nova pucnjava?
-
samvan
#1 nova pucnjava?
Evo,Senad H. upravo rece u svom dnevniku da se desila nova pucnjava u Sa i da je dvoje ljudi ranjeno.Zna li iko ista vise?
- Topla voda
ne znam nista ..
nidje nisam mako citav dan..
nit ko zove ,nit informira
nidje nisam mako citav dan..
nit ko zove ,nit informira
-
Ripicipi
Pucnjava na Koševskom Brdu u Sarajevu
Dvije osobe su ranjene u pucnjavi koja se nešto iza 19 sati dogodila u Klubu RVI u ulici Antuna Hangija u Sarajevu...
20.10.2007. 22:20
Od portparola Kliničkog centra Koševo, Biljane Jandrić, saznali smo da je na CUM dovezena Vesna Petrović (31) iz Srbije, koja je ranjena u obje nadkoljenice, i Amer Joldžić (31), ranjen u desno stopalo.
Saznajemo da je u Klubu RVI na Koševskom Brdu bilo šest osoba kada je ušao nepoznati muškarac i odmah ispalio nekoliko metaka, a potom pobjegao.
Policija je obavila uviđaj i dala se u potragu za napadačem.
Dvije osobe su ranjene u pucnjavi koja se nešto iza 19 sati dogodila u Klubu RVI u ulici Antuna Hangija u Sarajevu...
20.10.2007. 22:20
Od portparola Kliničkog centra Koševo, Biljane Jandrić, saznali smo da je na CUM dovezena Vesna Petrović (31) iz Srbije, koja je ranjena u obje nadkoljenice, i Amer Joldžić (31), ranjen u desno stopalo.
Saznajemo da je u Klubu RVI na Koševskom Brdu bilo šest osoba kada je ušao nepoznati muškarac i odmah ispalio nekoliko metaka, a potom pobjegao.
Policija je obavila uviđaj i dala se u potragu za napadačem.
- Amazonka27
taj rvi je odma do vrtica....
i do autobuske....
-
district-beg
eto ti, vidis Sarajeva...ja ti kazem hajd ti u ovaj mamin kraj,zakacice i tebe ne daj Boze sta u SaAmazonka27 wrote:taj rvi je odma do vrtica....i do autobuske....
- Amazonka27
pu pu pu...gluho bilomoje_brcko wrote:eto ti, vidis Sarajeva...ja ti kazem hajd ti u ovaj mamin kraj,zakacice i tebe ne daj Boze sta u SaAmazonka27 wrote:taj rvi je odma do vrtica....i do autobuske....
neka meni mog sarajeva...kakvo je tako je...ja ga limvo
- sesalmir
Šta se žalite baš nam je dobro, da vidimo kako je bilo živjeti u doba billy the kida i sl. , taman ne moramo westerne sa clintom gledat, a i imemo evo o čemu pisati.
Zovite policiju i u tom vrtiću pod hitno raciju izvršit, poslat specijalce u ponedjeljak i da se barem utvrdi ko je pucao, sve je to banda lafo plastični pištolji.. vidjet će oni sutra.
Zovite policiju i u tom vrtiću pod hitno raciju izvršit, poslat specijalce u ponedjeljak i da se barem utvrdi ko je pucao, sve je to banda lafo plastični pištolji.. vidjet će oni sutra.