Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ReD aka Socijalista wrote:Ukratko kako vam se svidja nova stranica FTV-a? Meni je puno bolja po izgledu ali nisam jos pogledao tacno sadrzaj. Sta vi kazete?
Daleko bolji navigacijiski meni a i meni posebno bitno, kvalitet slike(kada gledam Dnevnik2 online) daleko bolji nego na rtvfbih.ba. Tamo gledam dnevnik i brojim piksele.
kakve koristi kad programa nemaju...Ne sjecam se da sam kakav dobar film pogledao, osim jugoslavenski i partizanski koje i dalje prikazuju da ne spominjem turske serije ili Nasu kliniku, Vizu koje i dan danas prikazuju..O utakmicama da ne pricam
ljudi zive od informativnog i nekvalitetnog serijsko-sapunicarskog programa kao i vecina nasih televizija
O web stranici, sminka je izgled i vjerovatno bolji od prethodnog kojeg nisam upratio
lijepo je sve to,al sta gledat na njoj...
pa portal prenosi sve sto im je i na kanalu ftv...a na njemu nema nista...
zadnje sto sam gledo je dnevnik,sad kako i on prvih dvadeset minuta crnjaci,izbjegavam i njeg,ne mogu navece zaspat...
sumirprimus wrote:lijepo je sve to,al sta gledat na njoj...
zadnje sto sam gledo je dnevnik,sad kako i on prvih dvadeset minuta crnjaci,izbjegavam i njeg,ne mogu navece zaspat...
Ja mislim da je super imati mogucnost da se pogledaju propustene serije FTV-a.
Za one koji su uspjeli propustiti dosadasnjih deset repriza Vize, Lud, zbunjen ... ,
Za one koji su uspjeli propustiti dosadasnjih deset repriza Vize, Lud, zbunjen ... ,
nemoj zafrkavat,ba,i meni je krivo sto nam glavna televizija(bar bi trebala biti) sucks...
i jel iko primjetio koliko crnjaka po dnevniku izbace,znamo mi svi da je ovde ko damu situacija,al hebemu misha mekinjasha,pa valjda ima nekad nesto i pozitivno...
VjecitiStudent wrote:
nemoj zafrkavat,ba,i meni je krivo sto nam glavna televizija(bar bi trebala biti) sucks...
i jel iko primjetio koliko crnjaka po dnevniku izbace,znamo mi svi da je ovde ko damu situacija,al hebemu misha mekinjasha,pa valjda ima nekad nesto i pozitivno...
Ima, kako nema, dasak vedrog zivota po imenu Avdo Avdic, koji je na ovoj stranici krajnje nepravedno zapostavljen!
Ja sam ocekivao da ce biti i nesto poput avdo.federalna.ba, nazalost ...
pa valjda sve što gledaš i na drugim portalima, samo što oni pored agencijskih vijesti objavljuju i svoje vijesti...
pa valjda sve što gledaš i na drugim portalima, samo što oni pored agencijskih vijesti objavljuju i svoje vijesti...
heckler wrote:Ja ih bas danas pohvalio dvojici poznanika da izgleda dosta dobro, a ono neradi vec neko vrijeme
Inace sto se tice izgleda i brzine ja sam zadovoljan. O sadrzaju nemam sta reci.
Radi stranica ... možda povremeno isključe da nešto nadograde jer je još u izgradnji.
sadržaj je odličan, za razliku od ovih drugih sajtova koji samo prenose vijesti sa agencija ovde ima bar 80% njihovog sadržaja... a dijaspora može konačno da gleda dnevnik u odličnoj rezoluciji