Nova stranka NVZ

Post Reply
popajic

#1451 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

kukuruz_kokicar wrote:Image
Borbeni golub MiniTvoy 77a

u sinoćnoj akciji uništio je deset neprijateljskih jedinica:
- 1 mačka
- 2 vrane
- 3 endemska čunoglava orla
- 1 šešir
- 3 bespilotne letjelice

I to sve bez jedne noge ... Aferim MiniTvoy! Ovo je meni za željezne kokice sa hrastovim lišćem.
A iza jednonogog teroriste vide se slobodarske ljepote Pjongjanga 8)
Eno i Obdarenog na 67-om spratu demokratskog mucilista...dogovara nekakve isporuke plutonijuma ,uranijuma- eto njega za 2 hefte pun radioaktivno fercerajucih poklona :D
bingov buraz

#1452 Re: Nova stranka NVZ

Post by bingov buraz »

Ma obdareni prosto zraci kad se vrati sa puta :mrgreen:

Nasi informasticari su razvili softver za razlikovanje nasih vojnika od neprijateljskih na bojnom polju (vrlo korisno kod borbi prsa u prsa).Projekat kodnog naziva "Hamo-vmg" (vid mu glave) jednostavnom metodom mjeri obujam glave skeniranog subjekta i u roku od 1,4 nanosekunde daje nalog za ispaljivanje projektila "Sabur 2" na cilj.
njahr

#1453 Re: Nova stranka NVZ

Post by njahr »

sumirprimus wrote:a kakav je odnos NVZ-a prema kuplerajima???
gudrovini?
sexu i pijancenju u parkovima?

mrak :)
popajic

#1454 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Utusi ova tisina pred proljetno , atomsko - diplomatsko pospremanje pocev od najblizeg okruzenja pa sve do nedemokratske South Korea :oops:
Blizi se dan povratka Obdarenog nam , najmilijeg diktatora , ostali generali na samo njima znanim zadacima sto je rezultiralo drasticnim kolapsom demokratije u okruzenju i blize :D ...ne mogu vise docekati odobrenje da se krene sa opstrukcijama , destrukcijama i ostalim neljudskim i nemoralnim akcijama , a sve u cilju - bez cilja ...' nako :D
kukuruz_kokicar

#1455 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

Dobro jutro!
Image
udrch

#1456 Re: Nova stranka NVZ

Post by udrch »

Kad dođemo na vlast zabranićemo klixanje, jer vodi omladinu u nemoral i razbija nam vojnu doktrinu..
popajic

#1457 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

udrch wrote:Kad dođemo na vlast zabranićemo klixanje, jer vodi omladinu u nemoral i razbija nam vojnu doktrinu..
Onaj anamo preCednik zabranjuje i ukida - mi terminalo kliksamo 8)
Ova gore kukuruzova fotka mi odmara dusu...sve nesto klixa u meni od miline :D
seln

#1458 Re: Nova stranka NVZ

Post by seln »

popajic wrote:
udrch wrote:Kad dođemo na vlast zabranićemo klixanje, jer vodi omladinu u nemoral i razbija nam vojnu doktrinu..
Onaj anamo preCednik zabranjuje i ukida - mi terminalo kliksamo 8)
Ova gore kukuruzova fotka mi odmara dusu...sve nesto klixa u meni od miline :D
Kao kad sunce izadje poslije kise. :D
Nass

#1459 Re: Nova stranka NVZ

Post by Nass »

A gdje vam je osnivac? :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1460 Re: Nova stranka NVZ

Post by plain vanilla »

Nass wrote:A gdje vam je osnivac? :)
otisao na sluzbeni put
seln

#1461 Re: Nova stranka NVZ

Post by seln »

plain vanilla wrote:
otisao na sluzbeni put
Obdareni ispituje mogucnost suradnje sa sestrinskim partijama u Kini i Sjevernoj Koreji.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#1462 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

seln wrote:
plain vanilla wrote:
otisao na sluzbeni put
Obdareni ispituje mogucnost suradnje sa sestrinskim partijama u Kini i Sjevernoj Koreji.
"Obdareni" se javio Velikom Vijeću Šupaka NVZ-a,kaže da nosi svega! :oops:
popajic

#1463 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

prljavi Hare wrote:
seln wrote: Obdareni ispituje mogucnost suradnje sa sestrinskim partijama u Kini i Sjevernoj Koreji.
"Obdareni" se javio Velikom Vijeću Šupaka NVZ-a,kaže da nosi svega! :oops:
Ma, gdje si Generale...vec sam pomislio da su ti u suncanom komsiluku dzihatlije htjele nauditi preCedniku , pa ti nesto u odbrani njegovog porodicnog zivota lan'o... :D
Obdareni sklapa poslove ( sumnjive dakako ) u rudnicima uranijuma u dalekim , sjevernokorejanskim Banovic- Kim- ima :oops:
madner

#1464 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Zapravo sam zavrsio sve oko tih biznis transakcija, ali mi ova promjena imena nije nimalo sjela.

