u futuru Samo ce mrtvi vidjeti kraj rata
:D :D :D :D :D :D :D
crven_barjak

#450 Re: Nova stranka NVZ

Post by crven_barjak »

Goblin wrote:
JoseMujica wrote:
Odavno nisam nista bolje vidio :
Samo su mrtvi vidjeli kraj rata ili u futuru Samo ce mrtvi vidjeti kraj rata
:D :D :D :D :D :D :D
Istina stara koliko I Adam :lol: , pa cak ako je Darwin u pravu, od kad je onaj majmun uzeo kost u ruku I skontao da je
Tako lakse razbiti lobanju, ratovi i sukobi ne prestaju.

Odmaracemo se u grobu, jurisati do pobjede ili do kraja rata, za svakog od nas! Trst je Nas! :lol: :D

Svaestenaja Vajna! :lol: :D
Post Reply