1.) Mudzahedini, kako ih je prevarila vlast, a ekipa 60 minuta se jako zabrinula
2.) "Evo vam Spire, vratite nam Terzu"
Molimo dodajte svoje favorite ovdje
Moderator: anex
jao onog krupnog kadra njegove glaveArea_51 wrote:najbolji je sanjin beciragic, sa facom jako zabrinutom za mudzahedine, a pozadina se vidi iz aviona
Pa pitanje je da li je cinjenica da se radi o javnom servisu (a ne recimo biltenu SDP-a ili americke ambasade, kao sto neko vec negdje rece i sto u stvari izadje na isto), a uvazavajuci Bakirov rijecnik, time "ekskluzivna", "skandalozna", ili i jedno i drugo.sulesavic wrote:Rado bih se uključio u raspravu, ali nije mi koncept ankete najjasniji
Jesam li ja zaboravio BHS govoriti ili je nešto drugo u pitanju...
ovdje je ko u vrticu, Ibro isao sa Bakirom u skolu, pa mu Bakir ostao duzan nekih klikera pa mu Ibro to nije mogao nikako zaboravitBonnie-Clydova mala wrote:Jeste više dosadni sa 60 minuta i pljuvanjem i to vazda isti likovi!
Što je najgore garant više od pola ovih likova što se svaki put redovno javljaju i pljuju, radi u toj istoj FTV i sa tim istim "skandaloznim" Bakirom, pa valjda zato što mu ne smiju istrest u lice šta misle, dođu na forum pa se olakšaju! Ne služi forum za te stvari!
Čast izuzecima koji obrazlože konkretnu kritiku koju iznesu, bilo ih je i milina je čitati njihove postove, a ovo sve ostalo je fuj.
Ma jok, ja s takvim nikada ni klikera ne bih igrao.basta sljezove boje wrote:ovdje je ko u vrticu, Ibro isao sa Bakirom u skolu, pa mu Bakir ostao duzan nekih klikera pa mu Ibro to nije mogao nikako zaboravitBonnie-Clydova mala wrote:Jeste više dosadni sa 60 minuta i pljuvanjem i to vazda isti likovi!
Što je najgore garant više od pola ovih likova što se svaki put redovno javljaju i pljuju, radi u toj istoj FTV i sa tim istim "skandaloznim" Bakirom, pa valjda zato što mu ne smiju istrest u lice šta misle, dođu na forum pa se olakšaju! Ne služi forum za te stvari!
Čast izuzecima koji obrazlože konkretnu kritiku koju iznesu, bilo ih je i milina je čitati njihove postove, a ovo sve ostalo je fuj.
Nece valjda, samo djecu s ulice sklonitenausnica wrote:Mene i dalje strah Bakira da se ne naljuti negdje blizu moje kuce
Ma Bakir je samo jak na rijecima zna da psuje i bezobrazan je a inace je k'o mala macanausnica wrote:Mene i dalje strah Bakira da se ne naljuti negdje blizu moje kuce
I Zeka je za ove bio profesionalac. Sto li ga otjerase? Pecanin fakat nije za ekrana bio u pocetku, poslije se ipak malo ustelio.Imate li neku bolju ideju?
Bonnie-Clydova mala wrote:Jeste više dosadni sa 60 minuta i pljuvanjem i to vazda isti likovi!
JokTiSi wrote:Ma Bakir je samo jak na rijecima zna da psuje i bezobrazan je a inace je k'o mala macanausnica wrote:Mene i dalje strah Bakira da se ne naljuti negdje blizu moje kucesavladao bih ga jednom rukom iza ledja
redovan je gost u mom komsiluku