Nova stranka NVZ

Post Reply
udrch

#1351 Re: Nova stranka NVZ

Post by udrch »

Ako ovi Južnjaci ovao nastave bojim se da će prodaja Galaxy telefona naglo opasti :mrgreen: i da će svi oni koji su kupili te neprijateljske telefone ostati bez garancije na njih..
Kada NVZ dođe na vlast zabraniće se prodaja Sasmung i LG uređaja jer su u njih sigurno instalirani uređaji za prisluškivanje..
bingov buraz

#1352 Re: Nova stranka NVZ

Post by bingov buraz »

madner wrote:Moram ukazati da svi nasi idoli kao najvece cinove imali marsala, neko Feldmarsal, Marsal Crvene Armije, neko samo Marsal ali Marsal. Generalisimo mi zvuci gubitnicki, Talijanski. Mi necemo izgubiti od tifusara ukupanu poziciju :evil: :D
Ni meni se ne svidja generalisimus,zvuci kao zacin za pizzu
madner

#1353 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Ovako se trenira po snjegu :D
popajic

#1354 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

SJEVERNA KOREJA poručila je međunarodnoj zajednici putem izjave objavljene u državnim medijima da ne očekuje nikakve promjene nakon smrti Kim Jong Ila.

"Svečano i pouzdano izjavljujemo da glupi političari diljem svijeta, uključujući 'marionete' u Južnoj Koreji, ne trebaju očekivati nikakve promjene od nas", istaknuto je. "Uvijek ćemo se protiviti uspostavi odnosa s izdajnikom Lee Myung-Bakom i njegovom klikom", poručili su vladi u Seulu.

Voljeni vođa Kim Jong Il preminuo je 17. prosinca od srčanog udara, a njegov je sin Kim Jong-un proglašen vrhovnim vođom partije, države i vojske.
Glupani su pomislili da ce se nesto promijeniti odlaskom Voljenog u vjecna lovista :oops:
Najobicnije poturanje prica !
Braca su jaca nego ikad ...a automatski uz njih i NVZ 8) Export avlijanera je samo ucvrstio ove vjekovne , prijateljske i krajnje nedemokratske veze :D
kukuruz_kokicar

#1355 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

Thank God for the atomic bomb! ImageImage
Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#1356 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

TAKO SE PRIČA!NEMA LABAVO!! :thumbup:

Objavljeno 27.02.2012. u 07:29
Zveckanje oružja
S. Koreja spremna za rat sa SAD-om i J. Korejom
:D

Čelnici Sjeverne Koreje su izjavili da su spremni za rat protiv Sjedinjenih Američkih Država i Južne Koreje, samo nekoliko dana nakon sastanka sa SAD na kojem su raspravljali o nuklearnom programu.

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un je najmlađi čovjek koji ima ovlasti nad nuklearnom bombom, a međunarodna zajednica godinama nema uspjeha u pregovorima sa ovom državom u vezi sa nuklearnim naoružanjem.

"Hiljade trupa, koje imaju nuklearno oružje, su spremne za rat. Sjeverna Koreja je spremna za rat", navodi se u izvještaju sjevernokorejske novinske agencije KCNA, prenosi CNN.

Dio dogovora sa SAD je uključivao obavezu Sjeverne Koreje da prekine obogaćivanje bombe uranijem u zamjenu za hranu koju bi im SAD dostavile.

Južna Koreja i SAD redovno održavaju vojne probe i marševe, dok iz Washingtona stižu objašnjenja da su vježbe isključivo odbrambenog karaktera.

U posjeti mjestu sa kojeg je ubijeno dvoje južnokorejskih civila, vođa Sjeverne Koreje Kim Jong-un je naredio da se otvori vatra ukoliko se neprijatelj pomjeri i za milimetar i ugrozi sjevernokorejski suverenitet.

ŠTO JE DOSTA,DOSTA JE! :oops:
quasar

#1357 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Mi smo spremni da se prikljucimo cim Obdareni to zatrazi.
Donosim vam par slika sa nasih vjezbi postavljanja zasjede takozvani two bush-ambush sistem. Ovo sam ja sa drugaricama. Nije Hare, ako ste pomislili po uniformi. Logicno, puska nam nije isti serijski broj, sto se za uvježbano oko lako i vidi na slikama.
Taktika je ova:
drugarice iskoče pred neprijatelja u ovoj specijalnoj opremi, što protivnike potpuno iznenadi, i onda ih lako razoružamo i pošaljemo na prevaspitavanje i prilagođavanje.
Moram napomenuti da je lično od Obdarenog došla ova dalekovida instrukcija da se neprijateljima pruži šansa da krenu pravim putem, prije nego krenu pogrešnim. Logično.

