onda ti je neka baka ili nesto. mislim svejedno mi je ko je, ali molim te onda nam pojasni zasto tvoja djeca idu u KATOLICKI centar? Sve koje sam pitala - jesu li bolji profesori rekli su nisu, jesu li bolji uslovi, jesu nesto - imaju fiskulturnu salu
za post iznad:
toliko se trudite da naglasite da tu imaju pristup sva djeca. ne kontam gdje nemaju? u skoli pored? je'l KSC ima i vjeronauk za druge vjere? je'l ima mogucnost da u njegovom vjedocanstvu pise bosanski a ne hrvatski?[/quote]
Za bake i prabake pojma nemam, sve su pomrle dok sam mala bila ili se nisam ni rodila, šta si se navezala mog rodoslova?
1. da, bolji su profesori
2.moja djeca idu u KŠC zato što je to jedina škola u kojoj su RAVNOPRAVNO zastupljena SVA djeca, zato što to nije JEDNONACIONALNA škola, kao što su druge, sa sporadičnim primjerima djece drugih nacija. Ta škola je najpribližnija onoj školi u koju sam i ja nekad, prije rata, išla.
3. što se samo vjeronauka tiče, bilo bi mi svejedno koja je škola zato što smo svi ATEISTI te stoga moji ne bi išli ni na koji vjeronauk (ni muslimanski, ni pravoslavni ni neki treći, kao što ne idu ni na katolički)
4. da, bolji su i uslovi