Naravno, a sta ti je alternativa.malaplavooka wrote:
Meni da se opet ukaže prilika da "skočim u nabujalu rijeku", ja ću se vala pustiti pa šta god dragi Bog da!:):):):)
Na kraju krajeva sad si vec iskusniji plivac
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Naravno, a sta ti je alternativa.malaplavooka wrote:
Meni da se opet ukaže prilika da "skočim u nabujalu rijeku", ja ću se vala pustiti pa šta god dragi Bog da!:):):):)
M a vala baš tako!logme wrote:Naravno, a sta ti je alternativa.malaplavooka wrote:
Na kraju krajeva sad si vec iskusniji plivac
Pa i kod nas je isto...malaplavooka wrote:On krene dalje a mi na "listu" dodamo još jednu stavku: šta taj neki novi,budući, ne bi nikako smio da uradi ili ne daj bože da ponovi grešku ovog bivšeg (jadna mu majka ako samo i pomisli na to), i na svaki nagovještaj ponavljanja historije mi štrecamo i aktiviramo obrambene mehanizme
alternativna wrote:me toona kraju krajeva, volim plivanje pa snadje se covjek onda nekako u svemu tome
Tesko ces tu naci srecu. Ide zima, hladna vodamalaplavooka wrote:alternativna wrote:me toona kraju krajeva, volim plivanje pa snadje se covjek onda nekako u svemu tome
Ma sad mi pade na pamet,ako postanem očajna a ja fino dam oglas u Avaz:"Traži se dobar,iskusan plivač, radi spasavanja djevojke iz "nabujale rijeke". HHAAAHHAHAahahhahahahhahha
doce da te spasi muskarac sa zivotnim traumama kojem je svejedno ako se usput i utushimalaplavooka wrote:alternativna wrote:me toona kraju krajeva, volim plivanje pa snadje se covjek onda nekako u svemu tome
Ma sad mi pade na pamet,ako postanem očajna a ja fino dam oglas u Avaz:"Traži se dobar,iskusan plivač, radi spasavanja djevojke iz "nabujale rijeke". HHAAAHHAHAahahhahahahhahha
logme wrote:Tesko ces tu naci srecu. Ide zima, hladna vodamalaplavooka wrote:alternativna wrote:me toona kraju krajeva, volim plivanje pa snadje se covjek onda nekako u svemu tome
![]()
Kakve su to traume?alternativna wrote: doce da te spasi muskarac sa zivotnim traumama kojem je svejedno ako se usput i utushi![]()
![]()
tu se zatvara krug i zavrsimo opet na tim muskarcima s kojim smo i poceli
teske teskeGhost_Rider_XXX wrote:Kakve su to traume?alternativna wrote: doce da te spasi muskarac sa zivotnim traumama kojem je svejedno ako se usput i utushi![]()
![]()
tu se zatvara krug i zavrsimo opet na tim muskarcima s kojim smo i poceli
samo da kakva ajkula u međuvremenu ne naletimalaplavooka wrote:Ma sad mi pade na pamet,alternativna wrote:me toona kraju krajeva, volim plivanje pa snadje se covjek onda nekako u svemu tome
ako postanem očajna a ja fino dam oglas u Avaz:"Traži se dobar,iskusan plivač, radi spasavanja djevojke iz "nabujale rijeke". HHAAAHHAHAahahhahahahhahha
tridesete wrote:Ma samo opušteno, biće šta će biti ... neko to odgore vidi sve.![]()
Bitno je uživati u životu, single ili ne, ne zaboraviti radovati se malim stvarima, smijati se, vidjeti ljepotu oko sebe u svemu, truditi se biti bolji čovjek, ne trošiti vrijeme na negativnosti i kvarnjake, nego se okružiti ljudima, stvarima i doživljajima koji ispunjavaju, inspirišu i mame osmijeh na lice.
Živio govornik, živio.![]()

Godine, oćoravilo se.dječak sa šibicama wrote:Ovo se pretvori u "zene se jadaju zenama"![]()
Ko vam je kriv kad ne primjecujete prave muskarcine![]()
Ili ... i ćorava koka nekad zrno ubode.dječak sa šibicama wrote:A corav kad progleda..
Kakve žalopojke ba, samo hvatamo naivčine na socijalu.Ghost_Rider_XXX wrote:Pa postoje naočale, sočiva, laseri. Nafatajte šta da valja pa neće bit ovih žalopojki non stop.
A to je ta shematridesete wrote:Kakve žalopojke ba, samo hvatamo naivčine na socijalu.Ghost_Rider_XXX wrote:Pa postoje naočale, sočiva, laseri. Nafatajte šta da valja pa neće bit ovih žalopojki non stop.![]()
![]()
![]()
Šmrc, tužna jedna priča.dječak sa šibicama wrote:A to je ta shematridesete wrote:Kakve žalopojke ba, samo hvatamo naivčine na socijalu.Ghost_Rider_XXX wrote:Pa postoje naočale, sočiva, laseri. Nafatajte šta da valja pa neće bit ovih žalopojki non stop.![]()
![]()
![]()
![]()
Pa da, neke na bebu, neke na suzu, a vi na socijalu
Pa majko moja zar ste tol'ko očajne?!tridesete wrote:Kakve žalopojke ba, samo hvatamo naivčine na socijalu.Ghost_Rider_XXX wrote:Pa postoje naočale, sočiva, laseri. Nafatajte šta da valja pa neće bit ovih žalopojki non stop.![]()
![]()
![]()
ma djes' ti menidječak sa šibicama wrote:Ovo se pretvori u "zene se jadaju zenama"![]()
Crče ti od šege a?Ghost_Rider_XXX wrote:Pa majko moja zar ste tol'ko očajne?!tridesete wrote:Kakve žalopojke ba, samo hvatamo naivčine na socijalu.Ghost_Rider_XXX wrote:Pa postoje naočale, sočiva, laseri. Nafatajte šta da valja pa neće bit ovih žalopojki non stop.![]()
![]()
![]()
![]()
alternativna wrote:ma djes' ti menidječak sa šibicama wrote:Ovo se pretvori u "zene se jadaju zenama"![]()
![]()
![]()
lol