Nova oruzana agresija Srbije na Bih

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#26 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Vi cete se vratiti da nas odbranite :D
Ti se ne sekiraj, ako se zakuha tebe ce pm razmijeniti sa trokom za steku vek-a. :D
Ma to je old skul, nisi u trendu :D
kamberovica polje

#27 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by kamberovica polje »

Samo nek pokušaju.
Image
zivco

#28 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by zivco »

_BataZiv_0809 wrote:
zivco wrote:
Imate li sta smislenije sem tipicnog balijanja?
Jeste li svjesni da je to to?
Svjesniji nego sto si ti u pogledu jedne tuzne cinjenice, a ta je da ce ti tema pod katanac. :D
Prvo, tema nije moja, drugo, uz ogradu da se ne odnosi na tebe konkretno, ali dokad vise i Vase price "Mi smo ovdje ginuli dok ste vi tamo....jeli g...a...Koliko si ti puta poginuo? Sta ti znas o meni, ko sam, sta sam, gdje sam, i zasto sam....
PM72

#29 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by PM72 »

Ja ti samo kažem-nemojte se plaho sekirati.Ja ovim pisanjem ne želim da povrijedim ljude koji su se borili pa otišli poslije rata radi egzistencije.takvim ovdje ima mnogo kao recimo Zatezni ili Fudo.Ovi ostali što turaju nos pa podjebaju i traže belaj preko mojih leđa...neka se uhvate video igrica,tamo kad zijaniš samo resetuješ i hajd' ponovo....
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#30 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by _BataZiv_0809 »

zivco wrote:
ali dokad vise i Vase price "Mi smo ovdje ginuli dok ste vi tamo....jeli g...a..
Dok je i zadnjeg djeteta ciji otac/babo lezi pod jednim u sumi bijelih nisana i drugih nadgrobnih spomenika.
PM72

#31 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by PM72 »

_BataZiv_0809 wrote:
zivco wrote:
ali dokad vise i Vase price "Mi smo ovdje ginuli dok ste vi tamo....jeli g...a..
Dok je i zadnjeg djeteta ciji otac/babo lezi pod jednim u sumi bijelih nisana i drugih nadgrobnih spomenika.
:thumbup: :bih:

Chmoljo,zakatanči .
zivco

#32 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by zivco »

PM72 wrote:Ja ti samo kažem-nemojte se plaho sekirati.Ja ovim pisanjem ne želim da povrijedim ljude koji su se borili pa otišli poslije rata radi egzistencije.takvim ovdje ima mnogo kao recimo Zatezni ili Fudo.Ovi ostali što turaju nos pa podjebaju i traže belaj preko mojih leđa...neka se uhvate video igrica,tamo kad zijaniš samo resetuješ i hajd' ponovo....
Koliko god ti mene zelio spasiti te sekiracije, mene konkretno nece prestati jesti. Hvala ti na brizi. Podmetnuo i ja ledja jednom, i opet bih. I nisam jedini. Zamisli, i takvih nas ima.
Fudo387

#33 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:
Ti se ne sekiraj, ako se zakuha tebe ce pm razmijeniti sa trokom za steku vek-a. :D
Ma to je old skul, nisi u trendu :D
A jbg sad, mislis da se za tebe moze vise dobit? :D

PM jarane, hoce li to stvarno zarokat il samo prepadate dijasporu da vam vise ne dolazimo? :D
zivco

#34 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by zivco »

_BataZiv_0809 wrote:
zivco wrote:
E pa zbog takvih i razmisli. Takve djece i u dijaspori ima dosta.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#35 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by pici »

karanana wrote:ma ima da ih pogazimo za 5 dana.

kad se otvori trbevicka zicara za dvjs minuta smo na trebevicu a onda huurraa sve nizbrdo... :bih:
vade_mecum

#36 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by vade_mecum »

guze li ovi internet ratnici ista jer manjak seksa je jedan od osnovnih uzroka frustracija u zivotu :lol: :lol: :D
Bodkin

#37 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by Bodkin »

Fudo387 wrote:
:lol: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#38 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote:
A jbg sad, mislis da se za tebe moze vise dobit? :D
Ma kakvi, jos ce me troka vratit dzabe preko mosta Bratsvo Jedinstvo :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#39 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by pici »

Image

dijasporo samo sHalji pare i nista ne diraj... :bih:
zivco

#40 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by zivco »

vade_mecum wrote:guze li ovi internet ratnici ista jer manjak seksa je jedan od osnovnih uzroka frustracija u zivotu :lol: :lol: :D
Guze, i to poprave
PM72

#41 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by PM72 »

zivco wrote:
PM72 wrote:Ja ti samo kažem-nemojte se plaho sekirati.Ja ovim pisanjem ne želim da povrijedim ljude koji su se borili pa otišli poslije rata radi egzistencije.takvim ovdje ima mnogo kao recimo Zatezni ili Fudo.Ovi ostali što turaju nos pa podjebaju i traže belaj preko mojih leđa...neka se uhvate video igrica,tamo kad zijaniš samo resetuješ i hajd' ponovo....
Koliko god ti mene zelio spasiti te sekiracije, mene konkretno nece prestati jesti. Hvala ti na brizi. Podmetnuo i ja ledja jednom, i opet bih. I nisam jedini. Zamisli, i takvih nas ima.
Aferim junače,tebe ćemo za komadanta pravca za oslobađanje Istočne Bosne.Ako preživiš - srediću ti pune civare Zlatnih ljiljana pa ponesi nazad u Skandinaviju.A daću ti i svoje neiskorištene certifikate pa proberi plac pored Drine,ko se pobuni ja ću mu j..... mater.
vade_mecum

#42 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by vade_mecum »

zivco wrote:
vade_mecum wrote:guze li ovi internet ratnici ista jer manjak seksa je jedan od osnovnih uzroka frustracija u zivotu :lol: :lol: :D
Guze, i to poprave
ja bi prije rekao da guze po principu "prosle godine jednom, ove godine malo manje". :D
zivco

#43 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by zivco »

zivco wrote:
Guze, i to poprave
Nego, sto morate svaku drugu temu zdrkati ismijavajuci i vrijedjajuci dijasporu? MIslim stvarno, razumijem ja i Vas, ali mozda nekad neko i nesto i pametno napise. Ovaj sto otvori temu izgleda nije mislio zajebavati, djeluje daleko i neupuceno pa htio bas od Vas nesto cuti, sta mislite, kako razmisljate...ako Vam je muka, pa ne morate sjebavati odmah...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#44 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by -LIBERO- »

kamberovica polje wrote:Samo nek pokušaju.
Image
:zzzz: :D
vade_mecum

#45 Re: Nova oruzana agresija Srbije na Bih

Post by vade_mecum »

zivco wrote:
zivco wrote:
Guze, i to poprave
Nego, sto morate svaku drugu temu zdrkati ismijavajuci i vrijedjajuci dijasporu? MIslim stvarno, razumijem ja i Vas, ali mozda nekad neko i nesto i pametno napise. Ovaj sto otvori temu izgleda nije mislio zajebavati, djeluje daleko i neupuceno pa htio bas od Vas nesto cuti, sta mislite, kako razmisljate...ako Vam je muka, pa ne morate sjebavati odmah...
gdje sam ja spomenuo eksplicinto dijasporu? to sto se neko pod "internet ratnicima" prepoznaje dijasporu je njegov problem ali realnost je takva da ima i domacih internet ratnika za koje bih rekao da jos manje guze od ovih koji zive vani.
Locked