Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za korisnike eloba CATV-a nova shema + paketi
A za korisnike elob DTV (Digitalne) osnovni paket+ svi ovi paketi ali bez plaćanja tj na digitalnoj imate 60 svih ovih kanala
Kako ste zadovoljni shemom eloba
Meni kao korisniku digitalne jesino ide na živce OSM ali mi je extra TV1000 i ovi Viasat TV programi i dobar je Fox crime
ali ostalo nigdje veze
jel to Fox ulazi na mala vrata i kod nas? Sad ces vidjet kad nasi pocnu vaziti o uvodjenju demokratije...a danko se dobrovoljno prijavi za marince da ide u irak
A kakva je ta shema, jel mozes postirati ili staviti neki link?
I imali to ikakve veze ili sanse za epidemijom kod ostalih provajdera, npr. HS ? HS (koliko znam) i nema paketE...
Jah vidis, a recite mi kako ste vi zadovoljni tim elobom, navodno je ranije bilo dosta zalbi i kritika... ja kad su nudili otisao na HS, kao lafo je bosanac tip, a ovi elobovci slovenci, a od njih necu ni pastete...
Iskreno...licno sam pravo razocarana novom programskom semom...dovoljno je sto su ukinuli BBC (nema potrebe i da ostalo nabrajam) da bi uveli jedan OSM i ostale nebuloze koje mi ne trebaju i ciju svrhu ne vidim...
Abu FEED el-Castro wrote:A kakva je ta shema, jel mozes postirati ili staviti neki link?
I imali to ikakve veze ili sanse za epidemijom kod ostalih provajdera, npr. HS ? HS (koliko znam) i nema paketE...
čisto sumnjam da će bilo kakva epidemija ovakvog tipa proširiti se i na HS... izgleda imaju ultrarazvijen imuni sistem, ni epidemije ga ne mogu pomjeriti s mrtve tačke
Inače ELOB je stavio i nove kanale kao što se može pročitati na njihovom situ:
Obavještenje za korisnike kablovske TV:TV Igman i TV Kiss se uvode u programsku šemu
Obavještavamo korisnike kablovske TV da se od 1.novembra 2007. godine, u programsku šemu osnovnog paketa uvode 2 dodatna kanala. Na kanalu UHF C33 - TV Kiss i na kanalu UHF C34 - MTV Igman.
Navedena programska šema važi za prostore: Alipašino polje, Otoka, Marin Dvor, Koševsko Brdo, Aneks, Švrakino selo, Velešići i Šip.
Nije šala uvode TV Kiss i MTV Igman, a ne znam jesu li se uopšte sjetili da uvedu sportklub plus ili ovaj novi lokalizovani fox life.
ja na HS-u od elobovih osnovnih kanala nemam samo balkan music i tv5 kanale ali imam par ovih sto su kod njih dodatni kanali
Viasat History
Viasat Explorer
Zone reality
Hallmark
a imam i hrt2
po ovome sto vidim sretan sam sto sam na HS-u