Imam dvije teorije zasto je to uradjeno i niti jedna od istih mi se ne svidja. Tako da sam odlucio promijeniti adresu, ali pp je jos tu ako nekome treba moj nadasve mudri savjet.

plain vanilla

#1465 Re: Nova stranka NVZ

Post by plain vanilla »

:(
Alfons Kauders

#1466 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

Veliki pozdrav nasem Velikom i nadasve Obdarenom Vodji :D Velika Vera Lynn u reziji Velikog Stanleya Kubricka... :D

Boljeg kraja jednostavno nema, i nikad ne moze biti - zato jer nema vise Vere, Nema Kubricka i Nema Vise Zajebancije, doslovno... :wink:

Hvala svima koji su me ovdje nasmijavali do suza :D da prosti Vanilla, svaka vam dala, retroaktivno, s zateznim kamatama. :D
quasar

#1467 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Mislio sam da necu napustiti sax, a onda sam prihvatio cinjenicu da se vise nikad necu vratiti jer nemam cemu.
Evo zadnji post, mada sam odlucio da se vise ne javljam, ali red je, zbog onih koji ostaju, a koji su mi jako dragi, da se makar pozdravim. Najbolje na ovoj temi jer smo se ovdje mozda nakvalitetnije za*ebavali.

Vidimo se na drugoj frekvenciji. 90,2 ko nas pozeli, moze nas tamo naci. :thumbup:
plain vanilla

#1468 Re: Nova stranka NVZ

Post by plain vanilla »

bas ste.. :( :(
Alfons Kauders

#1469 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

quasar wrote:Mislio sam da necu napustiti sax, a onda sam prihvatio cinjenicu da se vise nikad necu vratiti jer nemam cemu.
Evo zadnji post, mada sam odlucio da se vise ne javljam, ali red je, zbog onih koji ostaju, a koji su mi jako dragi, da se makar pozdravim. Najbolje na ovoj temi jer smo se ovdje mozda nakvalitetnije za*ebavali.

Vidimo se na drugoj frekvenciji. 90,2 ko nas pozeli, moze nas tamo naci. :thumbup:
Predsjedavajuci Velikog Vijeca Šupaka sve objasnio u pola recenice... :D
bingov buraz

#1470 Re: Nova stranka NVZ

Post by bingov buraz »

A ovde se pozdravljamo znaci (i patetisemo :mrgreen:) napisah neki dan da mi promjena imena nece smetati ako raja ostane ista...nazalost nije isto.
Nemam pojma da li cu pisati na onom drugom forumu,mozda samo na istoimenoj temi,znam samo da me ovde sad ne vuce nista da pisem (a ko da je i neka steta :mrgreen: ),mozda se i to promijeni nekad,cudni su putevi forumaski :mrgreen:

Pozdrav saborcima uz tradicionalni NVZ pozdrav "ko ne voli atom dobice ga ratom"

:mrgreen: :run:
popajic

#1471 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

quasar wrote:Mislio sam da necu napustiti sax, a onda sam prihvatio cinjenicu da se vise nikad necu vratiti jer nemam cemu.

+1 :(
( mada - nikad ne reci nikad 8) )
popajic

#1472 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

@bingov buraz
Pozdrav saborcima uz tradicionalni NVZ pozdrav "ko ne voli atom dobice ga ratom"
Atomski putevi ce nas jopet sastaviti negdje van kliksane teritorije :D ...jednom NVZovac - vazda NVzovac :)
kukuruz_kokicar

#1473 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

Sve smo mogli mi ... kako bi lijepo bilo da danas umjesto rastanka - dajemo izjave na ZVNN-u kako svijet nije uništen nego je riječ o masovnoj samohipnozi i fotomontaži i da su za kataklizmu svi jednako krivi.
E, nisu svi krivi, krivi smo mi. Zato jer smo se nadali da ovakve slike nisu moguće. Nikada i nikome.

Image

Image

Image

Odoh i ja. Vidimo se u nekom drugom "životu", tamo gdje je zajebancija ozbiljan posao. A za kraj se ne treba brinuti. On će doći i bez naše pomoći.

Image
Skijaš

#1474 Re: Nova stranka NVZ

Post by Skijaš »

ponoć je, i dok ovo pišem gradom patroliraju neobilježena policijska vozila. Ljudi u njima nisu ništa manje sposobni, naprotiv, a osim toga, i sama činjenica da su bez rotacija i naljepnica dodatno doprinosi efikasnosti tih pozitivaca u svijetu negative. Takva vozila iskusno oko može prepoznati, na semaforu kimnemo glavom tim ljudima kao znak uvažavanja onog što rade jer znamo da smo svi mi ipak na istoj strani.

NVZ pussies to ne shvataju, nego su skidanje naljepnica i rotacije protumačili kao slabost i u revoltu otišli nabijati klikove i posjećenost portalu koji je tokom formiranja entitetske vlasti bio medijska platforma HDZ-a. Ako, ako. Ljudski je griješiti. Šupački je ne priznati grešku nego insistirati na njoj.
Skijaš

#1475 Re: Nova stranka NVZ

Post by Skijaš »

e baš ste pussies, znao sam ja da od vas nema hljeba
Post Reply