nova sezona,nova ferrarijeva sezona????
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
audi_s2
#1 nova sezona,nova ferrarijeva sezona????
jel vam dosadio schumacher i koga vidite kao najblizeg konkurenta
- Qler
ma mene kod motoye nervira to sto je previse temperamentan, tj. glup! Puno se gura, misli da je njegova staza! Ja koliko znam schumi se skloni kad vidi da bas ne moze drzati vodstvo, a onaj, ko pjan plota se drzi pozicije, radije ce skrsiti i sebe i drugog samo da taj drugi ne bude bolji!
A raikonen mi je pravo dobar, on samo suti i vozi, i frajer vozi za deset! Jos sad kad meclaren malo sredi bolid i mercedes motor, ma bit ce gusto.
A pravila, nisam ih nesto pratio, znam da motor treba trajati dva vikenda, jel, i da su nesto cackali aerodinamiku!?
A raikonen mi je pravo dobar, on samo suti i vozi, i frajer vozi za deset! Jos sad kad meclaren malo sredi bolid i mercedes motor, ma bit ce gusto.
A pravila, nisam ih nesto pratio, znam da motor treba trajati dva vikenda, jel, i da su nesto cackali aerodinamiku!?
-
audi_s2
mislim da je montoya prav nasljednik colina mcraea ako znas po cemu je poznat a i uz to imao je dosta pehova a moram priznat i kimi
mislim da je kimi kao vozac zasluzio titulu jer iz one bruke uzimati bodove nije maciji kasalj,ali sad su nji dvojica kolege
siguran sam da je ferrarijevo vrijeme proslo mislim proci ce i to ove godine siguran sam napred vidim renault i williams
mislim da je kimi kao vozac zasluzio titulu jer iz one bruke uzimati bodove nije maciji kasalj,ali sad su nji dvojica kolege
siguran sam da je ferrarijevo vrijeme proslo mislim proci ce i to ove godine siguran sam napred vidim renault i williams
-
zgembo adislić
nadam se da nije..al ko zna...licno na tronu bih voli vidjeti Renault..i Alonsa
-
dugi
Navijem za Mclaren, mada im ne ide najbolje. Raikonnen je odlican vozac samo nije imao srece sa bolidima do sada. Montoya je isto tako dobar ali nije bas taktican, vozi na granici incidenta sto je atraktivno i lijepo za publiku ali cesto nije dobro za njega. Sjecam se jedne trke u kojoj je vodio do pred kraj. Par krugova prije kraja mu je explodirao motor jer ga je forsirao bez potrebe, imao je oko 20 sec prednosti. Tu sam cuo jedan komentatorski biser od komentatora sa Hayata, kaze covjek malo prije explozoije motora, citiram: "za Montoyu bi sad najpametnije bilo da vozi pametno"
Ove godine vjerovatno opet Schumi u Ferarriju ili Alonso u Renaultu.Volio bih da bude McLaren i Raikonnen, ali realnost je drugacija.
Ove godine vjerovatno opet Schumi u Ferarriju ili Alonso u Renaultu.Volio bih da bude McLaren i Raikonnen, ali realnost je drugacija.
-
Larci
#9 Re: nova sezona,nova ferrarijeva sezona????
E pa dosta je i njih biloaudi_s2 wrote:jel vam dosadio schumacher i koga vidite kao najblizeg konkurenta
Hajmo Montoya & Kimmi...hajmo Mclaren!!!
- Qler
#11 Re: nova sezona,nova ferrarijeva sezona????
McLaren rulezLarci wrote:E pa dosta je i njih biloaudi_s2 wrote:jel vam dosadio schumacher i koga vidite kao najblizeg konkurenta
Hajmo Montoya & Kimmi...hajmo Mclaren!!!
Samo da im hoce ova sezona krenuti, Kimmi je extra vozac, a mozda se i Montoya popravi
-
audi_s2
e hill je meni i na stazi bio zakon al bas bas mi je zao sto se onako vilnev ispuhao mislim da je on naljuci kanditat u borbi protiv schumacher jer ako njega pobijedite mozete se smatrati pobjednik
licno mislim da schumacher nije los al majku j...m kako se covijek raduje kao da mu je prva pobjeda,dosadan je kao kad gledas farbu kako se susi
BUTTON JE SAD MOJ FAVORIT STO JE POKAZA I OVE SEZONE A NI SATO MI NIJE LOS JER IMAO JE "malo" PEHOVA
licno mislim da schumacher nije los al majku j...m kako se covijek raduje kao da mu je prva pobjeda,dosadan je kao kad gledas farbu kako se susi
BUTTON JE SAD MOJ FAVORIT STO JE POKAZA I OVE SEZONE A NI SATO MI NIJE LOS JER IMAO JE "malo" PEHOVA
-
audi_s2
ja mislim da montoya se ne treba u nicemu mjenjat
neko je spominjao montoyu kad je motor forsirao sto je najbolji dokaz ko daje sve od sebe al nazalost ne uspijeva mu to
a sijecam se manevra na nurburgringu kad je montoya sa vanjske strane obisao schumachera,pa se i tako schumacher okrenuo
NADAM SE DA MERCEDES NECE IMAT START KAO PROSLE GODINE I AKO SAD NE POBJEDE ILI HONDA,BMW RENAULT JA NE ZNAM KADA CE
neko je spominjao montoyu kad je motor forsirao sto je najbolji dokaz ko daje sve od sebe al nazalost ne uspijeva mu to
a sijecam se manevra na nurburgringu kad je montoya sa vanjske strane obisao schumachera,pa se i tako schumacher okrenuo
NADAM SE DA MERCEDES NECE IMAT START KAO PROSLE GODINE I AKO SAD NE POBJEDE ILI HONDA,BMW RENAULT JA NE ZNAM KADA CE