Image
Image
Image
Last edited by quasar on 27/02/2012 11:39, edited 1 time in total.
arzuhal

#1358 Re: Nova stranka NVZ

Post by arzuhal »

..spirit of God in use-for...:nemampravismajlizaovo:
madner

#1359 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Sjo kako te dvije glancaju roru to je cudo :D
popajic

#1360 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Dobre ratnikuse :D ...posebno za spec. operacije u snijegom zatrpanim krajevima 8)
♥ Julianna ♥

#1361 Re: Nova stranka NVZ

Post by ♥ Julianna ♥ »

Jel ovo Obdareni vodja in da Holivud bizMis? :shock:

Alfons Kauders

#1362 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

Angela Castro, starija sestra kubanskog revolucionarnog lidera Fidela Castra umrla je u 88. godini, objavila je američka televizijska stanica Univision.
saucesce prijateljskom narodu kube i prvoj bradi kariba
prljavi Hare

#1363 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

Alfons Kauders wrote:
Angela Castro, starija sestra kubanskog revolucionarnog lidera Fidela Castra umrla je u 88. godini, objavila je američka televizijska stanica Univision.
saucesce prijateljskom narodu kube i prvoj bradi kariba
R.I.P.
Napustila nas je sestra jednog od najvećih revolucionara! :sad:
madner

#1364 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

prljavi Hare

#1365 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

BRAĆO!NIŠTA NE ZAMRZAVAJTE,VEĆ SMO MI ZAMRZLI!!Image :D

Objavljeno 29.02.2012. u 18:34
Vijesti iz svijeta
S. Koreja će zamrznuti nuklearne aktivnosti u zamjenu za hranu :shock: :?

Sjedinjene Američke Države saopštile su danas da se Sjeverna Koreja saglasila sa uvođenjem moratorijuma na atomske probe, lansiranje dalekometnih projektila i nuklearne aktivnosti, među kojima su obogaćenje uranijuma u postrojenju Jongbjon.

Sjeverna Koreja je u okviru moratorijuma prihvatila i dolazak inspektora iz Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA), koji će biti zaduženi za potvrdu primjene dogovora.

Američki State Department saopštio je da su se zauzvrat SAD saglasile da će okončati rad na detaljima predloženog paketa pomoći u hrani i da će preduzeti druge korake radi poboljšanja bilateralnih odnosa.

"SAD i dalje izražavaju zabrinutost zbog ponašanja Sjeverne Koreje u mnogim oblastima, ali današnja najava odslikava važan napredak u rješavanju nekih od njih", navodi se u saopštenju iz State Departmenta.

NVZ poziva braću i prijatelje iz SK da ne popuštaju pritiscima imperijalističkih nazadnih snaga,hranu smo mi
već pripremili za transport,samo trebamo dogovoriti mjesto razmjene dobara prijateljskih i bratskih zemalja!
:oops:
Image
NVZ-ove "FARME" rade punom parom!
udrch

#1366 Re: Nova stranka NVZ

Post by udrch »

Mislim da je ovaj prijevod sa korejskog na bosanski neispravan, jer je očito da su zamjenjene riječi zamrziti i zamrznuti..osim toga redoslijed riječi je pogrešan..

S. Koreja će zamrznuti nuklearne aktivnosti u zamjenu za hranu

treba da stoji:

S.Koreja će zamrziti hranu u zamjenu za nuklearne aktivnosti.
madner

#1367 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Nazalost, prevod je tacan. Dohakale mu one starlete, a ja mu ljepo govorio da se mani plastike. :D
prljavi Hare

#1368 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

Nadam se da će se opstati i održati se jedan od posljednih bastiona slobode! :oops:
kukuruz_kokicar

#1369 Re: Nova stranka NVZ

Stan'dera, jel se to zvanicno mijenja hrana za nuklearne glave? Amerikanci daju hranu, a Koreanci nuklearne glave. Dakle, trebamo Amerikancima ponuditi hranu - da poklone Koreancima, a mi ćemo od Koreanaca posuditi oružje.
Druže predsjedniče Obama - evo od mene štruca hljeba ... more'l jedna ručna atomska bomba?

Ja bih ovom prilikom želio da podsjetim mudrug vođu na staru kinesku poslovicu ... 谁不应该使用核武器的人,不应该有它的 što u slobodnom prevodu glasi "Narod koji ne smije upotrijebiti nuklearno oružje, ne zaslužuje da ga ima" - ili na sanskritu: "Da su babi muda bila bi đed".

