nova na bjelasnici
-
goldietrickz
#1 nova na bjelasnici
mi bi malo pili bordali i to.ima li tamo kakvih vikendica za unajmit?i posto kosta za jedno 6-7 ljudi.
kad pocinje sezona bordanja?
kad pocinje sezona bordanja?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Prijavi se Centurionu NA [email protected]. Vidi: http://www.bhserpe.com
-
goldietrickz
#3 sve super
samo ne kontam sto ste,turisticka agencija ili grupa gradjana?:)
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Ozbiljno, javi se Centurionu. Ja nemam veze sa njima osim što redovno čitam http://www.bhserpe.com. Izgleda da su sherpe članovi snowboard kluba, iskusni planinari, ...etc.
Last edited by PipiDugaDevetka on 03/12/2005 17:49, edited 1 time in total.
-
goldietrickz
#5 poslo
mail.ja mislio ti tamo.super je sajt i sve osim sto se puno slikaju bez majica.:)to mozda kod curica pali.
fala u svakom slucaju.
fala u svakom slucaju.
- PipiDugaDevetka
#6 Re: poslo
Nije to to, ali nema veze. Valjda ce se neko drugi javiti da ti pomogne.goldietrickz wrote:mail.ja mislio ti tamo.super je sajt i sve osim sto se puno slikaju bez majica.:)to mozda kod curica pali.
fala u svakom slucaju.
-
goldietrickz
#7 sta nije
to?salio sam se za slikanje.
ako znaju za neke vikendice onda se valjd budu i javili.
ako znaju za neke vikendice onda se valjd budu i javili.
-
goldietrickz
#9 stvarno
smo zainteresirani.ono...cijena je isto bitna...ako me kontas.ako je to nesto turbo preskupo onda smo...nezainteresirani.icemo u borovec.
fala
fala
- PipiDugaDevetka
Goldietrickz,
Tamo na Bjelashnici i Igmanu je bilo zabranjeno graditi vikendice jer je to podruchje otkud Sarajevu dolazi voda za piće. Tek nekoliko posljednjih godina je zapochelo "osvajanje" tih prostora. Mislim da cesh teshko naci neku vikednicu da ti je neko izda za vrijeme Bozzica i Nove godine.
Tamo na Bjelashnici i Igmanu je bilo zabranjeno graditi vikendice jer je to podruchje otkud Sarajevu dolazi voda za piće. Tek nekoliko posljednjih godina je zapochelo "osvajanje" tih prostora. Mislim da cesh teshko naci neku vikednicu da ti je neko izda za vrijeme Bozzica i Nove godine.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja kontam Novalicka dosla na Bjelasnicu pa rekoh da se ogrebem za snosaj
:D:D:D:D:D
- PipiDugaDevetka
horns&drums wrote:Ja kontam Novalicka dosla na Bjelasnicu pa rekoh da se ogrebem za snosaj:D:D:D:D:D
O Novoj godini se radi, a ne o grebanju ščegetavščeka ...
-
goldietrickz
#15 a jebga
kako na jahorini ima?jebemu.tamo ne zelim ic.barem ne jos.
o kakvim snosajima je rijec?:)
fala centurion.fala svi.
fala centurion.fala svi.
- PipiDugaDevetka
#16 Re: a jebga
nova je nick drage nam forumashice, a tvoja tema je nova (godina) na bjelashnici, pa je doshlo do ...goldietrickz wrote:kako na jahorini ima?jebemu.tamo ne zelim ic.barem ne jos.
fala centurion.fala svi.