hvala vam ljudovi sto me informisete o svim situacijama. Ali izgleda da je doslo do totalne promjene plana haha, barem sto se tice kupovine Skoda Fabije. Ugledao sam ovu akciju Kia pro ceed >>>
http://www.kia.ba/static/offer/ <<< A izgleda da sam se odlucio za ovo, znam da postojne mnoge predrasude za sve sto nije Svabsko (merc, bmw, vW pogotovo...). Jedva i Italijani i Francuzi prolaze pokraj ovih gore, ali sve u svemu...pogledajte samo bogatu ponnudu "standardne" opreme i kada jos na to dodate 7 godina garancije...znam da je to neka navlakusa, ali opet...ko ti danas garantuje. Samo da privuku kupce, ali mene su privukli i design-om i 6 jastucica i 1.4 solidnim motorom (potrosnja...) . Nekako mi je kompletan legao. Eh sada, preostaje da odem do salona da vidim koja je caka sa ovim ratama. Jer mi je ovo bas ono nevjerovatno. Ako npr, otplacujes ovu od 304KM mjesecon 7 godina, izadje te tacna cifra ukupna tog automobila! Gdje je kamata u svemu tome?

Ako ko ima iskustva sa ovim automobilima, bio bih zahvalan da iznese svoje stavove isto kao u vezi boje

Nekako i ova bijela dobro chuchi hehe

poz i hvala lijepa unaprijed