mal_tanak wrote:ld wrote:
drug
ovaj frajer je se dokazao na vozucoj i ozrenu 1994 i 1995
meni ne smetaju niti srbi niti hrvati
smeta mi ljudski otpad kojeg nazivamo cetnici i ustase
Ma ne volim ni ja ljudski otpad, al teško je care razlucit jel netko ustaša ili cetnik, na osnovu nekih postova!
neg nesto sam primjetio, cim neko spomene da je za ostanak RS-a odmah je cetnik, ili ako spomenem da sam Hrvat slijedi reakcija "uh ustaša". Osjeti se to nekako! Pa i mi Hrvati volimo svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu! A pogotovo Bosnu

prijatelju kod mene u zenici,odmah do mojih vrata zivi srbin ozenjen hrvaticom,iznad mene zivi hrvat sa zenom,sin im je bio u HVOu,on je 1993 otisao za kiseljak ili busovacu,oni su ostali u zenici,ispod mene zivi slovenac,u drugom ulazu moje zgrade zivi srbin,jedan sin mu otisao u cetnike u bijeljinu,drugi sin mu ostao u zenici
svi ti ljudi su ostali u zenici citav rat od 1992 do 1995
niko im rijeci nije rekao
sad zamisli mene,je se vratim a terena,bio sam u diverzantskoj jedinici,vrati mi se otac sa terena,i opet se pozdravljamo sa komsijama,i tako i danas dan
doduse danas zivim vani,ali cesto dolazim u bosnu
meni ne smetaju niti srbi,niti hrvati,samo da su normalni ljudi
ima i medju bosnjacima budala i psihopata,i njih od srca osudjujem stvarno,eto primjer cace
u ratu su ga nasi ubili i neka su,znam dosta sarajlija,pa su mi pricali o caci i sta su oni radili,i rulku na srce,nek su ga i roknuli
ma da je oslobodio citavu bosnu,nema pravo da ubije niti jednog neduznog,pogotovo jos civila
ali mi smeta to sto medju srbima ima jako mnogo i danas cetika,smetami to sto su im karadjic i mladic idoli,smetami to sto oni hoce da nimaju rs samo za sebe,ko da nikad ni bosnjaci,niti hrvati nisu tu zivjeli
smeta mi to sto na svaki moguc nacin nas jebu u zdrav mozak,pocevsi od blokade drzave,pa do ovog krsta na trebevicu,ma joj jarane trebali smo ih lansirati za srbiju,a ko je od njih normalan i hoce da zivi sa nama,da ostane i da pravimo normalnu drzavu