Pucaj bre, Kimjonže, kakav si ti Srbin!
kukuruz_kokicar

#1370 Re: Nova stranka NVZ

quasar wrote: Image
Hmm, možda su malo previše ubundane. Jesu li ovi panciri obavezna oprema? ...
Jesam rasijan - tek sam sad vidio ... žiku im 'čizama'. :lol: :lol: :lol:
udrch

#1371 Re: Nova stranka NVZ

Post by udrch »

Panciri su obavezni do trenutka predaha..
popajic

#1372 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

calendar>>March 6. 2012 Juch 101
Korean People, Encouraged by War Movies
Pyongyang, March 6 (KCNA) -- War movies have been telecast in DPRK more than usual after the announcement of the statement of a spokesman for the Supreme Command of the Korean People's Army (KPA) on March 2. The statement hit at south Korea's Lee Myong Bak regime for its insult to the dignity of the DPRK supreme leadership.
Those war movies include "Don't Wait for Us", "Notes of a War Correspondent" and "Morning Star".
Obzirom da su ratnici NVZ ( zbog proljetnog nedostatka vitamina i anemije ) popustili u ratnoj spremnosti , predlazem pod hitno okupljanja po mjesnim zajednicama gdje bi zajednicki uzivali u filmovima ratnih strahota sto bi nas , kao i bracu , nabildalo surovoscu i agresijom :oops:
U diktatorsom duhu - ratoborno tijelo ! :D
kukuruz_kokicar

#1373 Re: Nova stranka NVZ

Šta ćemo sa Iranom i Izraelom?
Ja nešto kontam da je najbolje da ih pustimo da se pobiju i apelujemo za mir i pozivamo na razum u UN-u i na sav glas objavimo kako je gnusno da se ratuje na početku 21 vijeka. Obavezno trebamo poslati i mirovne snage (kako samo to odvratno zvuči) da zauzmu strateške tačke za naredne akcije. Hranu trebamo dijeliti šakom i kapom jer gladan vojnik ne puca, a i poznato je da se od gladi najsporije umire, što nikako nije naš cilj.

Na kraju, kada sve bude riješeno i bude se znao jači - mi sa sjevera upadamo u Izrael svojom 27-om južnom armijom, a Sjeverni Koreanci upadaju u Iran sa Juga i poderemo pobjednika uz riječi: "Dosta ba više! Daljinski smo ispovraćali gledajući vašu klaonicu na TV-u. Ovakav barbarizam se više ne može tolerisati. Živio obdareni! Živio mudri!".

Naravno, kako bi dugoročno obezbijedili nestabilnost u regionu i kakav-takav rat ... na tron Izraela i Irana ćemo postaviti našeg visokog predstavnika:

Visoki predstavnik i njegova osobna asistentica
Image
quasar

#1374 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Treba po skolama uvesti vjezbe gadjanja i bacanja bombi umjesto besmislenog predmeta Demokratija.
I te vjezbe treba provoditi nakon gledanja filmova huskacke i ratoborne tematike.

Pod hitno treba angazovati mlade i odane rezisere i pisce da rade na snimanjima takvih filmova, a lektira da se pise nakon gledanja filma i da pitanja koja ce donositi najvise bodova budu, koliko neprijatelja se vidi u kadru 1., kojim oruzjem puca neprijatelj, koliko neprijatelja je moguce unistiti uz pomoc dvije rucne bombe i puske m48 sa 5 metaka, sta se cuje u kadru 4, prema jacini detonacije - koji kalibar je upotrijebljen u kadru 11, itd...
quasar

#1375 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

kukuruz_kokicar wrote:Šta ćemo sa Iranom i Izraelom?
Ja nešto kontam da je najbolje da ih pustimo da se pobiju i apelujemo za mir i pozivamo na razum u UN-u i na sav glas objavimo kako je gnusno da se ratuje na početku 21 vijeka. Obavezno trebamo poslati i mirovne snage (kako samo to odvratno zvuči) da zauzmu strateške tačke za naredne akcije. Hranu trebamo dijeliti šakom i kapom jer gladan vojnik ne puca, a i poznato je da se od gladi najsporije umire, što nikako nije naš cilj.

Na kraju, kada sve bude riješeno i bude se znao jači - mi sa sjevera upadamo u Izrael svojom 27-om južnom armijom, a Sjeverni Koreanci upadaju u Iran sa Juga i poderemo pobjednika uz riječi: "Dosta ba više! Daljinski smo ispovraćali gledajući vašu klaonicu na TV-u. Ovakav barbarizam se više ne može tolerisati. Živio obdareni! Živio mudri!".

Naravno, kako bi dugoročno obezbijedili nestabilnost u regionu i kakav-takav rat ... na tron Izraela i Irana ćemo postaviti našeg visokog predstavnika:
Dragi druze, mislim da grijesis u strateskim ciljevima. Iran cemo MI osloboditi, jer prioritet je donijeti slobodu narodu oko naftnih postrojenja, nebitno koje vjere ili nacije bio.
Post Reply