Ma to je old skul, nisi u trenduFudo387 wrote:Ti se ne sekiraj, ako se zakuha tebe ce pm razmijeniti sa trokom za steku vek-a._BataZiv_0809 wrote:Vi cete se vratiti da nas odbranite
Nova oruzana agresija Srbije na Bih
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#26 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
- kamberovica polje
#27 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
Samo nek pokušaju.

-
zivco
#28 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
Prvo, tema nije moja, drugo, uz ogradu da se ne odnosi na tebe konkretno, ali dokad vise i Vase price "Mi smo ovdje ginuli dok ste vi tamo....jeli g...a...Koliko si ti puta poginuo? Sta ti znas o meni, ko sam, sta sam, gdje sam, i zasto sam...._BataZiv_0809 wrote:Svjesniji nego sto si ti u pogledu jedne tuzne cinjenice, a ta je da ce ti tema pod katanac.zivco wrote:Imate li sta smislenije sem tipicnog balijanja?_BataZiv_0809 wrote:Vi cete se vratiti da nas odbranite
Jeste li svjesni da je to to?
-
PM72
#29 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
Ja ti samo kažem-nemojte se plaho sekirati.Ja ovim pisanjem ne želim da povrijedim ljude koji su se borili pa otišli poslije rata radi egzistencije.takvim ovdje ima mnogo kao recimo Zatezni ili Fudo.Ovi ostali što turaju nos pa podjebaju i traže belaj preko mojih leđa...neka se uhvate video igrica,tamo kad zijaniš samo resetuješ i hajd' ponovo....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#30 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
Dok je i zadnjeg djeteta ciji otac/babo lezi pod jednim u sumi bijelih nisana i drugih nadgrobnih spomenika.zivco wrote:
ali dokad vise i Vase price "Mi smo ovdje ginuli dok ste vi tamo....jeli g...a..
-
PM72
#31 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
_BataZiv_0809 wrote:Dok je i zadnjeg djeteta ciji otac/babo lezi pod jednim u sumi bijelih nisana i drugih nadgrobnih spomenika.zivco wrote:
ali dokad vise i Vase price "Mi smo ovdje ginuli dok ste vi tamo....jeli g...a..
Chmoljo,zakatanči .
-
zivco
#32 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
Koliko god ti mene zelio spasiti te sekiracije, mene konkretno nece prestati jesti. Hvala ti na brizi. Podmetnuo i ja ledja jednom, i opet bih. I nisam jedini. Zamisli, i takvih nas ima.PM72 wrote:Ja ti samo kažem-nemojte se plaho sekirati.Ja ovim pisanjem ne želim da povrijedim ljude koji su se borili pa otišli poslije rata radi egzistencije.takvim ovdje ima mnogo kao recimo Zatezni ili Fudo.Ovi ostali što turaju nos pa podjebaju i traže belaj preko mojih leđa...neka se uhvate video igrica,tamo kad zijaniš samo resetuješ i hajd' ponovo....
-
Fudo387
#33 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
A jbg sad, mislis da se za tebe moze vise dobit?_BataZiv_0809 wrote:Ma to je old skul, nisi u trenduFudo387 wrote:Ti se ne sekiraj, ako se zakuha tebe ce pm razmijeniti sa trokom za steku vek-a._BataZiv_0809 wrote:Vi cete se vratiti da nas odbranite
PM jarane, hoce li to stvarno zarokat il samo prepadate dijasporu da vam vise ne dolazimo?
-
zivco
#34 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
E pa zbog takvih i razmisli. Takve djece i u dijaspori ima dosta._BataZiv_0809 wrote:Dok je i zadnjeg djeteta ciji otac/babo lezi pod jednim u sumi bijelih nisana i drugih nadgrobnih spomenika.zivco wrote:
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#35 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
karanana wrote:ma ima da ih pogazimo za 5 dana.
kad se otvori trbevicka zicara za dvjs minuta smo na trebevicu a onda huurraa sve nizbrdo...
-
vade_mecum
#36 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
guze li ovi internet ratnici ista jer manjak seksa je jedan od osnovnih uzroka frustracija u zivotu

