Nova shema eloba

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
StupskaBitanga

#1 Nova shema eloba

Post by StupskaBitanga »

Za korisnike eloba CATV-a nova shema + paketi
A za korisnike elob DTV (Digitalne) osnovni paket+ svi ovi paketi ali bez plaćanja tj na digitalnoj imate 60 svih ovih kanala
Kako ste zadovoljni shemom eloba
:? :?
Meni kao korisniku digitalne jesino ide na živce OSM ali mi je extra TV1000 i ovi Viasat TV programi i dobar je Fox crime
ali ostalo nigdje veze :lol: :lol: :roll:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

jel to Fox ulazi na mala vrata i kod nas? Sad ces vidjet kad nasi pocnu vaziti o uvodjenju demokratije...a danko se dobrovoljno prijavi za marince da ide u irak :D :D
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

A kakva je ta shema, jel mozes postirati ili staviti neki link?
I imali to ikakve veze ili sanse za epidemijom kod ostalih provajdera, npr. HS ? HS (koliko znam) i nema paketE...
Neelix

Post by Neelix »

http://www.elob.ba/programska.html

eto

sve to ima na digitalnoj, ukljucujuci i ove pakete. nisu losi ovi novi programi, mislio sam da ce biti gluposti neke :)

naravno da nema hrt2 al haj ...
StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

Jah vidis, a recite mi kako ste vi zadovoljni tim elobom, navodno je ranije bilo dosta zalbi i kritika... ja kad su nudili otisao na HS, kao lafo je bosanac tip, a ovi elobovci slovenci, a od njih necu ni pastete... :-)
Neelix

Post by Neelix »

razlika je DTV i CATV...sve ove programe imas na DTV... :) skupo je uvodjenje, al jebiga :) super je, osim sto naravno nema hrta 2 :x
Abyss

Post by Abyss »

Iskreno...licno sam pravo razocarana novom programskom semom...dovoljno je sto su ukinuli BBC (nema potrebe i da ostalo nabrajam) da bi uveli jedan OSM i ostale nebuloze koje mi ne trebaju i ciju svrhu ne vidim... :x
van Basten

Post by van Basten »

Abu FEED el-Castro wrote:A kakva je ta shema, jel mozes postirati ili staviti neki link?
I imali to ikakve veze ili sanse za epidemijom kod ostalih provajdera, npr. HS ? HS (koliko znam) i nema paketE...
čisto sumnjam da će bilo kakva epidemija ovakvog tipa proširiti se i na HS... izgleda imaju ultrarazvijen imuni sistem, ni epidemije ga ne mogu pomjeriti s mrtve tačke :lol:
Neelix

Post by Neelix »

ko je ukinuo bbc :?
ek

Post by ek »

Inače ELOB je stavio i nove kanale kao što se može pročitati na njihovom situ:

Obavještenje za korisnike kablovske TV:TV Igman i TV Kiss se uvode u programsku šemu
Obavještavamo korisnike kablovske TV da se od 1.novembra 2007. godine, u programsku šemu osnovnog paketa uvode 2 dodatna kanala. Na kanalu UHF C33 - TV Kiss i na kanalu UHF C34 - MTV Igman.

Navedena programska šema važi za prostore: Alipašino polje, Otoka, Marin Dvor, Koševsko Brdo, Aneks, Švrakino selo, Velešići i Šip.

Nije šala uvode TV Kiss i MTV Igman, a ne znam jesu li se uopšte sjetili da uvedu sportklub plus ili ovaj novi lokalizovani fox life.
in33sa

Post by in33sa »

Kissnu me u dupe i nabijem ih na ovaj moj Igman.

Cuj Kiss i Igman, a gdje su TV Zivinice i NTV Kalesija, lopovi!!!
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

ja na HS-u od elobovih osnovnih kanala nemam samo balkan music i tv5 kanale ali imam par ovih sto su kod njih dodatni kanali
Viasat History
Viasat Explorer
Zone reality
Hallmark
a imam i hrt2
po ovome sto vidim sretan sam sto sam na HS-u
Post Reply