I tako...
Sve je bajno i sjajno al' kad korisnik treba dobiti neku informaciju ili nedaj Bože, prijaviti neki problem, e onda kreće igranka...
UO mi ističe 15.03.2025. i po informacijama koje imam od ranije, istu je moguće obnoviti 3 mjeseca (90 dana prije isteka). Međutim, kako sam iz RS, počeo sam se raspitivati kako i na koji način da je obnovim i onda dolazim do različitih informacija...
1. Radnici call centra tvrde a i spojili su me sa njihovim kolegama koji rade sa ugovorima, a koji isto tvrde da je ugovor moguće obnoviti 3 mjeseca prije isteka trenutne UO;
2. Poslao sam mejl na
[email protected] prije 10-15 dana sa pitanjem za reugovor i da mi objasne šta se dešava sa ova 3 preostala mjeseca sadašnje UO ako potpišem novu UO na 24 mjeseca. Nikakav odgovor nisam dobio...
3. Juče opet pošaljem mejl da provjerim mogućnosti za reugovor i da pitam za informacije o franšiznom partneru iz Tešnja, koji im nije naveden na sajtu. Da bi me danas teta iz Novotel-a pozvala i rekla da mogu obnoviti ugovor 3 mjeseca prije isteka trenutne UO ali samo ako ću preći na veću tarifu. Kažem joj da to nije istina, a ona mi odgovara da ipak nije sigurna, pa da pišem na mejl. Zatim sam joj rekao da sam poslao mejl prije 10-15 dana i da nikakav odgovor nisam dobio. Ona kao, iznenađena... kaže, pošaljite nam opet taj mejl pa ćemo provjeriti i odgovoriti. Naravno, potvrdila je da imaju franšiznog partnera u Tešnju koji nije naveden na sajtu;
4. Kontaktirao sam tog franšiznog partnera iz Tešnja, koji je na službenom putu, ali kaže da je siguran 99% da može reugovor 3 mjeseca prije isteka trenutne UO ali da će opet provjeriti pa javiti.
5. Kontaktirao radnicu terenske prodaje kod koje sam potpisao ugovor u martu 2023. godine, i ona kaže da se ne može obnoviti ugovor dok trenutni ne istekne.
6. Pozovem opet call centar i biram tehničku podršku, i oni mi potvrde da može reugovor. Kada sam ih pitao, imam na šta da se pozovem kod njihovih radnika koji kažu da ne može? Oni kažu, nemate se na šta pozivati, otidjite u poslovnicu i obnovite ugovor jer to možete 3 mjeseca prije isteka trenutnog i u suštini, ako bih sad obnovio ugovor, "brišu" mi se ova preostala tri mjeseca trenutne UO.
Eto, dugo, dugo, još duže... Ali eto, nek' se zna, ali generalno nemam nikakvu primjedbu na rad mreže.