Ako ne upali uvijek mu krv piješ kako si se ti odrekla diiivne drugarice merime.
Boze Petra.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
MedenoSrce wrote:Taktika: jako mi je bitno(lafo) da se družim sa Merimom iako ona tebi ide na živce (ustvari i tebi ide na živce ali eto sebi si nekako merhametli ako ponekad sa njom popiješ kafu) ali zbog tebe ću da prestanem ako ti prestaneš ... nastavi po slobodnom izboru.
Ako ne upali uvijek mu krv piješ kako si se ti odrekla diiivne drugarice merime.
Boze Petra.
Jeste i to super frcera mjesec-dva i onda te on hladno nogira jer mu to svo zvocanje ide na...MedenoSrce wrote:Taktika: jako mi je bitno(lafo) da se družim sa Merimom iako ona tebi ide na živce (ustvari i tebi ide na živce ali eto sebi si nekako merhametli ako ponekad sa njom popiješ kafu) ali zbog tebe ću da prestanem ako ti prestaneš ... nastavi po slobodnom izboru.
Boze Petra.
Niko nikog nije uspio promijeniti, možda za kratko, a upravo zbog tih stvari koje si navela pucaju veze i brakovi.Zelena Carapa wrote:Kad bi zene shvatile da taj prag tolerancije treba biti visi upravo tokom pocetne faze manje bi bilo i raskida i razvoda brakova.
S vremenom, upoznavanjem, postovanjem i ljubavlju se taj prag prirodno spusta i postajemo tolerantniji - ali sad iz pravih razloga i prema covjeku koji je to zasluzio.
Nazalost, imam nekoliko drugarica cija je filozofija "nikako mi se ne svidja to ti to", "ali neka polako, lako cu ja to s vremenom promjeniti" e hoces sipak
Hoces reci, da sacuvas jedan grijeh, izmislis jos veci, i kada ga kao rijesis, ona sretna jer si pobijedio samog sebe i jos se osjeca posebnom jer ti je ona pomogla? svidja mi semadner wrote:Recimo volis cugat i ici u klubove sa stangom. Kako bi ovo ocuvao, pocnes se kladiti. Ali ono javno, svaki put se pohvalis kako si zamalo pogodio. Ona ce naravno zakljuciti da ti mora pomoc, jer ti ne vidis da samo gubis lovu.
Ona se osjeca vezanom, jer ti je pomogla. Ti se osjecas dobro jer na miru cugas i uzivas
eh to toMa.Le.Na wrote:dakle ako ja smrsam..nema mi sto zvocat sto ne znam kuhat
mislim da sam ukapiralai lajkam puuuuuno
![]()
![]()
![]()
Ma budi ozbiljna, ako ne znas pitu isukati, ne dolazis u obzir za vecinu muskaraca u ovom dijelu svemiraMa.Le.Na wrote:dakle ako ja smrsam..nema mi sto zvocat sto ne znam kuhat
![]()
![]()
![]()
ali alidječak sa šibicama wrote:Ma budi ozbiljna, ako ne znas pitu isukati, ne dolazis u obzir za vecinu muskaraca u ovom dijelu svemiraMa.Le.Na wrote:dakle ako ja smrsam..nema mi sto zvocat sto ne znam kuhat
![]()
![]()
![]()
Ali sexy je da pravite pitu u dvoje, on ti stane iza ledja i pokazuje ti kako se barata oklagijombosanska verzija ucenja golfa "sa ledja"
u oba slucaja palica je u igri
Jagodinka Simonovichocunecu wrote:meni odmah naumpadne Jagodinka(jel ono bjese tako se zvala
)
znam ja to dobro dragaMa.Le.Na wrote:pa nije to samo pita ba
takve dobiju sve sto pozele...ovaaaaaj za sta zinu