-
Bodkin
#37 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
Fudo387 wrote:Ti se ne sekiraj, ako se zakuha tebe ce pm razmijeniti sa trokom za steku vek-a._BataZiv_0809 wrote:Vi cete se vratiti da nas odbranite
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#38 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
Ma kakvi, jos ce me troka vratit dzabe preko mosta Bratsvo JedinstvoFudo387 wrote:
A jbg sad, mislis da se za tebe moze vise dobit?![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#39 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

dijasporo samo sHalji pare i nista ne diraj...
-
zivco
#40 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
Guze, i to popravevade_mecum wrote:guze li ovi internet ratnici ista jer manjak seksa je jedan od osnovnih uzroka frustracija u zivotu![]()
![]()
-
PM72
#41 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
Aferim junače,tebe ćemo za komadanta pravca za oslobađanje Istočne Bosne.Ako preživiš - srediću ti pune civare Zlatnih ljiljana pa ponesi nazad u Skandinaviju.A daću ti i svoje neiskorištene certifikate pa proberi plac pored Drine,ko se pobuni ja ću mu j..... mater.zivco wrote:Koliko god ti mene zelio spasiti te sekiracije, mene konkretno nece prestati jesti. Hvala ti na brizi. Podmetnuo i ja ledja jednom, i opet bih. I nisam jedini. Zamisli, i takvih nas ima.PM72 wrote:Ja ti samo kažem-nemojte se plaho sekirati.Ja ovim pisanjem ne želim da povrijedim ljude koji su se borili pa otišli poslije rata radi egzistencije.takvim ovdje ima mnogo kao recimo Zatezni ili Fudo.Ovi ostali što turaju nos pa podjebaju i traže belaj preko mojih leđa...neka se uhvate video igrica,tamo kad zijaniš samo resetuješ i hajd' ponovo....
-
vade_mecum
#42 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
ja bi prije rekao da guze po principu "prosle godine jednom, ove godine malo manje".zivco wrote:Guze, i to popravevade_mecum wrote:guze li ovi internet ratnici ista jer manjak seksa je jedan od osnovnih uzroka frustracija u zivotu![]()
![]()
-
zivco
#43 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
Nego, sto morate svaku drugu temu zdrkati ismijavajuci i vrijedjajuci dijasporu? MIslim stvarno, razumijem ja i Vas, ali mozda nekad neko i nesto i pametno napise. Ovaj sto otvori temu izgleda nije mislio zajebavati, djeluje daleko i neupuceno pa htio bas od Vas nesto cuti, sta mislite, kako razmisljate...ako Vam je muka, pa ne morate sjebavati odmah...zivco wrote:Guze, i to popravevade_mecum wrote:guze li ovi internet ratnici ista jer manjak seksa je jedan od osnovnih uzroka frustracija u zivotu![]()
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#44 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
kamberovica polje wrote:Samo nek pokušaju.
-
vade_mecum
#45 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih
gdje sam ja spomenuo eksplicinto dijasporu? to sto se neko pod "internet ratnicima" prepoznaje dijasporu je njegov problem ali realnost je takva da ima i domacih internet ratnika za koje bih rekao da jos manje guze od ovih koji zive vani.zivco wrote:Nego, sto morate svaku drugu temu zdrkati ismijavajuci i vrijedjajuci dijasporu? MIslim stvarno, razumijem ja i Vas, ali mozda nekad neko i nesto i pametno napise. Ovaj sto otvori temu izgleda nije mislio zajebavati, djeluje daleko i neupuceno pa htio bas od Vas nesto cuti, sta mislite, kako razmisljate...ako Vam je muka, pa ne morate sjebavati odmah...zivco wrote:Guze, i to popravevade_mecum wrote:guze li ovi internet ratnici ista jer manjak seksa je jedan od osnovnih uzroka frustracija u zivotu![]()
![]()