nova navijacka himna BiH- seljacka pjesma
Moderator: _BataZiv_0809
-
skyspy
#1 nova navijacka himna BiH- seljacka pjesma
Ljudi pa ono je sramota, prava seljacka pjesma, jos pogotovo onaj dio gdje spominje nesto kao" prkositi".............fuj, sta vi mislite...ja bi je zabranio ....
-
SilentWhisper
Samo cu reci: Nazif Gljiva 
-
Odisej
PRVO : Ono nije pjesma...ono je gore od dabogsačuva, u jednom trenutku mi se učinilo da neg dje čujem Brenu u jednoj od onih njenih predratnih patriotskih pjesmica
Ovo je očito neki veeeeeliki tal autora , izvođača i medijskih kuća koje su prihvatile ovaj KIČ!
DRUGO: Ko kaže da je to navijačka himna, mislim ko je rekao da jeste
TREĆE: Nemojmo je prihvatiti , jednostavno je ignorišimo , ako želimo sačuvati imalo osjećaja za kvalitet ali i tragati za pravom navijačkom himnom koju će moći da koriste svi sportisti odnosno reprezentacije u svim sportovima ( ne samo fudbaleri zvani nogometaši)... Hajmo na ovom forumu raspisati javni poziv za tekst i muziku , odnosno kompletnu navijačku himnu , pa onda mi i birati...
Ovo je očito neki veeeeeliki tal autora , izvođača i medijskih kuća koje su prihvatile ovaj KIČ!
DRUGO: Ko kaže da je to navijačka himna, mislim ko je rekao da jeste
TREĆE: Nemojmo je prihvatiti , jednostavno je ignorišimo , ako želimo sačuvati imalo osjećaja za kvalitet ali i tragati za pravom navijačkom himnom koju će moći da koriste svi sportisti odnosno reprezentacije u svim sportovima ( ne samo fudbaleri zvani nogometaši)... Hajmo na ovom forumu raspisati javni poziv za tekst i muziku , odnosno kompletnu navijačku himnu , pa onda mi i birati...
- sekiracija
Nije mi jasno o kojoj pijesmi je rijec,mozete li malo biti konkretniji?
- sekiracija
Ima li neko link na kojem se moze cuti ta pjesma??/
Da vidim tj cujem o cemu pricate.
Da vidim tj cujem o cemu pricate.
-
Dog_Father
Pjevaju:
Halid Bešlić, Ivica Šarić, Donna Ares, Šerif Konjević, Grupa "Divlje Ruže, Enes Begović, Alma Čardžić, Nihad Alibegović, Hanka Paldum, Duka Rezić, Ifeta Behmen, Meliha Husić, Kula, Cruzy, Selma, Adnan, ženska voklasna grupa "Bosna i Hercegovina"
Autor muzike i teksta: Nazif Gljiva
Aranžman: Marin Meštrović
http://rapidshare.de/files/29499477/Bos ... a.mp3.html
Halid Bešlić, Ivica Šarić, Donna Ares, Šerif Konjević, Grupa "Divlje Ruže, Enes Begović, Alma Čardžić, Nihad Alibegović, Hanka Paldum, Duka Rezić, Ifeta Behmen, Meliha Husić, Kula, Cruzy, Selma, Adnan, ženska voklasna grupa "Bosna i Hercegovina"
Autor muzike i teksta: Nazif Gljiva
Aranžman: Marin Meštrović
http://rapidshare.de/files/29499477/Bos ... a.mp3.html
-
lafo_mamone
joj krkanluka u p
u materinu.......stvarno je uzas
- burekodsira
zesci seljakluk.... jos su najavili na tekmi protiv francuske uz svaku prodatu kartu dodijeliti besplatan cd sa navijackom himnom 
-
legendo_moja
BiH, BiH, GO, GO, GO!!
Pjesma je dno dna, ali nebi bila toliko losa da se ne istice seljacki glas od Donne Aress onoliko...
Pjesma je dno dna, ali nebi bila toliko losa da se ne istice seljacki glas od Donne Aress onoliko...
- pirmin
Sto bi rek`o Dzoni:
"Seljacine u prve redove!"
Mislio sam da je dno krkanluka ona "Hajmo Bosno..." ali sam se ocito prevario.
Ovakve pjesme(himne reprezentacije i klubova) trebaju kreirati ljudi poput grupe "Skroz" ili slicni a nikako seljacine poput Nazifa & co.
"Seljacine u prve redove!"
Mislio sam da je dno krkanluka ona "Hajmo Bosno..." ali sam se ocito prevario.
Ovakve pjesme(himne reprezentacije i klubova) trebaju kreirati ljudi poput grupe "Skroz" ili slicni a nikako seljacine poput Nazifa & co.
-
la ciliegia
mala-i wrote:najbolji mi je onaj dio BH, BH go,go,go!
A sta je bilo s onom Haj'mo Bosno, Bosno? Zar se ona nije proslavila?...mislila sam da je ona dno dna...al' ocito uvijek moze gore